2011 höjdpunkt!


åby ridläger med massa underbara människor!


I´m not ready to make nice.


nytt igen ;)

hehe. ny design igen dårå. kan aldrig bestämma mig. men nu får det vara den här ett tag ;) ska försöka klura ut lite senare också hur man får bort snön men för tillfället vill jag ha kvar den eftersom det fortfarande är december.. usch kallt. men nu ska jag gå ner och vara lite social. PUUUUSS! :D

Visste ni att...

Jag älskar eminem?
 
 


våren.

Vet ni igentligen vilken årstid jag tkr är bäst? :) Jo men det är ju såklart sommarn om man tänker så. Då kan man bada sola och aaaaah.. bara ha shorts och ett linne!! Men annars tkr jag bäst om våren. vill ni veta varför? klart ni vill. men för att då smälter all den fula snön bort och då kan man börja gå ut med skinnjacka igen och så ser man bara hur snön är borta och hur små blommor växer fram! det är nog årets höjdpunkt typ! asså iiiie.. jag älskar det! så det är vad jag ser frammiot nu när 2011 är om några timmar . ett helt nytt år! nice? som sakt ska jag träna och höja mig i mina betyg och sen ska jag skita i vad andra tkr om mig. jag ska helt och hållet köra mitt egna race. sluta ta åt mig av skit snack. orkar inte med det. sen ska ju själv också tagga ner på att snacka skit. man kommer ingen vart på det! och alla tjejer är sånna. alla snackar skit, man kan inte ens ljuga om det. men ja det var lite om våren och nyår och annat. hörs senare!  :D
 

 


godnatt.


bilden säger allt.
orka vara vaken mer nu.


badkläder!

När dom här kommer ut i butik så är dom här såååå mina!
så nu vet ni alla (mina kompisar) ;)




inge narnia..

Hej det blev ingen narnia.. jag laddade ner den men den var skit konstig så pallade inte.. höhö! Men hur som helst. fredrik har lyckats fixa bort viruset på bärbara så nu kan jag sitta och använda den igen! fan vad skönt! Men aa.. har inte så mkt kul att säga. har skit tråkigt. vad gör ni denna kväll? :)

film!

Hej gullisar! helt slut idag känner jag! har vart med nea en stund fast vi segade oss bara. jag är skit sugen på en marabou och skulle ge hundra miljoner till den som skulle kunna rädda mig (a) nej men aa.. Jag väntar jusst nu på att min narnia film ska bli klart nerladdad. ni vet narnia och prince caspian. alltså 2:an inte 3:an. vill se 3an men vill se 2an innan också så man kanske fattar något! filmen är klar om 25 min.. ooh suck! måste stänga av allt på internet nu för annars segar det sönder! Vi hörs senare ikväll i hope!
omg.. hej jag saknar! :(

ny design!

Nu har jag gjort en ny design och rätt mkt är ju tack vare elin! fick sno hennes stilmall så jag sen kunde fixa och trixa med eget och så! tack tack gullunge! :) men nu ska jag sätta mig och kolla på en film! vi hörs senare! skriv gärna vad ni tkr om min nya design! och om ni vill klicka in på elins blogg så gör det här ----> elin
pussn! ;)

film time

nu ska jag kolla på den här filmen! ;)

bilder

från att vi shoppa. fetto människor! :p
haha nyman ditt cp (a)
på heron. jaa vi är i en stor fet julgran! ;)
jag och myy.
väntar på nora.
ellet din fula babian!
lite lika är dom väl endå!? :D

Min åsikt!

jag har verkligen tänkt på en sak..
folk som säger att dom hatar sina syskon. Dom har jag faktiskt aldrig riktigt förstått. visst alla syskon kan verkligen vara pain in the as någon gång. Men det är väl endå helt naturligt? för du själv är säkert inte perfekt heller mot ditt syskon? Men bara för att det kan vara så ibland så är det folk som säger att dom hatar sin bror eller syster.. asså man ba men hallå.. det är det bästa du kan få i ditt liv! ett syskon. du kan seriöst göra allt med den, ditt/dina syskon är andra halvan av dig själv! ni delar samma kött och blod (för hoppningsvist) jag kan rent sakt säga att jag själv aldrig skulle kunna leva utan mina syskon. hur jobbiga dom en är och hur mkt jag bara vill sparka sönder dom ibland så är dom det bästa jag har!? Tänk om du skulle vara ensam barn? hur kul är det igentligen.. visst du kanske blir lite bortskämd och så.. men om dina föräldrar ska bort en kväll och du måste vara ensam.. hur kul är det på en skala? ifall du inte hittar en kompis att vara med. Tänk hur mycket roligare du får om du skulle ha ett syskon? En viktig sak som jag endå tycker är att man inte tjallar på varandra. om det absolut inte hänt VÄRSTA grejen. men annars.. ge fan i att tjalla för tänk, en dag så kanske du gjort något som du kanske inte vill berätta och ditt syskon får reda på det. då kanske inte den tjallar på dig. hur skönt e inte det lixom? Men det klart om man skulle hata sitt syskon så måste det ju verkligen hänt något som är hemskt eller så. annars så tror jag fan inte att man verkligen menar det när man säger att man hatar den! aja hehe slut på allvaret det var min åsikt! ;)
bilden på min bror är tagen från dessi. 
men här har vi mina fina syskon. ni gör mitt liv lite ljusare :)

shopping!

