onödigt!?

hej bloggen, dålig uppdatering idag jag vet! men har inte orkat..
men nu sitter jag iallafall i min soffa helt ensam, sandra är och hämtar pappa.
men jusst nu lyssnar jag på darin - viva la viva. den är ju skit bra har jag märkt..
snart ska jag nog ner till sandras mamma och pappa och baka med linda, vad
ska jag göra här hemma igentligen? niklas ska på match och pappa och sandra ska
på halloween fest, så jag går ner dit idag. jag har skit tråkigt.
jag väntar på att linda ska ringa och säga att hon går ut och går med zeke
snart, för jag sak följa med hihi.  men har inte så mkt mer att ta upp.
hmm aa det var lite av vad jag gör nu och vad jag ska göra nu.
men ha det så bra, kanske mera bloggnong ikväll man vet aldrig..
puss.


nu är det nog..

Nu har jag bestämmt mig, jag ska fan sluta hyra skräckfilmer!
efter inatt tänker jag fan inte hyra flera.. Jag kan ju lixom inte sova..
men inatt, ska jag ligga inne hos sandra för pappa är inte hemma,
skönt då slipper jag ligga helt själv, men det var bara det jag ville säga.
nu är det nog med skräckisar..
puss.


ligger i sängen.

hej, eller ska man säga godmorgon ?
AJA.. godmorgon jag vaknade vid 9 idag fuck.. Jag är skit trött, för jag var vaken till 3 inatt för jag kunde inte sova, men jag låg och smsade med **** och då gick det lite bättre.. Asså seriöst jag hade lampan tänd och kunde ändå inte sova, men sen så lyckades jag hmm aa vid 3, usch a busch.. sen vid 6 kom pappa in och släckte min lampa, jag vaknade då, men lyckades somna om sen whuho. Så nu ligger jag i sängen och chattar lite med linnea om lite speciella saker. Jusste hörrni jag kan typ inte lägga in bilder när jag är hos pappa även fast om jag raderar dom, men då syns bilderna någon annanstans i datan som niklas såklart hittar och han vägrar att berätta vart han ser dom så, det blir inga bilder nu när jag är hos pappa, lite tråkigt men, sånt får man tåla om man har ett cp till bror. Jaja whatever, men nu ska jag åter gå till det jag höll på med..
puss.

sitter i sängen..

nu sitter jag i sängen och gör inget, eller jo jag kör farmville inne på facebook men inget annat. Hmm, aa nu är jag lite uttråkad kan man ju lugnt säga, jag sitter och väntar på att **** ska svara på sms för jag har facktiskt fyllt på pengar på mobilen med 195 bara för att få smsa gratis med dig, så svarar du inte, suck säger jag bara. vi har iallafall vart och storhandlat, kom hem vid kvart i 7 kanske, sen åt vi pizza och sen duchade jag och nu känner jag mig riktigt fräch! i morron ska jag vara hemma och ta det lugnt med sandra niklas och marcus. vi ska väll äta tacos och mysa eller nej inte med killarna men jag och sandra antar jag, sen på lördagen ska jag nog ner till sandras mamma och pappa, och vara lite med linda (sandras syster) hon är jätte snäll, hon skulle baka en halloween tårta och man säger aldrig nej till det så, ska väll ner dit då och äta tårta för pappa och sandra ska på en halloween fest typ och niklas på hokey match men kommer hem vid 10. och då finns det ju inget att göra för mig här hemma så då går jag ner dit.  aah, det var lite av min helg.. hmm klockan är 9 snart och jag är ganska så trött, men det är inte så konstigt. varför jag är trött kan ni läsa några inlägg längre ner..
men har inte så mkt mer att säga nu ska väll sova snart anntar jag så jag är pigg i morron, om jag nu kommer kunna sova helt själv i min stora säng haha. önska mej lycka till med sovandet.
puss och kram.


trött på allt bråk!

