chio!



fuck!

MIN KLASS ÄR TRÅKIG NU SKA NI VETA!  alla säger nej till att vara smurf på spex fotot förutom tjejerna typ.. vem säger lixom nej till det!? fucktards! -.- JAG SKA VARA SMURF I VILKET FALL SOM HELST! NI FÅR VARA VAFAN NI VILL JAG SKITER IT! JAG SKA VARA SMURF!

godmorgon...............?

Hej, nu har jag pluggat och hunnit med allt jag skulle, har till och med hunnit sovit en timme eller två. fett skönt. kärlek! Men nu är jag jävligt trött fortfarande och jävligt hungrig. Ska snart käka tacos, jag är bäst i familjen så jag fick bestämma! muuuuuums.. tjockis på ingång.. för övrigt så är ögonen halv öppna och jag ser suddigt. vadå är jag trött lr?! naaaaaaaah inte så va!? Nu ska jag gå till köket och äta godis.

utropstecken.

Nu har man slutat för dagen dårå.. massa plugg som måste göras.. glömde både svenskan och kemin i skolan.. duktig chey! -.- men ska plugga so iaf! hur som.. åkte aldrig och hämtade moppen, den va inte klar, fuck fuck fuck! men den kanske blir klar senare?! man vet aldrig. så åkte heller aldrig till centrum, niklas sorry, köper nått i morron. Nu ska jag gå och kissa och sen plugga....................................

asså FML!

oh fyfan.. Godmorgon kött och blåbär! Jag är asa trött, typ dör vilken sekund som helst... men jag bara måste upp, ni vet skolplikt och sånt där nördigt som någon ainstain kommit på... mkt onödigt! måste till centrum idag... oooh inte moppen heller, cut cut cut. ska köpa nått till min bror, som fyller 17 i morron! grattar ni inte honom så jävlar! neeeeej då! (a) men aa.. sen kan jag nog förmodligen ta moppen hem för tror jag ska hämta den! men hur som helst, nu måste jag dra.


men baby om det ändå var så enkelt..

Hej! är hemma hos mamma nu, för ska till stallet. min moppe är sönder. IGEN. hata. svar. ja. jag ska välta omkull den och bränna upp skiten! sen ska jag också stämma hela jävla världen för jusst nu hatar jag allt! om ni undrar om ja är seriös?! JA JAG ÄR SERIÖS! mamma.. varför svarar du inte på mobilen när man ringer?! undra varför du har en? ooooooooooooh är så irriterad på allt jusst nu.. vill bara rida och lyssna musik nu så jag går nu.. måste plugga.. hej.jag.typ.gillar.mitt.liv.lr.inte.!.!. DÖ SVERIGE DÖÖÖÖ DET REGNAR.

morgonkvisten!



har precis käkat frullebulle, nu ska jag klä på mig. tagga.
woopwopp! -.-


godnatt!


nu ska jag gå och ducha och sen krypa ner i sängen och titta film lr nått.
godnatt hörs mer i morgon. Börjar 08:10 i morgon.
woopeliwoopi!


dagens viktiga.


Japp, jag är faktiskt rätt trött själv på att höra mina kompisar säga: "ooh jag är så avundsjuk på hennes utseende, kolla hennes hår, och hennes ögon och hon har så fin kropp!" Vad säger ni själva? trötta på det?! Alla tjejer i ungdomen tycker något sånt här, och har alltid någon som man vill se ut som, jag erkänner att jag också sakt sådär.. men jag försöker lära mig att tycka om mig själv, älska mig själv och vara nöjd. För om man ska gå runt och bara är avundsjuk på en person och försöker bete sig som den så finns ju inte du själv där! det finns bara en Mathilda Kling som är precis som jag! så varför ska jag gå runt och försöka vara någon annan?! man får helt enkelt acceptera att man ser ut som man gör och kanske inte riktigt har den där dröm kroppen som säkert alla killar önskar att man har! Nej dagens samhälle går ut så mycket på hur man ser ut, och det är något som jag stör mig på. verkligen. Man bryr sig så mycket om vad killarna tycker, lr ja så fungerar väl vi tjejer? för så fungerar jag! men som sakt.. jag försöker träna bort det och verkligen vara nöjd med mig. För den rätta killen för dig, ska inte gå efter ditt utseénde endast utan också din insida! Så tjejer stå upp för er själva, va nöjda med era liv som ni har, få upp självförtroendet och verkligen tyck att ni ser bra ut! Ni ska kunna ställa er framför spegeln och ibland tycka att "fan idag är jag nöjd med mig själv, idag är jag snygg!" Min brorsa sa en gång för ett tag sen "lär dig älska dig själv, innan du älskar någon annan!" och det är ju så jävla sant!? lr vad tkr ni? har jag fel? jaja. det var min åsikt. hej då.

kläder som jag SKA ha !


vet inte riktigt vilken färg än, men denna ska iaf finnas i min garderob! 

ska se hur den här sitter på! kärlek till den! <3

tror jag ska ha rosa, men vene helt än (a)

myysig halsduk till hösten och vintern, vet inte heller vilken färg än men iaf.


hem till pappa

Hej, borde packat för hundra år sen. nu måste jag sätta fart! kommer snart pappii! :)


måndag!.............