hej ledsen för att jag inte bloggade igår. men sov hos myy med några! vi hade mysigt och roligt! vi skulle igentligen bowla men det var fett mkt folk så vi drog till myy ist och satt och snacka i typ hm.. från 10 till 2 asså på natten! as chill! Men jag har ju köpt nya saker eftersom jag var i skärholmen yesterday! och ni har ju inte fått sett det så jag lägger ut det nu då! skriv gärna vad ni tkr om mina 2 nya saker ;)
nya jeans tajts. militär gröna. bättre bild under!
mina vit bega jeans som jag köpt. skulle kosta 350 men hon gjorde något
fel så det blev 150 kr, diggar hon i kassan ;)

skärholmen!

nu taggar jag till skärholmen med ellet, beckson och nyman!
vi hörs senare! :love:
skillnad på bilderna.. men ooh orkar inte bry mig.
DAGENS OUTFIT! ;)

nyår är snart här!

har ni några nyårslöften det här året!? ;)

om mig!

har fått en kommentar om att ni vill veta lite om mig? jo det klart ni kan få! Mitt namn är Mathilda Kling men kallas Kling, jag är född som stjärna och dör som legend ;) jag bor i en ful stad som heter Huddinge helt okej att bo här? jag går i 8an och är alltså 14 år. Mina föräldrar är skilda men dom har mucho bra kontakt nu vilket är bra. På fritiden så rider jag och såklart är med kompisar. ja så mycket som man hinner? har fullt upp i skolan och så.. Jag har 2 syskon en store bror och en lilla syster. Om det ska vara mera om mig nudå, så är jag blond är rätt kort ca: 158 inte så jätte lång right? jag är väl en normal 14 åring som svansar omkring i huddinge.. (a) Jag älskar att shoppa och har rätt udda musik smak gemfört mina vänner. Jag är rädd för mörker och jag tror på spöken! :O spindlar och andra småkryp hatar jag! mer finns det faktiskt inte att säga om mig. nu vet ni kanske lite mer om mig iallafall!
där har vi mig. lite sär bild men what äävaaah! ;)

kväll.

Gokväll! Idag har jag ju som sakt inte gjort så mkt.. passat min konstiga syrra det var mitt liv idag! Men i morron ska jag kanske iväg och shoppa med ellet, beckson och nyman och sen blir det kanske slagg med söderberg!? har hittat lite saker som jag verkligen måste kolla upp! Men nu ska jag stänga ner datan och gå och dö på soffan! ;)

måndag.

vad är det för dag? är det måndag? aja okej jag är vaken idag ska jag inte göra ett skit utan bara sitta vid datan.. för måste passa min syrra mucho kul (Y) -.- men det är ju bara för att min bror ska få körgrejsimojs! men det är väl bra för då gäller det ju mig också senare i livet när jag också blivit 16 ;)
nu ska jag.. nej jag kan inte ladda ner film.. bajs korv har inte det pogramet en på den här datan. min bror måste hjälpa mig! NIKLAS HJÄLP MIG!!?? ooh.. trött på all min musik. någon som har en bra låt skriv då!!

jag jusst nu! ;)


SOV GOTT!

kan bara säga en sak nu!
GODNATT!


love you!



vad skulle jag göra utan dig i mitt liv?
tack för att jusst du är min bästavän!
jag älskar dig!
:love:


nytt!

hej bloggish faaan! fredrik kom nyss med en data till mig. en bärbar! asså den är inte ny men han har aldrig annvänt den så han tyckte att jag kunde få den eftersom det blir 180 grader av min andra! Om jag måste göra designer och så, så har jag kvar min gamla eftersom jag inte orkar fixa och trixa med den här nu om allt det! så nu vet ni alla som vill ha designer! synd att alla bilder är på den gamla.. :( får lov att ta massa nyyya med den här kameran som jag sen kan proppa den här full med! men nu orkar jag inte blogga mera! puss hej! ;)

svar på tal!

Postat av: Mariam
Sv. Faaan vilka snygga saker, Älskar ringen vart köpte du den? Vill oxå ha sån :p
2010-12-26 @ 18:28:33 
URL: http://mariamdelyx.blogg.se/
Svar: ooh tack så jätte mkt! den finns på JC för ca: 50 kr tror jag att det var!
hoppas du fick svar på frågan :)

shopping!

hej har ju varit i stan idag med söderberg! det var massa rea. sjukt nice!
har köpt några saker typ 5 saker? har mkt pengar kvar nu!
skriv vad ni tkr om mina små saker jag köpt ;)
ring. love!
hej jag vill bara säga! JAG ÄR KÄR!
ny mys dress! lila!
baseboll jacka!

Söndag morgon!