Gud jag är så trött på allt jävla bråk nu.
om det är någon som bråkar med någon nu så kom inte till mig för jag vill inte bli innblandad eller, missförstå mig rätt nu, det klart att ni kan komma till mig men det är bara det att jag inte orkar hålla på såhär längre i våran tjej klass, asså vi är 10 tejejer som nästan aldrig kan hålla sams, usch... nej nu får det vara nog, visst man bråkar om man älskar än mkt det går inte annars men det här är fan ett rekord på hur mkt man kan bråka. Efter lovet nu så hoppas jag att allt blir mkt bättre att vi börjar om lite från nytt och att alla försöker att inte störa sig på varandra över massa sketna små saker.. finare personer får man leta efter och det är väll dumt att bråka hela tiden med folk som man älskar? vad tkr ni tjejer nu försöker vi på nytt, för då kommer allt nog bli mkt bättre!? (inte för att någon bråkar nu eller jag lite med en men säger inte vem, men jag lovar att snart kommer det bli bråk igen som det vart ungefär dom 3 senaste månaderna?) jag älskar er alla. men vafan nu får det fan vara nog.
puss.


till agnes.

förlåt gumman, jag vill inte bråka med dej, jag vet att alla gör fel här någon gång i sitt liv.
vi har ju lovat varandra förevigt eller hur!? och nu orkar jag inte bråka med dej, visst att det kan vara jobbigt ibland att du frågar det där hela tiden men igentligen vad spelar det för roll man vill ju inte vara ensam på dagarna medans alla andra är med någon eller hur? jag älskar dig gumman och jag hoppas jag kan prata om allt med dig, du är som den sista pusselbiten i mitt liv, jag behöver dig för att vara helt hel. utan dig så fattas det ju en bit visst!? jag vet att vi kommer bråka många gånger här i livet, men jag hoppas att det inte händer.
jag har tilloch med kvar det du skrev på min mobil. att du älskar mig. älskling, förlåt jag älskar dig.


gammal bild på henne.

tråkig familj?

nu har cicci åkt hem för kanske 10 minuter sen.
Nu sitter jag och kollar på när niklas spelar tv spel haha, han dödar massa folk, skit roligt att se på? sandra sitter här och gör några jobb grejer vad för några vet jag inte och det skulle jag ända inte skriva i bloggen så..
och såklart jag då jag sitter vid datan och gör inget. vilken rolig familj vi är haha alla gör jätte tråkiga saker, visst data och tv spel är väll roligt ibland men inte på ett lov? Idag ska jag nog lägga mig tidigt för orkar inte vara uppe. men vi sitter och väntar på att pappa ska komma hem för vi ska stor handla då. men har inte så mkt mer att säga nu ska väll hmm aa vad ska jag.
puss


sega ?

aha, jag och cicci har lämnat tillbaka filmerna och nu ligger vi i sängarna och bara segar oss som vi gjort typ hela dagen? det känna som om det är söndag idag haha. vi ligger här och hjäspar oxh är skit trötta, vi borde igentligen sovit längre men det gick fan inte.. nu ska cicci snart hem så då får väll jag sitta vid datan hela tiden.. hm i morgon är det hallowen och jag vet inte vad jag ska göra, jag skulle typ sova hos malle men får inte.
men nu har jag inget mer att skriva om så, puss.


god morgon.

hej.
jag och cicci vaknade typ halv 10 men igentligen borde vi sova till typ 12 för vi var vakna till tjugoöver 4 i natt för vi kunde inte sova efter allt vi sätt idag, men sen lyckades vi somna och det var för att min pappa var uppe eller nere och strosa runt han kan inte sova så bra, så det var ganska skönt att han var uppe då..
idag har vi inga planer än iallafall men vi hittar nog på något vi måste lämna tilbaka filmerna så.
och nu sitter vi och äter godis det är alltid godare på morgonen..



kvälls bilder.

jaha, jag och cicci lekte lite med kameran..














puss.


kvällens låt. Bananer i pyjamas..


kväll.

tjenis penis.
nu sitter jag och cicci i sängen och har nyss sätt en film den skulle tydligen vara läskig ? men den var mest skrattretande haha.. det hände lixom inte något på slutet utan det bara sluta mitt sådär som om dom inte kommit på vad dom skulle ta efter den scenen så dom gjorde det lätt för sig! usch hyr absolut inte the cycle? men som tur är så har vi en till film som heter they whait (STAVNING) mm och vi hoppas på att den är bättre. vi ska snart äta tror jag fast bara te och macka haha, men är inte hungrig för vi har ätit så mkt godis whii..
men hörs sen..
puss.

här kommer lite bilder från mig och cicci.

 

 

 

 
ps: cicci har inte så stora läppar som det syns på några av bilderna..


cicci dag.