Vaknat nu och så, skulle igentligen inte kliva upp nu men what the fuck! skönare med lång tid på sig.. jag börjar 9:40 för vi har ingen svenska woopwoop! men efter det ska vi tydligen ha hemkunskap, lr teknik!? asså vad ska man ha lixom?! jaja, det löser sig.. ska börja fixa mig nu, vene riktigt än vad jag ska välja, men jag låter iaf som en kossa typ, men sånt får man tåla ibland ;) hur som helst, måste börja fixa mig nu! buhu.. skola på allvar.. fuck my life!

ta mig hit.... ja tack!

förkyld

Hej babes! är jävligt trött knappt sovit nått.. och nu när jag vaknade upp så har jag lyckats bli sjuk typ.. lr förkyld! det gör typ ont i hela kroppen.. ooh. och i morron är det ju skola! hur bra kan det här bli?! -.- men hur som helst.. Ska till mormor nu idag, så jag kör på mjukisar.. vi hörs sen.

grönalund! woopwoop


Alla fina bloggläsare, livet rullar lr vad säger ni?! mitt nya motto nu för tiden är "gråt inte över någon, som aldrig skulle gråta över dig" tycker att det är ett rätt så bra motto, som jag ska försöka leva efter nu! visst att det kanske blir svårt, men jag ska försöka! hur som helst. Idag ska jag till grönan med min tös Marika, vi ska träffa på Emelie från åby, hur nice!? jeeevligt nice. Vi ska ta 12:02 tåget från huddinge. Sen ikväll, blir det kankse kräftskiva hemma hos beckson, om hon får ihop tjejerna och sådär, så nu vet ni det! kräfskiva hos beckson! men nu känner jag att jag ska börja göra i årdning mig.. vad ska man ha på sig då?! grönan... svårt val.. ooh. det löser sig. kyss!

punkt

Hej! var ju på resturangen! det var mys.. kollade lite på killarnas match, dom vann! fett tungt! sen drog jag hem och nu är jag här.. ska snart till min syster neeeaaa lr så kommer hon hit. I dont know! men aaaassaaaaa trött är jag. japp. nu. ska. jag. dö. typ. hej. då. !.

.


fett duktig du är! stolt över dig :)


lestulaaaaang!

Tjo bitches! ;)
Sitter här i mitt lilla rosa rum med min retard vän angepange_96! vi har inget liv. hon klistrar på min mobil. jag chattar med long. kul. har precis typ duchat, för er som ville veta!? Idag blir det lyckling med lis på en kina/thai lestulang! fett med humor skratta nu på 3! 1 2 3.. HAHAHAH! men men.. okej seriöst nu. vi ska äta buffé med tjejerna på en resturang vid 7. nu...................... har vi inget liv. hej då!

angepange ville ha denna ursnygga bild på hennes gammel mormor! :) fett söt!

gonatt..


klockan är typ lite efter åtta.. men är så jävla trött och irriterad, men på vad vet jag inte.
jag ska sova men först ska jag gå ner och typ.. äta något.. fuck måste vända på mat vanorna hahah!
men nu ska jag tagga. vi hörs väl i morron i gess.. fredag i morron och då blire thai med tjejerna!


hata.

Hej, jobbig skoldag idag..  ville dö! körde på mjukisar... pyttepanna till lunch om ni vill veta. har inge liv nu.. precis läst 9 so sider, nu ska jag äta, sen ducha och .. sen plugga kemi! kul liv! vi hade förresten idrott idag, fett jobbigt! hej då

skoooooolaaaaaa..


Vaknade nyss... fuck off! måste ju åka om en halvtimme! varför kan jag aldrig vakna när klockan verkligen ringer!? dom borde ta bort snooze! hehe, nog om det! idag har jag idrott och det är inte kul, men men.. nu jävlar köttar vi. MVG i allt ska jag gå ut med ;) nerrå. kan berätta senare om mina mål! nu hörs vi senare.

word

Love is painful, that´s true!
But not to love is painful to!
But still there is a greater pain
- to love and not be loved again



fuck skolan..