Godmorgon alla söta bloggläsare! har ni sovit gott? det har jag gjort. förutom att jag fick en spark av min syrra i ryggen! ja jag sov med min syrra som sakt jag är ju mörkrädd så! ;)
Idag ska jag in till stan med söderberg. ni vet shoppa shoppa shoppa!!! det är ju REA på typ allting så vi ska in och kika omkring lite! Jusst nu väntar jag bara på att hon faktiskt ska vakna hon är ju allt för seg. Skicka nyss iväg ett sms till henne men fick jag ett svar? näe det klart. sömntuta.. men nu ska jag faktiskt hoppa in i duchen och fixa till mig lite så jag inte ser så ful ut! Puss.
snyyggiiiinngg number 1! ;)

min kväll framför 5an! puss hej!


mina julklappar!

present kort. ett av mamma, 500kr på gina. och sen
ett från hm 500 kr från pappa och sandra och sen ett till gina
från pappa och sandra med 500 kr på.
tofflor från min faster. kanske lite små fula men dom är
GRYMT SKÖNA!! ;)
tvål från min mormor.. :P
nya ridbyxor.
wiiiiee.. gess what? mitt ridläger på Åby en hel vecka i sommar
nice or what?
500:- av faster och 500:- av mormor & morfar!
nya sov saker! ;)
jag är jätte nöjd! det här är vad jag fått idag. ni vet ju typ vad jag fick igår?
kunde ju inte ta bilder på det då men ni fick det jag fick idag iaf! :D

julklappar.

nu om 10 min blire mera julklappar!
kulkulkulkulkul! så måste gå ner och vara social nu!
puss hej!
öga!

mitt rum

fick en kommentar om att ni vill se hur mitt rum ser ut?
så visst kan jag lägga ut det! nu när jag har min nya kamera och allt ;)
min dörr. dålig bild men orka inte ta en ny :p
när jag öppnar dörren.
dålig bild.
märker att bilderna blir sämre på datan. mkt finare i kameran.
--ll--
utanför mitt fönster.
lite dåliga bilder som jag redan sakt.. vet inte varför..
men dom är så mycket bättre i kameran. 14,1 megapixler.

min blogg e cp

Har tydligen fått veta att det inte gått att kommentara på min blogg.
varför vet jag inte men nu har jag fixat det som tur e! tack elin för att
du sa något! så nu är det bara börja kommentera ;)

saker om mig.

1. jag är mörkrädd.
2. jag har annorlunda musik smak.
3. Mina vänner säger att jag sjunger bra.
4. Jag tror att världen går under 2012..
5. mina vänner är en del av min familj.
6. Jag drömmer om att få en egen häst.
7. Utan mina vänner skulle jag inte klara mig.
8. Jag har jätte svårt för matte..
9. jag har svårt att bli kär i killar.
10. jag är rädd för vad andra tycker om mig.
11. när jag rider glömmer jag alla mina problem.
12. mina föräldrar är skilda.
13. jag tror på spöken
14. jag älskar att ta ego bilder.
15. jag är data & mobil beroende typ ;)

julklappar!

Jahap.. om 30 min är julafton över och då är det ett år kvar dårå! måste bara säga att jag är jätte nöjd över mina presenter! tack så jätte mycket! ni vill säkert veta vad jag fick!? Jag fick en kamera, converse asa coola tycker jag!, smink, presentkort, smycken, parfym, ed hardy tröja ja men typ allmäna saker! och sen en stor kasse med kläder av linda! mys kofter och lite så! i morron ska jag hem till mamma och fira lite granna där. då kommer även min faster birgitta dit! mys!men ska bara chilla lite nu puss och kram!

min kamera.. rosa och allt! love it! :love: :love:

JULAFTON!

NU ÄR DET JULAFTON! så det enda jag kan säga är väl!
GOD JUL PÅ ER ALLIHOPPA!! :D


bilresa.

Så nu är vi hemma igen efter en lång shopping tur i landet! äntligen fick vi vårat fina goda godis! Nu väntar vi bara på att sandra typ ska ringa så ska vi åka och hämta henne från jobbet och sammtidigt så plockar vi upp johan på arlanda! men finns inte så mkt mer att säga nu! vi hörs säkert senare om jag orkar och glöm inte!!!
I MORRON ÄR DET JULAFTON!! :D


godis!

Gooodis,
nu taggar jag och pappa och köper godis tror jag!
hörs senare.
love!

TACK!