HA! trodde ni verkligen att jag skulle sitta hemma och inte göra något idag !?
nejnej.. Cicci kommer vid 1 ungefär och sen ska vi hem till min pappa och sova där.
kul kul. vi kommer ha de bäst,, vi hittar säkert på något roligt.
men nu måste jag gör mig i årdning ha det!
kyss och smek..

detta är en ganska ful bild men det väcker massor med minnen med dig.

mathilda är fult.

bara så alla vet så hatar jag mitt namn. sluta kalla mig för det! jag hatar hatar hatar det verkligen så fult lyssna bara mathilda! lixom mat-hilda usch... så kalla mig kling ist för det är mitt efternamn mycket coolare :)
haha nu är det så att jag lovade felicia att hälsa från henne så aa nu gör jag de felicia hälsar.
hon och jag har kännt varandra i 11 år och jag klarar mig inte utan henne.
föralltid visst?. för jag älskar dig mest glöm aldrig det!

mobil!

ååh, gud jag vill ha en bra mobil nu. för min är på "lagning" elr vad man ska säga för jag har krävft en ny för min andra super dåliga mobil har vart inne ca: 48 gånger haha nej men 4, suck.. så nu ska jag få en ny av dom som jobbar där, hoppas på en en brun..
sån här mobil hade jag förr..
och sån här vill jag ha nu..

rubriker suger.

mhm, aa rubrikerna suger balle för kommer inte på någon bra ? men aja.. idag vet jag inte vad jag ska göra ska väll höra med någon kompis.. Annars är jag nog bara hemma och tar det soft. fast nu fick jag veta att vi skulle hem till pappa idag vid 4 ungefär så aa jag blir nog hemma idag då!?
men aja, här kommer dagens låt .
tik tok- ke$ha

gud jag älskar honom!


kom nyss hem.

jaha, jag kom nyss hem, elr aa för kanske 30 minuter sen.  jag har vart och ridit.. jag åkte ju buss dit och jag fick sitta och vänta på bussen i ca:25 min suck säger jag bara. och sen på bussen så satt det jätte många fullisar och det luktade så fruktansvärt äkligt på bussen, jävla alkoholmisbrukare, mm men vissa har ju inget liv. ååh tänk vilken bra liv dom igentligen skulle haft (kanske) om dom inte hade druckigt så jävla mycket!? snacka om att förstöra sitt liv.
fyfan vad trött jag varit idag, för har typ inte sovit något alls idag. Eftersom att Emma sov här. men vi hade det bäst iallafall. Och alla bilder som vi la in igår var ABSOLUT INTE seriösa det hoppas jag ni förstår..
gud vad jag saknar turkiet med familjen för 3 år sen, med tim och alex och deras familj. jag saknar att åka ruchelkana med dom och åka banan båten, och lixom springa runt bara. gud saknar det så fucking mycket..
åååh, kan man inte bara få spola tillbaka tiden lite grann om ja fick välja 3 "scener" för ett tag sen så skulle absolut det där vara en av dom.

fixar oss.

jag och emma håller på att fixa oss lite nu, vi ska typ ta lite bilder och sen ska vi käka tror jag. sen vet vi inte vad som kommer hända men något blir det nog iallafall tänker fuck heller inte sitta här hela dagen..
men nu måste jag ringa mamma och kolla om jag får skjuss till stallet idag, så hörs bitches.

jag och emma är töntar!?

hej.
hmm aa vad ska man säga igår kväll satt jag och Emma uppe i säkert 2 timmar och körde super mario. men vi klarade aldrig spelet.. vi var uppe till kanske 2 men sen kom min mamma och skällde ut oss för att vi lät för mkt?
gjorde vi verkligen det. men aja. nu eller för ett tag sen så vaknade vi, vi har ätit frukost och sen såklart så började vi spela igen och nu har vi klarat hela spelet och vi körde kanske i en halv timme haha, undra om vi var för trötta igår!? men men. idag vet vi inte vad vi ska göra jag måste ta ett snack med emma hära.
kyss & smek.

jag och emma fullt seriösa bara så alla vet :)

vi är fullt seriösa.

JAG OCH EMMA.



min snygga outfitt idag!


