vilken

hårfärg tkr ni jag ska ha?


den jag har nu?


ljusare blond!
eller..

lite ljusbrunare än det här!?


söt?

I morron ska jag åka och shoppa med massa olika människor.
och då kommer jag vara på upptäcksfärd efter den här snygga toppen!
149 kr på ...


Onsdag

hellu bitches. jag vaknade nyss och nu sitter jag vid datan och är inne på fejan. Nja vad ska jag göra idag? ingen aning faktiskt alla är typ upptagna så det kanske bara blir en chilldag? jag kanske ska ut och springa? mm jag tror nog det fast undra vart jag ska springa!? haha. I morron ska jag in till stan tror jag eller nu vart jag och ellet ska in och shoppa någonstans! vene riktigt. men jag ska iaf shoppa i morron så det blir naaajs! (a) men ska käka frukost nu hörs sen kyss och smek! :P

ett liv utan dig skulle jag inte äns orka leva! jag älskar dig syster!

glaad

Godmorgon..
aa jag är ju en sån som vaknar klockan 7 på morgonen, men det är sånt man får stå ut med när man är med mig (a) men hur som helst. Idag ska jag vara med glaad fast jag vet inte vad vi ska göra.. vi ska typ kanske bada i think. men.. mm... Men jag ska hem till mamma först nu på morgonen och hämta en tröja. jag vet onödigt menmen.. jag känner att det är mkt punkter nu haha, näe ska väl typ t aoch käka ngt nu. vi hörs senare någon gång i livet! nu när det är sommarlov så kommer jag nog inte blogga så där mkt, för jag kommer ju inte hinna det.. puss puss!


ledsen

hej bloggen, jag är skit ledsen för att jag inte bloggat på ett tag! förlåt så mkt. men hur som helst. igår var det ju självaste midsommar och jag var ute i torö med pappa sandra och niklas och sandras syrra linda och hennes kille göran och sen hans kompis jonas och sandra och lindas kusin alex åh så nu tror jag jag fick med alla? nej jusste zeke också hehe "våran" hund (a) hur som helst. vi kom dit i torsdas och kom hem idag! pallar inte skriva mer ååh det är så tråkigt :P men jag langar in en bild på mig när jag "badar" med zeke! älskar bilden!

nämen titta så söta vi är
naaaaaw! :love:


Grönan

Yes box bitches idag ska jag till grönan med söderberg, agnes och my vi kommer ha det skit kul! vi ska mötas i centrum vid 11 typ. hm. jaa jag har precis kommit hem till pappa jag tog lixom bussen daaaah? (a) nej men aa så gjorde jag iaf.. jusst nu sitter jag i köket och funderar på vad min frukost ska bli jag trooooor faktiskt det bli mackaroner haha för har vi några mackor eller? naaaää haha de gör inget jag tar mackaroner till frulle haha men nu ska jag kanske ställa mig och kocka.

jag och niklas i thailand


stenmo

Jahap som ni vet vaknade jag upp hos min vän my med ytterligare några konstiga personer som jag inte känner alls nej nej! men dom är roliga dom! vi stack till ida sen stack jag hem och sen till huddinge centrum för att köpa en acces kort någon ful turkos blev det för mig usch usch! jag fick inte välja synd för mig nja inte riktigt det ska lixom bara blippa sen tuta och köra. sen tagga jag till stenmo med glaadish, granen, dannyboy, ellet som pallar äpplen, beckson, agnes som är en lallare, söderberg som igentligen är österkulle, millan som gillar att pilla och elin. haha humor? nja inte riktigt men men.. jag stack hem vid kvart i 9 med söderberg och agnes vi gick till centrum och sen tog jag min buss hem och aa nu sitter jag här och chattar med några riktiga tattare (a) malle och ida! nja nu ska jag nog sova ut några timmar gjorde inte det inatt har knappt sovit något sen jag kom hem så vi hörs i morron puss hej! :love:
jag och söderbergs snygga kort!

söderberg är en dammsugarkung

Nu sitter jag i mys soffa. ellet och malle skulle hem och fixa sig och sen kommer dom tillbaka och då ska vi tagga till Ida. Jag my och söderberg är hemma hos my och städar lite eftersom att det var ganska stökigt haha söderberg står och dammsuger bara för att hon är en tönt hehe medans my är uppe på sitt rum och städar det bara för att hon är en större tönt! hur som helst när båda töntarna är klara ska vi hem till söderberg och ducha och lite sånt och sen ska vi tagga till centrum och möta upp malle och ellet och sen ska vi till Ida. Hon är typ sjuk så vi ska dit och roa henne. Men nu måste jag gå vi hörs senare puss puss! :love:


My är en gay

och ellet är en kossa muu, malle ser ut som en cockos nööt och söderberg är en ilsken iller haha och jag kling är en king ;)
haha humor? sitter på mys golv nere i hennes källare och vi sitter och snackar lite om allt möjligt! vi tjockar loss med popcorn och andra saker! men nu ska jag vara social!  vi hörs i morron! min ilska iller sitter och pruttar sönder i hela huset puss hej! (a)


Waka waka eee eee!