23/12

Idag har det verkligen inte blivit mkt bloggning. men jaja? Söderberg och jag klev upp ur sängen ja vid 12 kanske.. haha. men vi åt frukost innan det kanske 10 men vi har degat i sängen och kollat film till 12. men sen bestämde vi oss för att åka till centrum och köpa hem mat och så. men var tvungna att åka hem till söderberg förs för smart som hon är glömde hon sin plånbok där. duktig flicka! ;) men aa vi fick gå en bit till henne och vad tror ni idioten gör? jo men hon ramlar ju omkull såklart så hela hon blev snöig. dog av garv hon är ju som hon är! Men aa.. när vi hämtat hennes plånbok åkte vi till centrum, det fick bli donken! vi köpte med oss det och även chips sen åkte vi hem till mig, vi var hemma vid 3 kanske och då glodde vi på Inception riktigt bra film tycker jag, men för er som kanske inte sätt den tidigare man måste verkligen hänga med från början till slut för att förstå sig på filmen! detta va 2:a gången jag och söderberg såg den och jag förstod lite mer men inte allt ännu. så den är lite svår att förstå men absolut se värd. Men vi hann inte att se klart den eftersom den är typ 2 timmar och 40 min man ba yes! för hennes pappa kom och hämtade henne för ehm.. 20 min sen kanske? så nu ska jag vara lite social mot min fina pappa som står och gör hemma gjorda köttbullar. mupp på honom!! Långt inlägg. men det behövdes kanske? I morron är det JULAFTON och det känns skit bra. fast jag är fortfarande inte så jätte spänd! omg shit måste slå in alla julklappar typ ikväll vid 12? asså kul för det är då sandra kommer hem med alla inslagnings saker. mucho kult! HAHAHAHAHA på tv är det rally och det var en bil som hade vält asså failat på den! men ooh my god vad jag har tråkigt! Men vi hörs nog mera ikväll eftersom jag inte har ett liv! Ha det nice!

grymt bra film! rekomenderas!

omg ser ni hur brun jag va? iaf för att vara jag!!
SOMMAR KOM TILLBAKA NU!!


julafton snart.

Ja som alla vet så är det ju julafton snart! Är ni spända?
det är inte jag faktiskt. jag brukar verkligen alltid vara spänd.. nervös
för att man verkligen längtar tills man kan få öppna paketen! Men i år
är jag verkligen inte nervös eller något..  kanske beror det på att
vi slutade skolan idag kanske? eller.. aa men jag vet inte! Men det är ju
det snart iallafall och det ska bli jätte mysigt! vet nästan vad jag ska ha på mig
tror jag! fick låna en tröja av söderberg som är yber fin och sen svarta jeans tajts
tror jag att det får bli. helt vanlig klädsel iallafall. Det är ju bara massa släkt som kommer
 så what the fuck! men jaja.. nu ska jag väcka söderberg och sen gå upp och lägga mig tror
jag! fast är inte trött så datan följer nog med oss upp till sängen! Men ha det bra nu.
puss och godnatt!

är det  sådär det verkligen är? :o haha nej tror inte det!


söderberg är en groda på en stor låda!

Hej mina fina undersåtare. driver.. nej men är med söderberg! hon ligger på soffan och halvt sover den lilla filuren. jag själv sitter i soffan har klagar på att jag har ont i hjärtat. tror jag kommer dö nu snart! Nej då det klart jag inte gör jag kommer leva tills 2012 haha... om jag överlever då så kommer jag leva tills jag blir 145 år! (a) gammal gumma! Men idag slutade vi skolan fyfan vad skönt! asså äntligen något bra som händer! asså vill bara skrika av glädje! Men hur som helst fick vi våra betyg idag. och jag har 2 VG det är ju bra! resten G så jag är ju godkänd i allt iaf! Jag hade VG i hemkunskap och idrott! Toppen kling! men sen idag var jag i stan med söder vi köpte lite julklappar och så. mysigt. och nu ska hon sova hos mig.. jaa vilket hon redan gör! men orkar inte blogga mer. godnatt! :love:

fiiina människa!

Mens värk!

Fyfan.. tror jag seriöst kommer dö!
Känns som om jag får 150 slag per sekund i magen.
har så ont så jag bara vill lägga mig ner och dö..
kul att jag har fått värsta värkarna nu lixom! ooh..
ska till stallet och allt! men tog nyss en ipren och hoppas
den börjar värka nu nu nu nu! väntar på mat.
är jätte hungrig. sen ska jag pallra mig iväg till stallet!
AA jusste i morron ska jag slagga med söderberg! chillpill!
Vi ska in till stan och shoppa lite! Men ha en bra kväll.
KyssN

Du är min bästavän för tillfället!

Morrrrooon.

hej har lyckats vakna nu. tror jag seriöst vill dö..
jag är så sjukt jävla trött men ska orka dom 2 dagarna nu.
OMG! idag har vi matte prov... hur bra kommer de gå på en skala?
1-10 jo men vafan jag kör på 0 asså NOLL!!! jag kan inget!! paniiiiik!
Men ja.. så är det att vara jag? sitter här med mjukis kläder vilket alltså
blir min fina klädsel idag! Ska bara sätta upp håret också. Idag blire snöbollskrig
och stallet! chilpill! Men måste tagga nu ska fixa.
KyssN

random.


kväll gott folk!

Godkväll gott folk! Kom nyss hem, har vart hos mamma och hämtat lite saker med papi! coolt.. I morron är det snöbolls krig i skolan som gäller. låter kul viiiisst? och på onsdag blir det shopping med söder och kanske slagg? wiiie! KUL! längtar vill shoppa slut på alla pengar känner jag nu :D Meeeen.. det kan jag ju inte göra. Sitter hur som helst uppe helt själv nu asså jag menar kul familj alla bara sover haha! men aja. ska glo tv nu puss hej!

snyyyyyyggggiiiiinnnnnngggggg!!!!


länkning

Ska ta och länka Emma sörman, hon länkade mig så då ska jag såklart länka henne. hennes blogg handlar om allt möjligt! ni vet en sån där vanlig blogg som är rolig att läsa? så tar väl och lägger ut den nu då. klicka bara på "emma" så kommer du direkt till hennes blogg! emma 

Måndag!