..

detta är igentligen ett onödigt inlägg menmen, nu har jag typ damp för jag är fett sugen på godis haha, så nu ska jag och emma snart gå till centrum och köp godis whio! der rä vekligen kallt ute jag lackar damp..
men aa. jusste jag och jacki började typ bråkaidag när vi var i centrum så jävla omoget av dig att bara skriv aom mig !? det är fan inte bara jag som tycker såhär? men jag orkar inte bråka men vafan du kanske ska börja tänka lite på hur du är!? du´har lixom bara skrivit att det är jag som tycker och tänker såhär om dej!? men igentligen så är det fler. du har fått så jävla många gånger folk som sakt till dig, att dom tkr du är jobbig men du fixar de ju inte!? du fortsätter ju, du fortsätter ju att puss en hela tiden. sluta du har ju tilloch med fått någon som frågat om du är lebb! du kanske ska tänka dej för lite mer. men jag älskar dig iaf..

emma slaggar här.

tjatja, jag och emma sitter hos henne nere i hennes rum. hon ska iaf sova hos mig idag och vi kommer typ köpa skit mkt enegri dryck, och så kommer vi geeka framför tv:n från klockan 9 typ, för det är ju den dära skräck veckan nu. men jaja, nu ska ja slut.
puss.


jag älskar oss tjejer.

jag vill bara säga att jag älskar er så himla mkt. visst att det kan vara jobbigt ibland
men alla har sin egna dåliga sida alla är inte perfekta. men ni gör det roliga med
er har jag som roligast med för ni har min humor. jag vill bara säga tack till att ni finns
utan er är jag inget. vi är fem. (a)
jag älskar er brudar.

tack amanda.

TACK amanda för en jätte fin blogg design är verkligen toppen nöjd!
tack tack älskar dig gumman. du är bäst!
ni kan även besöka hennes blogg på.
http://amandalouis.blogg.se/
glöm inte att jag älskar dig
föralltid visst!?

ta tag mer i bloggen nu!

hej nu ska jag fanimej ta tag i bloggen mer. så nu ska jag fixa en design men jag suger men iaf, och sen vet jag inte men nu ska jag skriva lite om min dag. idag ska jag försöka få tag på emma, men hon ligger och sover med mobilen avstängd det är bara läsa hennes blogg, www.emmamalmquist.blogg.se haha. men annars vet jag inte nu ska jag övertyga manda att säga hur man gör en fin design på bloggen för jag fattar fan inte hur man gör, vet ni att **** ska bort nu och då kommer jag inte kunna chatta med den personen, och vet inte när han kommer hem. Jag får helt änkelt bara ta och vänta och vänta. EMMA SEG HUVE VAKNA NU!! men men. nu håller manda på att göra en design åt mej elr bara visa hur det skulle bli, hoppas på det bästa, men har inge mer att skriva nu.
kyss och smek.

dålig uppdatering.

hej bloggen förlåt för dålig uppdatering på ungefär 2 dagar, men jag har inte tänkt på bloggen..
idag har jag iaf vart med malou och emma vi hyrde film och gick JÄVLIGT mkt haha. riktigt jobbigt. sen kom jag hem vid 5 kanske och det var kål svart ute läskigt kändes som om klockan var typ 9 :O men jag kom hem och satte mig vid datan och sen åt jag och jag var mätt för vi har ätit jävligt mkt godis :$ men aa nu sitter jag här igen och kommer nog göra det rästen av kvällen. och nu håller jag på att snacka med Tim på msn och han tkr det är snyggt när jag har uttsläppt med löshår men icke sa nicke det tkr inte jag. så jag sitter här med mina små flätor.. och vet ni jag har bäddat rent i min säng idag hihi duktig tjej där..men nu har jag inge mer att säga så nu ska jag återgå till att prata med tim och vänta på att alex ska logga in :$
kyss och smek.

22 oktober.

hejhej, idag så har jag vart i skolan till halv 3 typ.
och jag har inte vart på så bra humör för det var piss mat idag.
Det var typ någon jävla vegitarisk lasange och den smakade verkligen
skit! så har levt på 2 hård mackor idag, inte bra för mitt humör..
sen efter skolan åkte jag till centrum med emma & angepange
vi åt lite mat på donken och köpte kladdkaka tills i morron i skolan
vi skulle typ ha fika med sig? men nu ska jag snart gå så puss.

tagit hål i örat.

hej bloggen, idag har jag tagit hål i mitt öra.
det blev jätte bra, men jag var så jävla närvös
i början men sen gick det bra, jag började
facktiskt gråta för jag var så närvös :$
men johanna syster höll mig i handen  och allt
gick jätte bra. det gjorde inte så ont som jag trott.
jag har ju tagit hål en gång innan, och det var när jag
var typ 5 år och då kommer jag ihåg att det gjorde så
himla ont men nu så gjorde det inte så ont.
Men det kanske beror på att jag är större,
men men. Sen gick jag och johanna hem till
Agnes vi färgade hennes hår. typ vid 16:10 så ringde fredrik
och ville att jag skulle springa ner till c och betala
det han köpt för hans kort hade typ inga pengar :O
sen fick jag skjuts hem så aa.
Det var lite av min dag.
puss.

