chamalamaaa!

Hej måndag forfarande. tiden rulla på nu då så det äntligen kan bli fredag!? :o för då ska jag till Lina typ tjej middag sötnosen fyllde ju år nu nyligen så vi ska fira henne (a) tänka sig att lina också blivit fjorre nu! Jag chattar med en till sötnos gissa vem? finns ju bara en! SÖDERBERG! finns ju ingen annan!? aja kollar runt lite på bloggar och ska snart gå och ducha och sen välja någon tröja som passar till mina mjukisar som jag ska ha i morron! Så mindre bloggning och mer duchning och letning :D
bajs på dej glaad :)

Skoldag - Måndag -.-

hej älsklingar! godmorgon kanske man ska säga? aja skit samma (?) nu har jag klätt på mig och lite så. nu återstår bara att platta håret och borsta tänderna sen ska jag gå till bussen typ vid 20 över? haha jag har sovmorgon idag till 08:35 oooooh slå det ha-ha det är ju typ inget. och jusst 35 och inte 30 haha varför? men aa det är ju bättre för mig 5 min mer men jag skulle häldre sluta 5 min tidigare än böjra 5 min senare hängde ni med? jaja nu ska jag göra bättre saker! här har ni 2 bilder! ser sjuk ut men what ewaaaa!
cp bilder men jaja!
nu ska jag gå och platta håret puss hej!

typ värdens snyggaste kille?

seriöst honom skulle man ju aldrig banga på direkt!
och vet ni! HAN ÄR BARA MIN!

lalalalalaalalala

taggar till mormor & morfar nu! 

Duchen next!

Godmorgon! 
Idag ska jag som sagt hem till min mormor & morfar. Min mormor fyller hela 65 år haha! tänk att jag vet hur gammal min mormor är (a) vilket duktigt barn barn jag är! Vi ska iallafall åka här ifrån vid 12 typ. så jag kansek ska börja fixa mig? ni vet gå in i duchen och lite sånt! japp jag kör på det nu! 

EMINEM!

Hej kvälls blogg kör vi på nu!? inte riktigt för det är sent men ja jag kom inte på ngt så det fick bli så! käkade tacos men the familia ink. dessi! (a) hon tillhör ju familjen på ett sätt så! vi alla satt och prata om olika saker rätt så najs faktiskt! Men nu har Niklas & Dessi dragit hem till henne. fast dom kommer i morron också för vi ska fira min kära mormor som fyller 65! och snart fyller värdens bästa brorsa år då, 1 september vet exakt vad han ska få av mig. Jaa men nu sitter jag och knarkar lite nya och lite små gamla eminem låtar. Jag lägger in några här snart! jag är c00l gör allt för er mina läsare love you all. Känner att jag kanske borde gå in och ducha nu så man känner sig lite frääääääschyyy! Jaja nu ska jag tagga till min vän duchen! puss hej! :)

denna låt är jävligt äcklig i början men den är fan bra?
"puke"
"crazy in love"
"just lose it"
"beautiful"
den här låten tröttnar jag verkligen aldrig på!

hata rubriker

Hej sötisar! nu är jag helt ensam hemma för pappa och sandra drog för kanske en timme sen? så jaa. vet inte vad jag ska göra nu. eller joo jag ska ta och ringa min mamma. hon måste komma och hämta mig för ska hem till henne. eftersom pappa och sandra inte är hemma. ska kanske vara med ellet idag (?) jag vet inte än. men annars vet jag inte vad jag ska göra. känner att jag inte har ngt att blogga om längre. så ska tagga nu. hörs ngn gång!


omg ungen har inget liv...?


asså seriöst är han tönt eller!? lyssna bara på när han säger
"jaa.. det stämmer bra det!" seriöst har ungen inget liv eller?
haha såna här personer är verkligen sånna jag STÖR MIG PÅ!


lite allt möjligt

hej sötisar fredag idag och jag ska bara vara hemma. rätt skönt faktiskt! väntar på att sandra ska komma hem med en stor godis påse (a) för jag är hungrig men har redan ätit 3 mackor. jag är tjockis jag vet!? var i skolan idag som vanligt. och jag kan bara säga fett skööönt med helg! haha orkar inte med skolan! alla lektioner pratar vi om jävla betyg osv. ååh jag vill inte ha betyg men det är sånt nästan alla går igenom så jag ska väl inte klaga det finns dom som har det värre! aja. jag har tagit lite bilder på mig haha jaa bara för att jag är foto diva? yees i know! sååååå haha jag lägger in några till er! i morron ska jag till mamma för pappa och sandra ska på bröllop så då sticker jag till mamii! men nu ska jag kolla tv! ha det bra så länge puss hej!










såå det var det jag hade att bjuda på! :)

blablablabla!

hej sötisar! fett ledsen för dålig uppdate! men har haft lite fullt upp! skola ni vet? första riktiga skoldagen! var inte så där jätte jobbigt. men det klart det är alltid lite jobbigt ni vet börja med matte sitta och räkna det är aldrig riktigt roligt! hur som helst efter skolan idag trog jag agnes och söderberg till stan skulle köpa en tröja och jag hitta den fast inte i rätt färg men det fick gå ändå! jag ville ha blå men det blev mörk grå (a) nu sitter jag hur som helst och webbar med min sötis söderberg för vi är riktigt coola! hon har lagt in bilder från museét kan lägga in lite här på bloggen! aja sista inlägget nu för ikväll är sjuukt trött så ska sova snart! :$
puuuuuuss!

koooolla vilken jävla skills man har asså :)

i´m hot :)

jag och syster :)

några av tjejerna i klassen :)

maaaaaaaat?