Världen.. har helt chill morgon.. inge stress allt! skönt! ska börja klä på mig och
så nu min buss går om 1 timme! Men men.. nu måste jag börja.. idag ska vi på julmarknad
med klassen kul? inne i gamla stan! det ska bli ruligt. Men nu ska jag tagga lååångt!
diver.. nej men ska gå nu puss hej! :love:

Förendrats?

Har jag förendrats något på 1-2 år?
2 år sen.

omg.. skäms men på min 14 års dag.. -.-

Nu!

chill vecka!

Godkväll!
haha oseriös hej nummer 1.
Nej men måste gå in i duchen och ducha.
Känner mig sjukt ofräsh! ska sitta uppe ett tag nu känner jag
för har sovmorgon till 09:40 hur najs är inte det? (a)
asa chill! och sen ska vi ju på julmarknad typ vid 1 ännu mer chill!
Slipper träslöjden uhlalala. najs vecka! för slutar ju på onsdag. fyfan vad
skönt jag tror jag döööör!! Men nu ska jag bara låta nagellacket torka och sen
ska jag ducha. Vi hörs senare blir nog ett till inlägg!
KrameN

Dag 16 - min första kyss

Okej. min första kyss var i 6an. Jag var tillsammans med en kille då som börjar på L. Vi var hemma hos min kompis pojkvän. jätte gulligt. alla var på så tillslut blev det bara av. som alla andra i livet första gång så är man ju sämst? men ja det var väl lite mysigt. det finns inte så mycke mer att säga. men så gick det till ;)

KVIVHOLMEN! ;)

Godmorgon! det är söndag! och idag ska jag iväg och shoppa med ellet är det säkert iaf sen kanske felicia och malle!!??
Vi ska shoppa kläder och lite julklappar eller iaf jag! måste köpa allt det sista nu det är fan snart jul :D breve mig ligger matte boken och bara väntar på att jag ska öppna den. men nej det får bli senare! för nu måste jag fixa klart mig och herregud är jätte ful idag men allvarligt jag orkar faktiskt inte fixa mig så jag får skämma ut mig inför sveriges befolkning! Men jaja! nu måste jag springa och borsta tänderna och sminka mig med min fina mascara.. sen taggar jag iväg och åker buss till knivholmen med ellet! någon som fatta att knivholmen = skärholmen! fått det där av min pappa. Men aja puss på er!
Gammal bild med saknar som fan!

hata hata hata!

Ledsen att jag inte bloggat.. men aa.. agnes har sovit hos mig från igår till idag! Igår va det ju skola. vi var på jul strul! Kul! sen sluta vi vid 2 tagga hem till agnes och hämta hennes saker och sen hem till mig och åt och sen senare drog vi till stenmo med massa roligt folk! Aja det var väldigt kortfattat. Nu är jag så irriterad så jag bara kan slå sönder något! seriöst INGEN HAR RESPEKT FÖR DIG!!! ooh..... ledsen men pallar inte blogga nu!

kväll

Hej bloggish fan! ;)
nu har jag precis gjort klart en design till filippa hoppas hon blev nöjd! höll på i en timme typ! ehm men innan det så pluggade jag matte. det gick väl sådär va... jag suger balle på det. hemskt! :( men ska försöka höja mig i ämnena! + på mig där visst? Men nu ska jag springa in i duchen! I sängen ligger min syrra och sover haha gullefjun! :p men ska tagga nu! puss på er! :love:

nattiii!

Mitt rum är över varmt! tror jag dör snart. ska byta om till t-shirt och shorts nu! fina kläder!
sitter och chattar runt lite. och ska inte plugga snart utan jag ska lägga mig i min gosiga säng!
mina fötter fryser. usch och har ont i kroppen.. varför? jo för vi skulle leka apor igår på
idrotten, ja men hur känns det? apa kling mitt nya namn.. -.- åh herregud!
men.. jaa börja skriva det här inlägget för 20 min sen.. hahah och det är
1,2,3,4,5,6 rader nämen ja duktig chey!
puss hej!
fråga mig inte..

tack sötnos!

Bella har varit jätte gullig och gjort en design! jätte snäällt av dig! skit fin är jätte nöjd! längesen vi träffades nu! ni kan ju kika in på hennes och amandas blogg dom delar på den och skriver om allt möjligt som händer runt om kring! men tack ännu en gång!! :D här får ni länken till deras blogg!
izabellamanda

http://izabellamanda.blogg.se

Sådärja Klingan! Nu kan du sätta igång och blogga igen, och kanske ännu bättre med den här nya designen t.o.m ? ;) Det får vi se snart och hoppas du blev nöjd ! Puss ! / Bella

dag 15 - mina drömmar.