Waka waka eee eee! haha yees det är namnet på en låt eller nja mest bara waka waka (a) men kära bloggläsare idag har jag ju kommit hem från thailand och stuckit och träffat glaadish och södish! (a) najs bajs? skämt åt sido!
lookii lokii humöret är på topp för jag ska slaggish hos my idag med ellet malleballekukskalle och södish! mina otroligt coola brudar! men nu måste jag hurru hurry! för ska vara i centrum snart puss hej! lägger in bilder från thailand senare någon gång! :love:

Hemma i sverige

Jaaaaaaa ni läste rätt jag är hemma i vackra sverige..
jag kom hem idag planet landade typ kvart i 7 i morse
sen dess har jag vart vaken och jag har knappt sovit ngt på flyget
och som ni kanske vet så är det 5 timmars frammställning i thailand
så jag borde vara trött men icke sa nicke jag ska träffa glaad eller aa om
den söta lilla knallkorcken svarar på sms (a) men nu måste jag måla naglarna
puss hej! ;)

hem i morron.

for alla som bryr sig jag oker hem i morron och jag kommer hem klockan 7:00 po lordag eller do
landar jag po arlanda! puss och kram vi ses om jag inte stortar! :p :love:


Thailand

hej jag ar jusst nu i thailand! jag har det skit bra bara soo ni alla vet! jag saknar er skit mkt ni der hemma och jag kommer hem om 11 dagar! hoppas ni for en rolig avsluntning i morron soo ses vi ner jag e hemma!
PUSS FRON ERAN KLING!


Packa det sista!

Hej bloggen.. i morron kommer jag bara slänga in ett snabbt inlägg det är väl najs!? för jag ska nämligen till skolan och bara säga hej då till alla haha IGEN! men sån är jag! fast ska bara vara där till typ 10? sen ska jag tagga hem och åka med super fart till arlanda där vi ska ställa våran bil hos "benstocken" haha här kör vi på tönt familj? (a) haha aa men sen ska vi åka en liten buss tur till arlanda där vi ska checka in och geja loss på donken hahahahahahha! näe.. inte riktigt.. men hur som helst sen lyfter mitt plan halv 3 som ska ta mig ända vägen till thailand! och då är vi typ framme i bankok halv 4 på morgonen nästa dag hehe fast sen ska vi sätta oss på ett nytt flyg och flyga en timme hehe onödigt? -.- haha gess what bitches!? jag känner mig säker eller lite för vi åker med typ värdens säkraste plan hehe thai air! härligt right? :* Men aa sen är jag framme i puket typ 5 ngt och då är klockan typ 12 thailänsk tid haha och dåååååå jävlar är det poolen direkt! men nu ska jag packa klart allt. vi hörs i morron!
love yah! :) 

Varmt idag.

Jag har märkt att det är varmt idag. det är ju najs!? ;)
jag ska hur som helst börja dra mig mot bussen snart den går 34
så ska väl gå 25 hehe.. jag är helt klar och idag fick det bli shorts.
men nu vet ni.. ska måla ena naglen puss hej!

Anka 1 & Anka 2

Har precis sattit mig vid min absoooluuut bästavän! DATAN jag menar vad skulle jag göra utan dig? du finns alltid för mig och... hmm.. näääe... det där lät lite gay! Men seriöst jag tycker om min lilla plåtburk haha! Men hur som helst jag har vart i skolan idag och aa vad har hänt näe inget speciellt faktiskt! Glaad skrev bajs på ett bord hm ganska kul vah..? sen har jag och marcus blivit döpta till anka 1 & anka 2 han är 1 och jag 2 för han är längre än mig men han kan ju bara gå och bajsa snätt. hm.. vad har hänt mer? Jag har vart i stallet och ridit jävligt najs bajs! red på flora hon var pigg men jävligt kul wiho! efter det så åt jag tårta där för min ridlärare fyller år hehe grattis! (a) Nu när jag kom hem efter det så har jag inte gjort så mkt! tagit på mig mjukisbyxerna och en t-shirt så nu sitter jag och gayar loss vid min kära vän! I morron är det sista dagen för mig i skolan för sen åker jag till thailand och steeeker. fast i morron måste jag tömma hela mitt skåp och jag tror jag dör fattar ni hur mkt min väska kommer väga? näe det fattar ni inte men typ 100 kg! -.- I morron ska jag vara med glaad också fett najs assåw aa neee inte direkt säriös där. Men ska tagga iväg nu vi hörs i morron! puss och kram! 

RSS 2.0