Jag älskar min soffa här vill jag sitta föralltid!
nääe där var jag inte riktigt seriös va? sitter i soffan och väntar på att pappa ska ropa "MAAAAAAAAT!"
jag är hungrig som vanlig :)


SERISÖT KILL MEE!

hej nu är jag hemma igen. efter en lååång dag kan man säga. haha har vart otroligt trött hela dagen idag! det var ju fullmåne igår kväll så det beror nog på det! sover alltid dåligt jusst då! fast idag fyfaaan vad jag var trött har nog aldrig vart så trött ngn gång! seriöst nu när jag kom hem så sa pappa att jag var skiit blå runt ögonen. ni vet sånt man får när man är trött! det blir verkligen en tidig kväll idag! kommer gå och lägga mig direkt efter maten i think!? måste ju upp klockan 6 i morron typ för vi börjar jävla 08:10 -.- börjar med riktigt schema kill mee! ååh men nej jag orkar inte! första lektionen är matte seriöst det kan väl typ vara typ svenska, eller asså klass råd typ men nej nej självklart matte! ååh! aja! nu har jag städat mitt rum lite gran. sattit igång en tvättmaskin och plockat ut disk maskinen! haha känner mej duktig! aja nu ska jag fortsätta med det jag gör! puss hej!

felicias hus är coolt

Hej sitter hos felicia jusst nu med emma & agnes också. glaad och söderberg var också här fast dom stack söderberg skulle på träning och glaad till joar. ehm. idag var vi ju på museéum. det var fakstisk helt okej faktiskt fast tröttnade rätt snabbt. det fanns inte så mkt att göra. vi slutade efter det vilket var typ..? 1? aa då drog vi och hyrde film och geeka hemma hos felicia. Nu ska jag vara lite social mot mina kära vänner, ska kolla foto album på meej och felicia. helt sjukt att vi känt varandra så länge! aja puss på er :)


museéum here i come!

nu taggar jag iväg till skolan då vi ska till museéum! kuuul eller hur
aja skit samma här kommer lite bilder. fast bara facelook, :)



meeen yey.. snygging :)

men denna lip bild säger jag hej då :)


yyyyyyber trött!

Godmorgon
idag var nog den segaste dagen jag någonsin vart med om! asså jag orkade verkligen inte kliva upp. jag känner nu hur mina ögon bara vill stängas ner och dö dö dö! jag har till och med duchat då brukar man ju piggna till lite. men fyfan vad jag är trött! jag somnade typ halv 11 igår. inte direkt för det är mkt. men asså man blir jävligt trött om man kliver upp typ 6-7 varje morgon! idag ska vi på museéum då och man ska ha massäck med sig. pappa gjorde kyckling sallad till mig! och köpte en fanta haha han är en snel hest! men fan då nu måste jag börja fixa mig. kocka mackaroner till mig sallad haha det finns inga i :P såå nu kööör vi här då! puss hej!


I ♥ stallet?

Min mamma är seg kan hon komma! jag vill till stallet
ni vet det jag lever för!? nääe då! men en av sakerna haha!
hoppas det går bra. har inte ridit på 2 tusen år!
hej jag ser mupp ut! men skit samma!?
om ni undrar.. ridbyxorna är upp kavlade (a)

sjuk dag! :P


Tjoo!
Idag som alla andra dagar framöver så var jag i skolan! inte roligt. våran klass är cär behandlad. haha alla 8or fick sluta typ innan 12 och en annan kvart över 12 men vänta när tror ni vi skulle sluta!? KLOCKAN 2! nej men vadå inge udda klass? haha men vi fick sluta 1 ist. det var väl bra! men idag seriöst tråkigaste dagen i mitt liv! vi körde lekar uppe i skogen! omg seriöst folk måste tro vi är dumma i huvet! medans alla andra kolla film och åt frukt haha så körde vi lekar i skogen! HAHA ibland undrar man vad våra lärare tänker med. dom har typ physkiska skader haha jaja! Men vi fick iaf göra tårta i slutet drf sluta vi 1 det är väl bra antar jag? dooog av mätt het haha min grupp bestod av jag, emma, agnes och vendela + några killar. håller inte koll på töntarna! hmm! i morron ska vi till tekniska museét yey...? aja många säger att det är roligt där så jag ger det en chans! men vi ska gå i 2 grupper med lärare. man ba come on? i 3an fick vi springa fritt där -.- aja! nu väntar vendela på att jag lägger upp bilderna på bloggen så här kommer dom :)
våååran tårta ser den inte god ut!? :D vi äger! heheheheheh.
igen med agnes hand.
min väska jag fick igår. vad tkr ni om den? :$

skol dag nr 2

Godmorgon
dom flesta sover nog eller? aja nu är jag redo att gå till min buss som går 08:07 haha titta vad snäll jag är mot min vän söderberg! haha jag kommer kvart över till skolan bara för hennes skull! snällt tkr jag! aja ehm sitter och chattar med henne och ellet on msn vi är coola tjejer vi! idag blire stallet då! äntligen har inte ridit på hela sommarn. tråkigt. men jaa! tagit lite foton till er. som ni kan se hur jag ser ut idag. fast en är lite mörk ser inte så mkt men jaja!

där är den mörka. ser ni ngt? (a)

facelook! men usch vilken min jag gör.. kolla inte på bilderna efter jag tog
dom.. hehe smart där. orkar inte ta nya så ja!
puuuuuss!


dont worry... be happy!! :D

hihi hej! :D
är hemma hos pappa nu. sitter i fotöljen med datan i knät. det är väl rätt så najs? har precis packat upp min stora väska full med kläder. haha jag tycker om mig själv ibland asså! ehm jusste väska.. jag har fått den nu! den var fin men det är en som man hänger på axeln.. jaa inte min favorit men det kanske funkar? hoppas det. fast kommer nog bara använda den när jag har mkt saker för annars ser den såå platt ut och det ser lite weard ut? aja! haha smart som man är har man redan planerat kläder till i morgon. haha eller nästan! svarta jeans tajts, converse och jaa tröja (?) vene vad jag ska taa men hittar nog på ngt! väntar på mat. jag är hungrig. vet inte äns om han börjat med den men jag hoppas det!? haha!

ooold! :)


rubriker suger

så packat och klart, nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska komma. .where are you? :D han kommer nog vilken sekund som helst? jag ska typ få en ny väska när jag kommer dit. dom var ju i grekland. hehe hoppas den är fin!? kan kanske lägga ut en bild på den senare. vi får se helt änkelt! jusste min bror ska kanske inte vara hemma hos pappa denna vecka.. :( fast en sak är bra! ingen tar datan ifrån mig! diggar det aa fast jag kommer sakna hnm! haha fast han kanske kommer wiho! jusst nu har jag panik.. det är skola i morron också! ååh nej varför kan man inte typ ha en skoldag per år? låter inte det braa!? haha jodå! smart där! ibland skiner jag till :D aja ska kolla bussen nu som går i morron till skolan. eftersom att min önskan inte går in! .. tänkt på en sak? drömmar är som stjärnor. man kan inte nå dom men dom finns alltid där! (a)

min syrra är tönt..