orkar fan inte med allt i skolan mer?

asså shiit ja ger fan upp snart?
alla bråkar typ hjämt, det är fan alltid så himla mkt dramatik i skolan och det är så himla jobbigt, snälla kan inte alla bara försöka vara vänner ? är det så jävla svårt eller.. Ena dagen är det något och andra är det något annat -.- jag orkar fan inte med allt detta nu. vafan har hänt med alla? hur svårt kan det vara. jag bråkar med dom som jag facktiskt älskar mest av allt, gud vafan nu får fan vi ge oss det har bara gått ca: 2 månader i skolan och vi har redan bråkat typ 10 gånger. snälla alla försök att inte bråka mera för det blir fan bara skit för oss alla då!

en hemma dag,

jaa nu är det söndag och det är ju den dära otroligt tråkiga dagen, så har inget att göra. har nyss ätit på max haha hamburgare och pommes, idag ska jag kanske hem till mamma. igår var jag och söderberg på heron och åt på donken sen åkte vi och träffade angnes men hon vägrade vara inne så då åkte jag hem!
jusste vi såg den dära "the un born" och den var så läskig så vågade inte typ sova inatt :$ men nu ska jag kolla på 14 suger med sandra,
kyss.

söderberg slaggar,

hej bloggen, förlåt för dålig uppdatering men datan har vart sönder men nu har vi en ny hurra för det.
idag ska söderberg bästis sova hos mig och vi kommer ha det allra bäst som vanligt, vi ska kolla på en film en skräckis som heter "the un born". idag så hade vi skoljoggen och det var så jävla kul vi gick fan typ 2 varv på 1 tmme det var dåligt men det var så himla kallt så orkade inte gå, men jaja orkar inte skiriva mera nu hörs kanske sen puss.


SJUK?

Aaa, det är frågan jag undrar om jag är sjuk. Jag är nog iaf lite sjuk för jag har inte sovit ett skit inatt och jag har jätte ont i halsen och det gör ont i kroppen och jag håller på att dö av svätt om jag inte svättas så fryser jag som inåtthelvete! jobbigt läge, jag vet! men jag hoppas att jag är frisk i morron för då ska jag till stallet det är tävling. När jag inte orkade ligga kvar i sängen idag så gick jag upp och tog med mig mitt täcke och kudde ner till soffan och så kollade jag på scooby doo haha jag älskar det, de är så skönt och bara ligga och kolla på det. Sen kom Fredrik ner och vi åt frukost, sen åter gick jag till min älskade soffa och fortsatte att titta på scooby doo med min syster :) sen runt 12 så åt jag och sen svättades jag ihjäl och nu sitter jag här.
lite bilder från min soffdag!


bara jag.

den här kollade jag på.

haha hade lust :) 

scooby och shagy. 


!?

ni ser hur jag skrattar och ni ser hur jag ler, men igentligen mår jag på ett helt annat sätt, ni sa att det skulle bli bättre men nu känner jag hur allt bara blir fel ni lyssnar aldrig på om jag ropar på er.
jag vill inte känna så här igen det är skit! jag älskar er men vafan har hänt !?

hämtat min mobil.

tjatja,
idag har jag bara vart i skolan och haft tråkiga lektioner hihi, men jag tycker ändå att det gått ganska bra idag. I morron så har vi 3 läxor´-.- matte, fysik & någon himmla historia ? haha men jag har glömt den boken i skolan så kan inte läsa det fast det är typ bara 3 sidor om egypten och jag har redan forskat om egypten i 6an när jag gick i södertörn haha. Men iallafall, jag gick hem med agnes vi skildes åt vid föredetta "träskolasset" och sen hämtade fredrik upp mig vi skulle till Farsta och hämta min älskade mobil fast den suger men jaja, vi hämtade den kom hem åt pankakor och nu sitter jag här, och har gjort alla läxor utom en ni vet ju vilken? Jag känner mig så stolt över mig själv just nu för jag fick 2:a bäst på kemi provet som vi gjorde för 2-3 veckor sen vi fick resultatet i går tror jag det var ;) fett profsig man är här va ? men men.. nu ska jag träna på en låt som jag kanske ska sjunga om ett tag men det får ni kanske reda på om ett tag.
puss!


ny design.