Hm.. aa alla har ju drömmar. frågan är vad mina är? Men som nog alla andra vill här i världen så är det att ha ett toppen jobb som jag tjänar pengar på! Varför jag vill ha det är för att jag vill äga en egen häst! Jag vill ha en skimmel! det är den finaste hästen jag vet sådeså! ehm annars så vill jag ha en fin man han ska vara sjukt snygg och väldigt omtänksam och aa helt änkelt den perfekta mannen som alla tjejer nog drömmer om? Jag vill ha max 2 barn skulle faktiskt vilja ha tvillingar hehe, tjejer eller 1 tjej och 1 kille! den normla familjen lixom? Men aa annars har jag nog inte så mycket drömmar! Jo jag skulle vilja bli känd i något! jag älskar att sjunga för er som inte visste det! Jag vill nog hålla på innom musik eller så vill jag bli känd genom ett klädesmärke eller nått liknande! Men aa det var mina drömmar!
min framtida älskling ;)

svar.

lina om Onsdag!:
Vad använder du för redigeringsprogram? :D
Kram
IP: 62.109.49.29

svar: Jag använder mig av GIMP det är som photoshop, fast photoshop är ju så mycke bättre och det. men du kan göra massor av olika saker om du lär dig hur det fungerar! du kan ladda ner det helt gratis från google. sök bara på free download gimp så kommer det upp så är det bara köra på! (a)


Onsdag!

Godmorgon! sitter här färdig fixad.. nästan! aja men jag kör på mjukisar idag, det är väl skönt! oh en sak gjorde mig irriterad och det är för vi har A varje dag.. även idag... fuck! kunde man inte underkomma typ 1 dag? ÄR DET FÖR MKT BEGÄRT??? ååh.. men aa, annars är jag på bra humör om det inte är så att folk gör mig irriterad! ;)
Men måste borsta tänderna och sminka mig lite snabbt! Kyyyysss!
jusste har gjort en design till emma! :)

frågor och svar.

tagen av: http://realthing.blogg.se/
Visste du... 
Att jag vill ha -
En stor kram nu.
Att min senaste kyss
var bäst.
Att jag inte gillarskola..
Att min bästa vän är - en person jag inte lever utan.
Att min första riktiga kyssVa i 6an
Att jag avskyr när folk snackar - bullshit.
Att kärlek är - Hemskt & underbart.
Att jag gillar att
spela teater
Att jag alltid kommer att
- hata mitt namn.
Att jag är förälskad i - SKOLAN :O
Att sist jag grät var - längesen.
Att min mobiltelefon ärMitt liv. Att när jag vaknar på morgonen - Vill jag döda någon. Att idag har jag - vaknat? Att jag just nu tänker på - att jag inte har tid för det här. Att i kväll ska jag - rulla till stallet. Att i morgon ska jag - pluuuuugga... matte.. Att jag hoppas - att min framtid blir "ljus" Att nu ska jag - åka till skolan!



Tisdag!

Morsning korsning! Fyfan tisdag! helt okej dag tror jag? Japp iaf efter skolan, för då ska jag hem till ett par ny stekta pannkakor och sen rulla vidare till stallet! Gash vad skönt! I sommar ska jag typ på ridläger med några roliga figurer längtar som fan kan jag bara säga! Första lektion är spanska.. oh det förstör alltid mina dagar, men det är bara bita ihop och göra det bästa av situationen!? right!? Men nu ska jag springa iväg till badrummet och borsta tänderna och lite sånt. låter trevligt! men ha det bra nu gullegrisar. Sajk. nej men hörs senare puss! :love:
saknar...

Kväll!

Hej måndag kväll! Känns yber skönt. 4 dagar kvar då tills helg! ;)
Men aa. nu är jag ny duchad och så, känner mig frechyy. Har tänt lite ljus nu och så myys! sitter och lyssnar lite på musik och så nu. ska checka lite bloggar sen ska jag kolla igenom so:n igen. det kommer gå skit i morgon. buhuhu! ;(
men jaja.. nuuu får ni sova gott! Puss hej! :blush:
kolla vad myyyys :D

Care care care care!!

Hej förlåt.. inge bra uppdatering. men oh det gamla vanliga mkt i skolan och allt! Har so prov i morgon... kul!! nja.. sajk!
fyfan den som skriver böcker om det ska jag bajsa snätt i munnen! Jag kan absolut inget! hur kul är det lixom? jag har verkligen försökt! pluggat som en gaaalning.. men nej de vägrar sätta sig eftersom det är ett sånt tråkigt ämne. Längtar tills jul lovet! så man bara kan ta en heel fucking paus från allt liv dödande! Efter jul lovet tar jag i nya tag! nya jag! Jag ska höja mig i allt! Matte ska jag få G+ i har jag bestämt mig för! Fick reda på att jag har G i matte och VG i idrott! Jag är stolt över mig själv :') Matte har jag verkligen aldrig haft lätt i och jag är sjukt glad att jag är godkänd i det iaf! Och idrott hur bra känns inte ett VG? Men japp.. jag ska höja mig! Och det här so provet. förlåt men allvarligt. jag skiter i det. det klart jag ska plugga men jag är nöjd om jag blir godkänd! Jag ska se till att jag har bra i kärnämnena och sånt skit! Men aa hur kul var det här inlägget! Snälla bry er lite mer om mitt fina liv!! :')

Trött chey!