Hej! nu är jag hemma från en underbar skol dag! haha backa lite! underbar... nääe det var felet... det söög vi har sär skåp, för självklart ska vi lida som vanligt haha lite otroligt alltid vi! aja det finns inte så mkt man kan göra. ska sluta ha dålig attetyd nu ska bara lyssna och skit! såå nu vet ni det.. men nu är det såhär att jag ska till min syrras dagis måste hämta henne haha! mamma ringde nyss jaja jag gör så! ha det bra! puuuuuuss
haha nämen titta här är vi ju! :)

SKIIIT!

Hej godmorgon!?
nu är jag helt klar ska bara slänga på lite mascara så är jag klar för att gå.. vilket jag ska göra nu om 5 min såå har inte tid med er jusst nu! puss hej CP SKOLA! -.-

i kväll och i morron ska jag...

så ska jag.. sitta vid datan 
sen ska jag ducha
sen ska jag sitta vid datan ännu mer
sen ska jag borsta tänderna
sen ska jag hänga ut mitt täcke
sen ska jag sova
sen ska jag vakna klockan 7 eller halv
sen ska jag äta ngt.
sen ska jag fixa mig
sen ska jag gååå till centrum suck! 
sen ska jag möta upp flisan 
sen ska jag ta bussen till skolan
sen ska jag möta glaad, emma, agnes och söderberg
sen ska jag komma till skolan
sen ska jag ha lektion...
sen ska jag sluta skolan
sen ska jag åka hem till pappa.
aa det är vad jag ska göra! ååh orka skolan!
tagen från myys blogg! (a)
http://mybladstrom.blogg.se/

love the way you lie!

Nu är jag hemma igen. åt för kanske 30 min sen? vene riktigt! aja var ju med södis! vi hade väl roligt? :) hon sola som jag nu nämt i alla inlägg typ. sen efter det gick vi och köpte en dricka sen en varsin glass. sen skulle vi ju köpa almenacka. men vänta var affären öppen eller? nääe sjääälvklart inte varför skulle den lixom!? ååh suck! haha så vi satt utanför den affären och sen köpte vi glass haha! sen gick vi och vänta på min buss sen kom den och hon gick till sin! jag åt och aa nu sitter jag här. webbar med henne fast hon äter jusst nu! har funderat på vad jag ska ha på mig i morron! och jaaaaaa... jag kan lägga in lite senare vad det är :) ska göra en gimp sak med det för pallar inte fota! aja nu ska jag börja puuss hej! 

Meeta söderberg!

hej gott folk! nu har jag precis kollat på två filmer! haha första är eragon! den är fan skit bra låter inte så bra. men jag rekomenderar den. den andra jag såg är 2012 antar att alla sätt den? den är hemsk jag gillar den inte fast jag gillar den ändå! värd att se.. men det är hemskt! Men aa nu ska jag snart börja röra mig mot bussen. ska möta söderberg om .. 45 minuter haha! min buss går 53! så nu fick ni in ett inlägg också! puuss hej!
ni behöver inte säga ngt jag vet att eran första tanke är...
COOLA! (a)

Detta fält måste fyllas i.

Hej skit på er! nej då. joo lite ni kommenterar inte. det stör jag mig på! varför? aja. nu ska töntarna i min familj åka och kolla på niklas skola bara för att han inte ska gå vilse! haha gulligt. aja så då är jag helt ensam. men det gör inget det är fan skönt, idag ska jag träffa söderberg vid 4 ngt sånt. haha hon kommer ju hem från skåne. hon ska sola kul att veta jaa det tkr jag!? vad ska jag göra innan. ingen aning. fundera på att i morron är det skola... kanske packa lite för ska till pappa. packa ridkläder? aa kanske! aja. nu ska jag fundera på kläder tills i morron tänk vad jag planerar!
min brorsa är tööönt!
puss! 

passar jag i brunt?

Tjaa älskling trevligt att du är här! har precis duchat så nu känner jag mig fresh! diggar det! Idag har jag vart slö va har hänt med mig? vart slö i 3 dagar nu! shiit ngt måste stoppa det! jaja i morron stoppas det. jag ska träffa söderberg! hon kommer hem från skåne då! vart där nu typ en vecka eller ja nu hur länge vene riktigt men aa! hur som helst vi ska träffas i centrum (?) och hon ska sola. jag pallar inte. orkar inte slösa pengar nu när jag äntligen bestämt mig för att börja spara. ni vet sånt där som jag är kanon bra på! ... jaa men någon måste ju vara det!? Nu är det 1 1/2 dagar kvar till skolan.. JIPPI! orkar verkligen inte! fast på tisdag ska jag rida! ääntligen eller vad!? saknat mitt kära stall! aja ååh längtar till 5e september också! då får jag mina ridstövlar också! aja! jag gjorde en prov idag på att färga håret haha asså på gimp! (a) vill ni se resultatet!? klart ni vill.. aja man ser att det är fake men jaja! första gången lixom!

kanske ska ta och prova! aa fast nääääe!
aja men denna bild signar jag ut!
puss!

ny design!

så ny design igen då! men nu blev jag faktiskt rätt nöjd. vad tkr ni? blev den fin!? aja hur som helst! sitter bara vid datan. ont i magen! vilket som inte är okej! men jaa! nu ska jag inte till pappa. utan det blir nästa vecka! alltså på måndag! då skolan börjar och allt! suuuuuck! -.- orkar verkligen inte men jaa! nu ska jag in och ducha så vi höörs senare puss hej!

N to the ea!

slaggar hos nea ikväll hah kommer ha det bäääst! nu ska vi kolla film puss hej! (a)


.

mina nudlar smakar baaajs!

Deep blue sea!?