hej bloggen, nu har jag fixat en ny design inte så jätte bra men den duger iaf nu! den ser ju bättre ut den, den förra haha :) men men, idag har jag vart i skolan och sen efter skolan så var jag med agnes, emma, felicia, jacki och så träffa vi glaad och linn i centrum fast vi var inte med dom. jag skulle vara hemma 6 men åkte hem tidigare orkade inte vara kvar för det var extremt kallt ute haha, angepange och emmspemms satt och vänta med mig på bussen, jag kom hem kanske kvart i 5 så åt vi och nu sitter jag här och gör typ inget alls haha. Aa.. jusste i morron ska vi försöka hämta min älskade mobil så då blir det bilder (a) det var allt jag hade att skriva. okej nu kom jag på en sak, i morron i skolan vet ni vad vi ska äta? stekt strömming med potatismos! så jävla äkligt ofta jag kommer äta ? men jaja puss på rumpisen.

allt möjligt.

hellujsan bloggen.
idag ar jag bara vart i skolan, och det har ju hät lite saker idag i skolan, lite tårar oc sånt skit riktigtjobbigt att behöva trösta alla och aa. när en gråtr kommer nästa och börjar gråta så irriterande! igentligen så tycker jag bara synd om 2 personer av typ ehm 4 eller 5 ? , men jag kommer inte säga vad det var eller vilka det var, så ni får stå ut med att villja veta vad det handlade om. Sen så slutade vi typ kvart i 3, dagen gick riktigt fort tyckte jag! ;O när jag kom hem så åt jag varma mackor och kolla på top modell hihi, hmm vet ni jag undrar om min a föräldrar är lite trötta på mig? dom verkar lite sura idag när dom kom hem! men aa jag har inte gjort något tror jag? förutom med att jag kanske inte gjort alla sysslor ? :O men det tycker jag att jag har, igår stog jag fan i 2 jävla timmar och ränsa mina två garderober ! skit kul verkligen! och jag slängde ehm ungefär 300 kläder haha så nu är det ganska tomt  min garderob, fast det blev jätte bra. i morron ska jag rida och hem till mamma, och då hörrni då kanske det blir mera bilder för min mobil är klar på lagningen nu ! så man hoppas på att mamma hämtar den i morron. Mamma har typ vart i finlad för hennes mormor har dött och skit, men men sånt är livet man föts och man dör, även fast döden kanske inte är det roligaste man kan göra men aa det är inget att fundera på (även om jag gör det) alla kommer ändå dö en gång så får man hoppas på att det häder något efter döden. men nu ska jag sluta skriva. puss på rumpisen (a)


väntar och väntar...

hmm, nu sitter jag här nere i källaren för mig själv och tråkar, och dessutom så väntar jag på att lotta ska höra av sig, hon kanske ska sova här, men om hon inte ska det så blir det en tråkig kväll med familjen och kolla på is hockey, asså seriöst igår var det is hockey och jag somnade fan vid 9 för det var så fruktansvärt tråkigt, usch! och niklas hade datan så kunde inte ha den då, så jag hoppas att lotta kan annars kommer jag typ tråka loss. Jusst nu känner jag att jag vill ha godis, vi har lite hemma men det är jag inte sugen på.. igentligen skulle jag typ vart med cicci idag hon skulle sovit hos mig men sen gick det inte så aa då blev det inget med det, synd för jag saknar henne jätte mycket även fast jag typ träffa henne förra veckan någon timme.

Mmm, marabou haha ;)


jag suger.

gud vad jag suger på att göra header och sånt fattar verkligen inte hur alla gör med att klistra in sig själv i en bild och sånt typ brun bakgrund och allt sitter ihop, jag är så seg fattar inget alls! så om någon vet hur man gör så får ni järna säga till mig, men nu får jag stå ut med den här fula headern. blir så trött varför kan det inte vara änkelt ? aja.

god morron!

hej bloggen, jag har typ vart uppe i typ 700 år vaknade vid 6 för att pappa skulle skjutsa sandra någonstan och dom lät så mycket så det vaknade jag av, sen tror ja jag sovit på soffan ett tag haha och ätit godis. idag vet jag inte vad som händer något iaf (kanske) men har inget att skriva om nu.
massor av kyssar.

så bra låt, förlåt men jag älskar hennes låtar.


ny blogg.

okej nu ska jag verkligen försöka att blogg mycket.
nu har  jag iaf ett lite bättre namn på min blogg.
så läs om mitt liv mina tankar och mina vänner & såklart min vardag.
massor med kyssar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0