Hej. jag är totalt död! efter att jag sovit med töntarna. Alla bara sov hela tiden haha.. men nej jag och en till filur var vakna till typ 2 tror jag. sen somna jag. Men vi var tvungna att vakna vid jaaa någon gång vid 9 för dom skulle ha match! åh.. Men aa orkar inte berätta vad vi gjorde igår, men det var roligt :) Men aa nu är jag helt slut. vill bara dö dö dö dö! Kommer somna vid 8 ikväll hoppas jag på. hehe.. Har inte ätit något idag förutom en macka till frukost och sen en muffins vid 2 typ. Så nu svälter jag ihjäl, hoppas maten är påväg nu snart! Men ooh.. orkar inte blogga jusst nu. vi får höras sen! Puss hej! :love:

@ Glaad

Nu sitter jag hemma hos glaad och chattar lite med en filur. Hon duchar seg.com yes i know! Ehm, hon har städat och lite så och sen ska vi hem till mig så jag kan vara lika duktig som min fina vän glaad. Sen ska vi käka på kebab torget. men oh orkar inte blogga mer puss hej! Förmodligen sista inlägget idag. ha en bra kväll vilket jag nog kommer få :)

dag 11 - i min handväska.

JAPP! dag 11 dårå. tydligen vad jag har i min väska. kul att veta lixom? Men ja.. vad finner man i den då? Jooo ni, man hittar några skol böcker. Som jag hälst bara vill slänga i vattnet! ehm. sen hittar man sockor, vantar,  mössa, parfym, och en hammare eller 2. aa fast nej? Nej men lite bindor och sånna där grejer. ehm.. det kanske finns lite papper och sånt. men nej annars var det där nog allt? Vad brukar man ha? jag springer inte runt med jävla knivar och sånt som vissa andra gör. det kanske är bra men orka bära på det. men aja nu vet ni! Puss hej! :love:

freeedag!!

Hejhejhejehejhejhejhejhej!! Ska dra till skolan nu snart! suck... hatar skolan. men idag är det FREEEEDAG!!!! fan vad skönt! Det blir nog en rolig kväll idag hoppas jag på! Men nu är det så att jag ska rulla iväg till skolan. Första lektionen är elevens val! så då ska jag plugga på spanska. men nu måste jag rulla iväg puss hej!

Dag 11 - Mina syskon.

Hm.. Ja ni hur ska jag börja? Jag har 2 syskon. en store bror som heter Niklas och han är 16 och en lilla syster som heter Olivia och är 5 år. Min syrra är aaap jobbig, verkligen inne i trots åldern nu? Men gash vad jag tycker om cheyen. Jag älskar henne och skulle göra exakt allt för henne! Sen min bror hur skulle jag klara mig utan honom? Det finns ingen bättre människa än han! För honom skulle jag också göra exakt vad som helst. som ni kanske förstår så älskar jag mina syskon sjukt mycket! Skulle inte kunna överleva om båda försvann. det skulle bli helt tomt! Vi har nog verkligen det där som kallas syskon kärlek! ja men nu vet ni lite om mina syskon!


fuuula ungar ;)
mina fina syskon :)

Gööööööligt.

God kvällish bloggish! Hela dagen har jag vart på toppen humör. asså menar det haha, vart fett flummig! Nu sitter jag och snackar med min gay kompis glaad. Hon är total GAY men det är ju inge fel med det! Lite små göölligt. Jag sitter och är lite rulig mot henne! Smsar lite och så också. I morgon slaggar jag hos Joar med ruligt folk! Och i morgon har jag spanska omprov och engelska glosgrej. känner att det kommer gå bra. SAJK OCH DUBBEL SAAAAJK! det kommer nog gååå skit kasst, men sånt händer. bajs på er nu har inte tid för det här. Puss så länge!
vad skulle jag göra utan dig syster? :love:

Dag 10 - det här hade jag på mig idag.

Tajts, linne och rosa kofta.

Nu kommer det tomtar.

Hej gullungar. Nu håller jag på att fixa mig. aaa panik har inga kläder.. ;)
Nej men seriöst hittar inget som jag kan ha på mig nu. Men japp.. börjar halv 9 idag ska vara utanför aulan 8:25 för vi ska lyssna på någon tjej som berättar om sitt liv typ. helt okej läge lixom? vi slipper lektion. och efter har jag hemkunskap och sen biologi. det är lixom helt okej? Men aa, nu måste jag springa till garderoben! Puss så länge!
sveriges bästa jul låt!

helvete plugg.

Tjo! Sitter på mitt rum nu och har en talrik fil i handen. kom hem för 15 min sen. var i centrum och köpte lite underkläder och sånt. 377 kr bara pang och så är det borta! ;) nej men köpte typ 5 saker. Men jaaaaaaa.. nu måste jag plugga.. prov på ondag torsdag och fredag.. sen har jag so prov på tisdag! Yes mitt liv... finns det ngt bättre? Puss hej!

allt möjligt!