Hej! första inlägget idag. har iaf nyss kollat på film med niklas och dessi! det fick bli deep blue sea tror jag den heter! ser ni värsta minnet man har haha not! kollade på den för typ 5 min sen och jag har glömt bort vad den heter! men aa! jag har bakat blåbärs muffins idag! haha dom blev fett bra! wiho proffs måste jag erkänna! (a) men aa brevid mig ligger ett nudel paket som jag funderar på att gå ner och kocka upp! fast ska typ göra egna kryddor hahaha för mamma ville det! jaa ni vet sånt där shafs som att få cancer! aa så hon ville det! jag ska göra henne lycklig och göra som hon sa! fast är inte riktigt hungrig! har ont i magen! suck! orkar inte.. men sånt får man tåla om man heter mathilda kling! -.- aja puss på dej så länge!

GIMP!

har lekt lite med gimp! det blev inte så bra.. men jaa första gången jag prova
och såhä rblev reslultatet (a)

YOUNG DAD!

Åter igen sitter jag här nu vid min älskade gamla vän plåtburken! *datan! förlåt kompis! nej men jag är trött på den... det blir 280 grader här inne i mitt lilla rum när det står på och bara fläktar ut värme haha! Vill ha en bärbar! ska försöka övertala. dom har iaf gått med på att det blir jävligt varmt här inne så det är väl framsteg? yees i think so! skit samma! väntar på mat, vi ska äta fläskfilé och ngt! najsigt värre! Niklas & Dessi har gjort fruktsallad till efter rätt! oohjaa jag längtar fett gott ju! den består av, hmm måste tänka! melon, ananas? , banan, äpple? vindruvor? jaa men typ det tror jag kanske missat ngt men aa! Orkar inte blogga nu lägger kanske in ett till senare. låten väcker minnen!
Love yah!

BUMPY RIDE!

påminner om grönan! (Y)

tagen från emma!


I ♥ food!

Hej visste inte hur jag skulle börja inlägget så det fick bli ett änkelt hej! aja.. har nyss bakat choklad muffins! dom blev äkliga kan inte göra dom utan min vän söderberg! haha när vi gjorde dom så ägde dom! men inte nu. jag hade ingen kakao heller! inte okej! dom är skit äkliga funderar på att slänga dom haha tanken har slagit mej ett antal gånger! men nu sitter jag instängd på mitt rum äter en zoo klubba ni vet en sån där röd! ska snart ta och städa! suck! orkar inte men det är ett måste! funderar på att göra lunch snart också! fan vad jag äter seriöst HELA TIN! aja det är gott med mat! haha jag vet exakt vad jag ska äta! vill ni veta? klart ni vill! pasta sallad! eller asså mer.. pasta, gurka, majs, typ skinka, ost! låter inte det jävligt gott!? klart det gör! (Y) I looove fooooood! utan mat seriöst inget jag! aja niklas och dessi mina kära vänner som betyder mkt för mig hahaha dom kollar fotoallbum på när niklas var liten, gulligt! hur som helst nu ska jag tagga och städa av sen blir det lunch! muumms! puss hej! 

titta så söta vi var! (a)

5 dagar....

kvar tills man går i den här korridoren igen!
det här sommarlovet har varit helt okej! asså visst det finns sååå mkt bättre sommarlov
men det här är ändå ett att minnas. det har vart några stunder då glädjen kommit och
man verkligen har haft sjukt kul! ngt man aldrig glömmer lixom! men ändå är jag inte nöjd med lovet!
Nu börjar skolan snart igen om 5 dagar! När man tänker på det vill jag bara ramla ner i min säng
och börja drömma om ett nytt sommarlov! ååh nej jag pallar inte kliva upp klockan 6 varje morgon igen för att gå till ett ställe där jag inte äns vill gå! Men i 8an ska jag satsa gäärnet! seriöst! jag ska skita i allt annat som händer på lektionerna jag ska fan bara satsa!Tänk att vi gick i ca: 9 månader och bara gick och vänta på att det här jävla sommarlovet ska komma! sen kom det! shiit vad mkt planer man hade asså! men man har inte äns gjort hälften av det! man trodde att sommarlovet skulle lösa alla problem men tydligen inte! Nu om 5 dagar sitter man där igen då och väntar i ytterligare 9 månader tills sommarlovet kommer! jag längtar redan dit! men detta år är viktigt så nu jävlar kör jag bara på!

I´m cool!

Så! nu känner jag mig fräääsh efter en kväll med agnes & amanda! vi var på skansen och kolla allsång det sög vi blev inte filmade! såååå ovärt att ha suttit där i 10 timmar för att inte bli filmade! -.- suck! nej vänta så SUCK! gör ALDRIG om det igen! jaja! idag har vi bara kollat på film hela dagen. jag har vart lite smått irriterad men nu är det bra i think! har nyss duchat. nu luktar jag gott och mitt hår mmm I love hår inpackning! (a) jaja dom drog för hmm jaa 30 min sen!? så nu sitter jag här! jag tänker snart gå ner och hämta en frukt tror jag wiho muuuumms!! men jaja! nu fick ni lite uppdatering puss på rumpisen! :)

bara för vi är coola!

Agnes är en svikare! amanda är en cooling och ja? jaaa jag är ju bara för bäääääääääst! för idag taggar vi till allsång på skansen ni vet "stockholm i mitt hjääääääääääääärta låt mig nananananananna..." humor ja det har vi! :D vi ska sitta och hålla våran plats i ca: 10 timmar haha fattar ni hur otroligt lång tråkigt det kommer bli fast ändå fett meed kuuuul! haha efter det sover dom hos mig! vi kommer ha roligt idag känner jag! aja! agnes är en svikare för vi alla skulle mötas på msn 7 men nej då! hon är inte inne! :@ agnes vi hatar dig! haha jaaa! (a) men nu ska jag fixa mig! skit snätt :)

scheeeeeeeeeema! -.-

en vecka kvar till helvetet!!! -.-
mitt nya schema suger häst kuk!

taggar till c to the entrum

haha min rubrik är c00l med 2 0:er! (a) jaja.. jag och agnes ska tagga till centrum om ett tag och möta IDA & MYY & ELLET & ELVIRA & BECKSON! vene vad vi ska göra men vi ska iaf ses där så får vi se vad vi hittar på för skoj! haha! i morron blir det allsångpåskansen med agnes och amandiiiii! fyfan vad kul man gör bara en sån sak i livet typ (?) jaja vi ska försöka stå längst fram så ni kanske ser mig i tv skärmen! (Y) jag diggar mig sjäälv! aja nu ska jag kolla lite bloggar puuus!

SJUUUUKT KUL!

hej, ledsen för dålig uppdate men har ju vart på the voice! GLÖMMER DET ALDRIG! det var såååå värt att gå dit! ni som missa det haha fyfan vad synd! det gjorde seriöst mitt sommarlov! Sjukt kul när alla typ skrek RUUUMPAAA! i hela den där klungan! (a) snart är det ju NRJ! haha joo jag ska dit ska tvinga mamma att jag ska få gå dit! sean banan ska dit också, + alexandra burke + många många fler kommer inte ihåg fler men det är bättre än the voice typ! läängtar! men jaa jag är med agnes jusst nu, jag sov ju hos henne igår och idag ska hon sova hos mig! vii kommer ha sjuuukt roligt. känn på den fuck face! jaja nu ska vi tjocka i oss lite choklad! puuss på dej så länge! (a)

detta inlägg skulle upp igår men det kom aldrig upp!

the voice

Hej mina älsklingar! roligt att du hittade hit till min blogg! (a) Har nyss käkat mat. haha grillat med potatis från våran tomt och sen såklart min älskade bea sås! wiho! vart på ung idag det var fan najs. jag amanda och agnes satt och skratta i typ 1 timme haha fett ruligt och sen var det lite musik på stora scenen sen tagga jag agnes och malle hem! I morron är det the voice najs or what!? ska slagga hos agnes då hennes mamma är snäll och hämtar oss när det slutar gulligt av henne. men jaa! nu ska jag fixa ny blogg design ha det bäst så får ni dyka uppp igen lite senare och kolla!? puuuss!


Kall duch! jaaa tack!

Godmorgon kära bloggisar! har suttit uppe ett tag nu. mitt internet har fuckat upp sig. men nu FUNKAR DET! tummen upp. min mamma är en tekniker (a) Ska till ung idag också. och vi tar 13:32 tåget, jag, agnes, glaad och amanda för vi är coola brudar vi! hmm... jaa ska in och ducha en KALL duch svättas som en gris jusst nu. det är 180 grader i mitt lilla rosa rum! men ja som jag sa nu ska jag in och ducha! vi hörs mer sen lovar!
love!

MED I TIDNINGEN!

fattar ni hur ballt det här är!? jag och mina kompisar är med i tidningen
över hela staaaaaan! jag ser dock lite sajko ut då men ändå coolt?
jag står lite i bakgrunden blont hår! går inte att missa (aaaa)
aja puss!

niklas du ska!

Nu ska jag snart börja röra mig in mot stan! dessi och niklas ska också dit. fast dom ska shoppa haha niklas du SKA köpa den där tröjan till mig taaaack love you! (a) ska dra nu puss!


smalville

Vaknade för en stund sen. sitter i dessis soffa och kollar på smalville (a) ska till ung idag. ska möta ellet ovh beckon typ 5 i 1 i centrum typ. Ellet ska slagga hos mig och kanske malle jag vet inte än! (a) men jaa det får vi se! aja nu ska jag kolla vidare på tv! hörs senare puuuuuuuusss!

D to the essi! haha

Sitter hemma hos dessi med henne och niklas. dom är töntar dom spelar tärning. för ni som inte vet vad det är så är det att man slår täring och får poäng haha men jo dom har ett liv lovar! haha jag sitter hur som helst i soffan hos henne. ska sova där haha för dom ville (a) haha ruuuliga dom är! i morron ska jag till ung igen med typ samma folk! vi kommer ha bäst? ellet ska slagga hos mig. och kanske amanda vene än  (a) kollar på two and half men jusst nu. roligt att veta. sista inlägget idag iaf. godnatt :)

hon har värdens sötaste hund! men han är liten då men hitta ingen annan!
sööööt eller vad!?

kääärlek för mig!

det här är kärlek för mig!
ska köpa sån när jag får mitt barnbidrag
vill ha, vit, rosa och blå! :) hels vit i think eller rosa!


Hemma från ung

Nu är jag hemma från ung! man tröttnade lite eftersom vi var där typ klockan 11 och åkte där ifrån kanske halv 4. men jaa vi hade skit kul iaf, i början men sen blev det bara lite jobbigt. i morron ska jag didja ni vet man didjiar haha vene hur det stavas men hoppas ni fattar vad jag menar? men jaa det ska ja göra i morron för då får jag en tröja. fattar ni att jag gör det bara för tröjan? (a) jaa jag har humor. men aa var där med massa roligt folk orkar inte säga alla! men i morron ska jag åka dit lite senare kankse. ellet och alla andra ska vi det? (a) men jaa. nu ska jag käka snart hoppas jag! puss hej och jusste om ni ser mig där är det bara att gå fram och hääälsa (a) puuuuuuuuuuuuuuss! :)

UNG!

skiit taggad idag är det ung! fett med ruuligt! haha drev men ja! vill också bara säga till en person! jag hoppas du får det sjuuuuuuuuuuuuuuukt roligt i italien! men jag kommer iaf sakna dig bara så du vet! :$ love you! men aa det var mitt första inlägg idag! ni får en webb cam bild :P

haha nyyy duchad bara så ni vet!

BIO

Nu har jag vaknat och sitter i min brors säng eftersom han och dessi tar min....... driver det är helt okej. kul att veta! nej men idag ska jag på bio haha min mamma ringde nyss och kolla om jag ville med så jaja. sherk 3 min syrra är med så drf! vill ändå se den haha.. men jaa! ont i magen fortfarande och nu är jag hungrig också min mage skriker efter mat. så ska ner och äta nu! puss hej uppdaterar mer sen! (a)

J&J´s

haha som vanligt, ska vi ner och käka där igen! (a) blir lite najs. efter det ska jag träffa brudarna ellet, beckson och elvira och kanske lina (?) älskar er tjejer! jaa min mage gör ont. tog nyss en ipren för den hoppas den börjar värka snart! jaja måste gå nu puss hej! :)

jaa men titta här har vi oss! (a)

svar på frågestund.

Postat av: E M M A L I N D E L L'

Har du pojkvän?
hur gammal är du?
vart bor du?
vad är mode för dig?