Nu har jag gjort en ny header då! lite julig? aja den blev inte vääärsta super duper... men orka inte med för måste plugga nu sådeså! Men jag kan köra på det där ett ögonblick! Jag vet faktiskt inte vad jag ska ta? Har inte direkt något ögonblick som jag kommer ihåg. asså jag har ju verkligen massor med minnen. men ja kanske inte direkt är det ni vill veta.. så jag skiter faktiskt i det här! Jag kör på DAG 8 MIN TRO! Och jag tror absolut inte på gud jag tror han är en påhittad jävel! Jag vettefan om jag ens tror på jesus! han fanns säkert men nej jag tror absolut inte att han återföddes. rent bullshit! om ni frågar mig iaf! Ehm.. därimot så tror jag på spöken som även Ida skrev i sitt det här inlägget. Inte spöken med vita lakan men jag tror att det finns ett liv efter döden och att ibland stannar man lixom kvar på ett ställe man tyckte om? Men aa vad mer tror jag på? jag tror på att jorden går under 2012 hemskt att tro på det men that´s true! Men tror inte på så mkt mer! Om jag ska börja tro på gud så ska han fan göra så mitt liv blir helt perfekt! men är mitt liv helt perfekt? nej så han finns inte! Men jag har full respekt för dom som tror på honom, inget mer med det! puss hej! :love: Jusste katten kommer till pappa idag. men jag är hos mamma nu men ska och hälsa på den på onsdag!

svar.


hahahahah jaa skoja inte! fyfan vad roligt :D <3

Gott nytt jul!


diggar låten hahah.


@söderberg

Hej jag har slaggat hos söderberg inatt. mkt trevligt. haha driver lite där. men det var kul! Vi var i skärholmen efter skolan och leta julklappar hittade bara till några töntar...... hahahah! Men sen kom vi hem och åt kina mat mums. och kolla på dumma mig hahaha yber gulliga figurer i filmen juuu!! Tönt inlägg.. men aa. sen bakade vi pepparkakor och lussebullar.. ehm aa det var såå sjukt tråkigt efter ett tag. efter en halv timme tröttnade vi sönder men då hade vi inte ens kommit halvvägs. lykat? men dom blev goda iaf. och vi börja baka vid 9 och var klara vid kanske.. 12!! så tråkigt... men efter så gick vi ut och rulla oss i snön och tog bilder. söderberg lägger in bilderna sen! Ehm nu ska vi tagga och sälja korv.. asså jippi. fyfan hemskt! Men vi höres senare. puss hej! :love:

dag 7 - min bästa vän

Ledsen för sämst uppdatering. men mycke med skolan och de vanliga.. Men kör iaf på en dag 7 nu. vilket är om min bästavän. Vad ska man säga jag har nog 3 riktiga bästavänner som jag faktikst inte skulle kunna klara mig utan. Ena är en vän som jag kännt i 11-12 år nu. otroligt många roliga stunder, hon och jag såg typ lika dana ut när vi var minisar. Vi har gjort mycket tillsammans!! En vän som hon får man verkligen leta efter. Min barndomms vän och vi har alltid stått varandra nära. i vått och tort! som man brukar säga. Jag lever inte utan henne! Men tyvärr så har vi glidit ifrån varandra nu under dom 3 senaste åren. vi har fått olika intresse men vi har fortfarande jätte bra kontakt och allt sånt. men vi är aldrig riktigt med varandra! synd. men jag älskar verkligen dig ska du veta!

Min andra bästavän är en vän som jag lärt känna genom min lotsas pappa och hennes pappa! om man ränkar ihop från första gången vi sågs var det nog 8 år sen. men det är nu i 7an och 8an som vi lärt känna varandra bra!! Och jag kan verkligen starkt säga att utan henne är jag absolut ingenting jag skulle helt änkelt inte kunna överleva utan henne! Vi har också hundratals minnen som jag aldrig glömmer. en person som jag verkligen litar på till 110 % och hoppas du känner samma. Med dig har jag alltid roligt och vi har exakt samma humor. Vad skulle jag göra utan dig min lilla glädjespridare? Tack för allt du gjort för mig. Även fast det kan bli svårt ibland så skulle jag aldrig lämna dig. Jag tänker hålla din hand hårt tills dagen då mitt hjärta slutar slå! Jag älskar dig!!

Min tredje bästavän haha många? kanske eller kanske vanligt? Men aa det är även min syster. Vi har kännt varandra sen 6 års och du förstår mig verkligen. du har alltid funnits där i alla lägen. Utan dig skulle det inte vara samma sak.. mitt liv skulle förändras totalt! Vad skulle jag göra utan min syster? Jag vill aldrig förlora dig och lova att aldrig lämna mig! Det finns bara en du. Med dig har jag minnen för livet. och vissa saker är bara helt självklart att du och jag ska göra tillsammans. Kanske sånna saker som andra tycker är skit tråkiga tkr vi är skit roligt! Och jag är glad att jag har en sån person som dig. Släpp mig aldrig för då tappar jag min balans! Utan dig inget mig! Jag älskar dig syster och jag hoppas du förstår det!!
   

RSS 2.0