2010-08-03 @ 15:11:25

svar:
1. nej jag har inte pojkvän
2. 14 år
3. huddinge :)
4. hm, jag är inte speciellt inne med det
där med mode asså jag köper bara sånt som
jag tkr är snyggt :P

Postat av: Emelie

vad heter jag i andra namn ?

2010-08-03 @ 15:12:37

svar:
inte en jävla aning :$

Postat av: Carro ♥

Skulle du kunna färga ditt hår brunt?

2010-08-03 @ 15:30:46

svar:
tanken har slagit mig ett antal ggr att jag
ska färga det. men vet inte riktigt om jag vågar. :P

Postat av: Beatrice Jakobsson [foto]

vart bor du ?
hur gammal är du?

2010-08-03 @ 17:10:37

svar:
1. huddinge
2. 14 suger

Postat av: anonym
vem saknar du mest från södertörn?
2010-08-03 @ 17:13:25

svar:
hej lotta (a) men jag vet faktiskt inte
asså sara är ju en iaf och du med! saknar dig
sjukt mkt! saknar nog dig och sara mest faktiskt! :$

Postat av: Felicia

Vad kmr ditt etfternamn ifrån? soldatnamn, right xD!??

Favoritfärg?
Vad är det roligaste du gjort i ditt liv hitills ?!

PUSS

2010-08-03 @ 17:21:06

svar:
1. jag har ingen aning faktiskt :P
2. min favorit färg.. hm. rosa, svart, grå vit.
jaa men typ ljusa färger :)
3. jag vet inte. mkt saker :) 

Postat av: fanny

favoritlåt?
har du någon pojkvän?
2010-08-03 @ 18:13:38

svar:
1. jag vet inte asså jag har ingen speciell.  
2. nej jag har ingen pojkvän, men skulle inte
vara fel att ha en :P 

Postat av: MYMiC

Roligaste som hänt dig i sommar??

2010-08-03 @ 19:00:48

svar:
ingen aning faktiskt. vart i thailand.

Postat av: jessica

1. hur gammal är du?
2. hur länge har du bloggat?
3. ditt bästa minne från den här sommaren?
4. har bloggen förändrat dig som person?

2010-08-03 @ 19:04:35

svar:
1. 14 suger.
2. vene riktigt. asså jag har haft olika bloggar
så kanske 1 1/2 år :p
3. ehm. nej men jag vet inte. haha jo när jag och
söderberg gick ute i regnet. glömmer det aldrig haha!
4. nej faktsikt inte

Postat av: Niklas

varför är jag bäst ?

2010-08-03 @ 19:11:58

svar:
haha jag vet inte. för du är ju inte det?
jag är sååå mkt bätte kling än dig :D


Postat av: sara

1. är du fortfarande blond?
2. några djur?
3. vad heter du i mellan namn?
4. hur gammal är du?
5. några syskon?
6. någon kille?
7. ditt längsta förhållande?
så nu har du lite frågor

2010-08-04 @ 07:40:57

svar:
1. japp.
2. nej eller min låsas mamma har hund.
3. hemligt
4. 14 suger som har stälts ett antal ggr.
5. japp 2 en store bror och en lilla syrra.
6. nej
7. jag vet faktiskt inte. 

Postat av: En bögs liv

Vad anser du om homosexualitet?

vad tkr du om min design?
favoritblogg?
2010-08-04 @ 10:46:20

svar:
1. jag vet inte. det är väl inget fel på det? alla
har olika smaker så ja..
2. den är snygg :)
3. jag vet faktiskt inte :O

allvarligt talat

Godmorgon ingen bra uppdate igår heller då. -.-' ledsen för det! jaja mitt humör var inte på topp. något är fel på mig. jag är en skit jag vet! sjukt ont i magen idag också som jag haft nu i 4a dagar. börjar faktiskt undra vad det kan bero på. men jaa. mitt humör ligger på 0 efter igår.. bråkar med ... ja.. vene varför riktigt varför det blev till en stor grej. men jaa jag är en idiot så det händer alltid mig! ingen är perfekt verkligen inte jag! jusst nu suger mitt liv! Nog om det. näe orkar faktiskt inte blogga nu. inte på humör.. kan iaf langa ut en låt till er.

bussen nu!

taggar till bussen nu. drar till grönan
puss!

cepe fejs! :P

men jo jag är normal


grönan?

förlåt igen. dålig uppdate. gjorde inget inlägg igår men jag hann inte. jag var på ikea och kollade runt lite. Ska göra om mitt rum lite grann. kollade på ett överkast men icke sa nicke det fanns inget fint. kollade tv bänk men jaa det fanns typ ingen hehe. så vi ska dit på söndag igen. idag tar vi paos! när jag säger vi menar jag sandra och jag! (a) men aa på söndag ska vi först till skärholmen och chacka överkast. sen ikea leta tv bänk igen. och sen ska jag ha någon slaks fotölj i mitt rum också! det är väl najs? jaa det tkr jag! Nog om vad jag gjorde igår och vad jag ska göra i morron. vi måste tänka på idag! Jaa men okej. jag ska vara med karin och ellet och kanske malou? som dom sa haha vene (a) dom vill till grönan spelar ingen roll för mig. men har sjukt ont i magen. haft det i 3 dagar nu utan svar varför. för jag har inte mens längre och ändå fett ont i magen. hm.. mysko. jag kanske håller på att dö :S vem vet? :D haha oj jag menar :( fett mkt smylisar nu men jaja. nu ska jag sätta på film. vi hörs sen puss!

frågor och svar!

Visste du...
att jag vill ha - godis
att min senaste kyss - long time ago
att jag inte gillar - att bråka
att min bästa vän är - den bästa som finns
att min första riktiga kyss - var min första
att jag avskyr när folk snackar - skit?
att kärlek är - bra men ändå dåligt
att jag gillar att - vara med vänner
att jag alltid kommer att - heta kling
att jag är förälskad i - noooo one
att sist jag grät var - kommer inte ihåg
att min mobiltelefon är - haha första jag är nöjd med
att när jag vaknar på morgonen - så öppnar jag ögonen
att innan jag går och lägger mig - så funderar jag på mkt skit.
att idag har jag - vaknat hos glaad sen kompisar
att jag just nu tänker på - att jag har ont i magen
att i kväll ska jag - umgås med mina kära familjemedlemmar N & D
att i morgon ska jag - åka genom hela sverige med sandra
att jag hoppas - På att jag får häst någon gång i livet
att nu ska jag - äta glass
(a)


sötisar

ledsen för jävligt fålid uppdate idag! hehe.. har vartit hemma hos glaad med söderberg, jaqueline och joar & johan. Jaaaa! ehm vi kollade på filmen som vi hyrde på kvällen och sen efter detvid haha halv 4 var vi i centrumk och lämnade in filmen och åt lite på donken! var fett med hungrig vilket jag är nu också! Hmm, jaa tack igen för inlägget niklas och dessi! haha söta ni är tillsammans ni gör min dag/kväll när ni sover hemma hos oss för då slipper jag sitta uppe helt själv! hoppas ni går på bio idag för då kommer ni hem till oss ett stort WIHO! för det (a)  Men nu ska jag kolla med mat. puss hej!

aaw titta så söta dom är :)


...

fick en kommentar på hur gammal min bror va. och svaret är han är 15 ska fylla 16 i år.. haha tack för inlägget era sötisar! haha saknar självklart er också! jaja. ska snart sova tror jag. vi kollar på film nu. puss hej!

chacha bloggen !

gäst inlägg från Niklas & Denise!

 mohahaha, Mathilda är inte så bra på att dölja sitt lösen så vi skriver lite åt henne i bloggen ;)
VI är då mathildas största idoler och hon avgudar oss som fan faktiskt :) rätt mysigt :)
vi brukar dock muta henne med tårta och film för att sno hennes säng på kvällarna..hihi men vadå hon får ju ligga o snarka i niklas rum så why not ;)? hon älskar ju bror sin :)
  Just nu kollar vi på tv med S & M  och vi åt nyss god mat.
snart ska vi åka och köpa gotti gott! vi saknar dig mini kling ;) men ikväll ska niklas pissa i din garderob. ;)

vi ses kanske en annan gång ;) kramar och pussar från Niklas & Denise  <3 :D


elektrisk stöt genom fingret!

Tjena tjena. har nyss kommit hem. har vart på ikea och köpt lite saker till vårat badrum haha töntar ja det är jag och sandra men jaja. vi köpte mat på donken och åt den i bilen haha det fanns ingen parkering på donken så det fick bli så! Jag köpte dessutom en lampa en lila liten sak skit fin när den lyser men jaa jag är smart så jag stoppade upp fingret där lampan ska sitta  och kontakten var i och allt. vad tror ni händer? joo jag får ju självklart en stöt och ja det gjorde jävligt ont. blev väldigt chockad och typr rädd hahah. men ja nu har jag lärt mig det också. som sakt. man lär sig ngt nytt varje dag! haha jag och lampor hör inte ihop längre! haha får be pappa stoppa i en lampa i den för jag rör den fan inte (a) Ja när pappa kommer hem vilket är typ 4 så ska jag fylla på min mobil med pengar och sen ska jag till glaad och käka middag där, sen ska vi hyra film och sen ska vi slagga! wiho! (a) saknar henne skit mkt har inte träffat henne på ett tag kan man lugnt säga! men jaja. nu ska jag fortsätta med ngt vet inte vad. kolla in bloggar tror jag! puss hej! <3

här har ni en bild på oss två! jag älskar dig syster! :) <3

beck!

nu har jag sovit någon timme till jaa kollar klockan nu, ja men se på fan 2 timmar det var väl najsigt för mig! hur som helst sitter jag i sängen som sist med datan iknät och känner hur bena bara blir varmare av datans blåås men lat som man är orkar jag inte flytta på den! Känner också hur min stackars mage skriker efter mat! "zzzzzzzh" på den! nej men den får vänta med mat för jag ska sätta på en beck nu! wiho! vill ni veta vilken?? ´
Sv: klart som fan att ni vill! okej då nu avslöjar jag och det är... durududuuuuuuuuuuu. "beck - levande begravd" brorsan har vart snäll och laddat ner den! bara för han älskar mig såå mkt eller hur? (aa) självklart är det så. men ja nu pallar jag inte sitta och skriva mera till er. förlåt för det, nej för nu ska jag sätta på filmen! puss och kram!



Godnatt igen.

ååh vad gör jag uppe nu? jo visst jag vaknar tidigt em vafan jag brukar kliva upp vid 10. så nu känner jag att jag kanske ska försöka sova några timmar eller så. uppdaterar mer senare puss på er sötnosar och tack för att ni börjat kommenterat LOVE till er! men ska sova nu. godnatt antar jag (a)

-

sitter uppe i becksons rum och lyssnar på mange schmidt haha stavning? niklas sa att den låten var bra så jaa nu ligger den på min spotify ;) vi har nyss käkat kladdkaka för vi är töntar och inte har ngt liv så vi bakar. jaa men vi är såna okej?(a) hm.. ska väl ta och tagga hem om ett tag. bussen går 22:09 jaa så måste gå ngn gång i livet. jaja pallar inte blogga nu! fortsätt kommentera på frågestunden bitches!
puss hej! här har ni becksons och ellets bloggar! http://kkristiansen.blogg.se det är ellets och här kommer becksons http://beeckson.blogg.se

steeeenmooo!

nu taggar jag och träffar beckson och ellet vid stenmo
kommer hem vid halv 11 så kanske langar in ett inlägg
puss!


Frågestund avslutar när jag tkr ;)


HISS ELLER DISS?


Hiss eller diss till dom här? :D

Själv tkr jag HISS! ♥

och jaa jag ska ha ett par blåa bara så alla vet nu!
så ingen tror att jag härmar!


harry

Så nu har jag städat det blev jätte fint tkr jag! eller inte.. jag bäddade bara min säng och plocka upp kläder från golvet. men det är också en typ av städning? hm tyvärr blir det inge söderberg idag för jag måste hem till mamma och hämta kleder som jag vet stavas med ä men jag har humor. ;) men aa jag måste vänta på att niklas kommit hem från ikea så kan vi åka tillsammans och hämta kläderna hos mamma, för han har ju moppe så slipper det dära jobbiga att ta bussen och skit. inge lust för det så! sitter i soffan och kollar på någon slaks top modell men ja kollar ju inte för jusst nu konsentrerar jag mig på att skriva till er för ni betyder så mkt (a) men tror jag ska sätta på en film nu. och det ska bliiiiiiiiiiii...

fett bra asså! :)

städa rummet

ska ta och städa mitt rum nu för jag har inget liv
nananananananananananaaaa!! :D humor...


-

Godmorgon dom flästa kanske sover nu eller? hehe.. fattar inte hur man kan sova så länge, jag menar vafan man sover bort halva dagen. Men då svarar alltid folk ba: nej men det är ju skönt att sova man ba: joo mem visst du kan ju börja berätta om ditt lov ha! :P nej men ookej. idag ska jag vara med söderberg vene riktigt vad vi ska göra. vi är dåliga på att hitta på ngt. någon som har ngt man kan göra? så skiiiv! jaja.  sitter i sängen som vanligt. väntar på att söderberg ska piggna till lite. ikväll ska jag typ träffa ellet och några till i think? men känner att jag inte orkar skriva värsta inlägget så ni får ha det så bra! puss hej! <3


21 dagar kvar..

När man hör att det bara är 21 dagar kvar på detta sommarlov blir man jävligt deppig! fattar ni här har man gått i skolan i typ 9 månader och bara väntat på att det nya sommarlovet ska komma. man planerar så mkt men det blir aldrig av. man säger att man kommer ha fett roligt men så blir det inte heller. men jaa! nu är detta sommarlovet slut om 21 dagar och då är det bara vänta i 9 månader till (typ) och sen får man sitt nya sommarlov och så går det runt så där! Jaa för min del börjar jag ju 8an vilket betyder betyg och massa tråkigheter! *suck* saknar verkligen inte skolan. lite kanske vill ha tillbaka motion.. hehe tönt? men man förlorar fett mkt på sommarn om man inte tränar frivilligt vilket jag inte gör så! Men jag hoppas att 8an blir bätte än 7an men tror faktiskt inte det. men blir det inte bättre så skiter jag i allt! Jag ska fan sattsa gääääääärnet i 8an! seriöst ska skita i vad alla gör på lektionerna. få fett bra betyg och hela skiten! jaja där har ni mina tankar! hoppas ni gör samma som mig för ni kommer tacka er själva när ni är äldre och har ett bra jobb! puss hej!

....

ligger fortfarande i min säng och deppar loss. Det är sommar, det regnar, det är kallt, det är dystert, det är grått. ja får ni ihop det? nej inte jag heller. när det är sommar ska det ju vara varmt solen ska skina, fåglarna ska kvittra (sajk) nej men seriöst nu. det ska vara varmt, blått ute och solen ska skina som helvtete! har lust som fan att titta  på film.. men nej vi har inga Bra med stort B märkte jag. "men kan du inte ladda ner en film då?" SV: "joo men självklart men jag har ett problem. min brorsa låter mig inte för det blir virus. ni vet datorer och jag.. nej nej vi hör inte ihop. eller liite kanske." men han är inte hemma så han kan inte hjälpa mig. får väl stå ut med att titta på harry potter haha som jag sätt 50 miljoner ggr. hm, men ska iaf in och ducha nu. har värdens mensvärk det är inte roligt. får ont i hela kroppen och blir bara på dåligt humör. vi har inga ipren heller. suck! mitt liv suger iallafall för stunden! puss på er nu ska jag kila in i duchen!


-

Godmorgon alla otroligt söta människor! sitter i min säng i mitt rum kan ni tänka er jag har en egen säng haha roligt verkligen! nej men fast ja! Vaknade vid 10 typ klev upp åt en macka och en muffins och sen gick jag och la mig igen. haha vaknade då typ kvart i 12 fattar ni!? jag tkr om och sova okej? sajk.. Nej men idag måste jag nog hem till mamma och hämta packning fast vene riktigt om jag pallar för det öös regnar ute och  jag vill inte vara lika korkad som sist. nej nej! då ni vet jag kom hem och det såg ut som jag hoppat i vattnet! smart där mini kling. som då dessi kallar mig. haha. sitter och lyssnar på när regnet regnar ner. lät lite töntigt men thats troo! hur det nu stavas. bra där! jag kan engelska jo då! skulle typ träffa beckson och ellet today men jag vene riktigt om jag har lust det är ju bara kolla ut så hittar ni svaret! jaa.. men har inte så himla mkt och blogga om jusst nu, får se om det dyker upp något under dagen. vi hörs senare puss!

god natt!

nej jag har inte kollat film än. men vi har nyss iaf suttit ute på våran baksida. ätit daim tårta och pratat. nu är dom ute och går haha dom kommer väl snart hoppas jag och sen ska vi nog kolla på "farsan" haha najs!? mne pallar inte skriva mer. det här är nog sista för ikväll! ha det fett najs så hörs vi i morron! nattinatti! :D

saker om mig!


1. Jag är jätte mörk rädd

2. jag har aldrig rökt eller drukit!

3. Jag hatar när mina föräldrar bråkar

4. jag underviker ofta att bråka

5. Jag saknar gamla tider...

6. jag har jävligt tunt och kort hår.

7. jag har 2 syskon fast ett är typ halv syster!

8. Jag har det jätte svårt i skolan så jag får kämpa fett mkt

9. När jag blir stor ska jag käna bra och köpa häst

10. Jag har ridit i 8 år typ

11. jag hatar att somna när mina päron redan sover.

12. Jag älskar att träna hehe.. fast inte vara ute och springa

13. nu ska jag gå och kolla film puss! :D


slappa!

Nu har min tönt söderberg nyss åkt hem. idag har vi inte gjort ngt speciellt mest bara slappat haha. vi är sånna okeej? Vi cyklade till fruängen och köpte saker så vi kunde baka det blev choklad muffins och bilder från min bakdag kan ni få när jag kommer till mamma! vilket blir i morron eller tisdag vene riktigt än. Men jaa. Pappa gjorde nyss "stuvade makaroner" fast i mitt fall säger jag "mjölkmakaroner" låååååter så mkt godare! :D men aa. väntar på att brorsan och denise ska komma hem så jag kan kolla film med dom! jag är sån! men vi hörs senare ska kolla lite på tv. puss hej!

RSS 2.0