Precis trykt i mig typ 3 bullar, fett gott! mammas nybakta mmmmh! det där med att va nyttig går inte så bra, men jag ska köra på galet nu i morron för då börjar ju lixom skolan på allvar så då jävlar är det nyttgihet som gäller! önska mig lycka till, lär behövas! Men nu ska jag iallafall hoppa in i duchen snart, fast jag vet själv att det kommer bli om en halvtimme men men.. Ska ta och smsa nea i morron också, längesen jag träffa dig! Hur som helst.. nu vill jag ha nått vettigt att göra men vad.... ?!

det där kommer då  vara jag efter i morgon! köötta galet nu klingan!


.

Hej, hur är livet?! mitt har väll stannat helt jusst för tillfället..  de rullar lixom inte på nu, utan jag gör samma saker varje dag.. I morgon börjar skolan på allvar också, börjar 8:10 det var typ när jag klev upp idag, det är mer än hemskt måste typ upp... ja det är ju frågan.. kanske runt kvart i 7.. beror på vädret, måste kolla nu! I morron kanske jag ska leka med agnes efter skolan men beror på om jag orkar, har ju idrott i morron som sista lektion och vi slutar 4 fett onice! nej men nu ska jag dunka musik och bli på bra humör.

ge mig...

.


kom precis hem från stallet, och nu ska jag in i duchen sen sängen.
i morron blire utflykt till naturhistoriska museet med klassen och dom andra 9:orna,
upp tidigt.. fuck! ska va hos glaad 08:20 vi hörs puss hej! gonatt


who says!


igentligen borde jag börja gör mig i årdning men nu är det så att jag inte orkar det! jag orkar inte ens gå till skolan i 20 min haha fyfan vad jag är bra! sätter väll på mig min mjukisdress med en bulle på huvet o kör iväg sen. Måste iallafall till niklas data nu och skriva mitt fina dokument! stolt! nej rå.. men det är ju till min svenska lärare! ska väll göra det.. sen? lr nu? jag vet inte.. hinner inte sen iaf.. för ska ju vara med glaad ett tag sen ska jag till stallet! hur nice! men nu ska jag iallfall springa till toan håller på att kissa i byxan.

jag saknar dig hjärtat! ♥

sims

Hej! första dagen avklarad i skolan dårå.. mer än hemskt!! men jag ska överleva.. Men jusst nu har jag jävligt ont i huvet och är så otrioligt trött, ska fan sova sönder mig själv i morron! för har nämligen bara ett litet samtal i morron som är i 20 min sen slutar jag, så jag börjar 10:20 hur nice?! ska sova galet och chilla sen bara dra dit! Hur som helst sitter jag och äter glass hahah.. att va nyttig går inte så bra ;) men seriöst.. glass är bästa medicinen för huvudvärk och trötthet! har dessutom försökt göra alla uppgifter vi fick, men dock hittar jag inte microsoft world på den här datan, frågar fredrik i morron ;) ska dessutom till stallet i morron! hur nice?! jo jävligt nice. men ska dra och köra facebook sims nu! DROOOOG! puss! ♥

orka läs!

Hej mina vänner! nu har jag vart och solat och så, fick lite färg i ansiktet happy face! Men det är faktiskt jävligt hemskt att man ska behöva gå runt med fake bränna nu i 9 månader typ.. inte okej! Vinter och höst är något jag hatar! och jag menar det verkligen, jag hatar det.. jag hatar allt med det, förutom julafton och nyår. men det är lixom 2 dagar som man går runt och längtar efter i 100 år, och sen när dom är över... what the fuck längtar man till då?! sommarn!? jo men visst brukar det vara så? ni känner väll igen er? men då säger alla tänk positivt sommarn kommer snart osv.. men jahaja! väntavänta... efter nyår är det JANUARI, FEBRUARI, MARS, APRIL, MAJ! vänta bara jag? MEN 5 onöööödiga jävla månader som man bara hatar sitt liv och fryser häcken av sig! vad är det bra med vintern? någon som kan berätta? för än så länge hittar jag inte ett skit... och i morron börjar skolan... vänta... CUT CUT CUT! vad mer ska jag säga en ny start på helvetet.. och inte en bra start.. jag kommer vara så agro i morron så om ni ser mig sur, bli fan inte förvånad! Jag längtar inte ett skit till skolan, som ni kanske läste vad ida skrev? hon typ längtar.. men jag säger tvärt om! jag skiter i att jag inte har något att göra på dagarna typ. utan att dom bara spills bort.. bortkastade helt änkelt, men det är skönt att bara finnas, kliva upp när man känner för det! jag längtar inte efter mina vänner!? jag träffar dom varje dag! alla som jag lever för ser jag typ varje dag, vafan har jag att sakna efter? ingenting, en sur torsten? som skriker i en jävla trumpet skit om att man inte får sitta på skåpen!? fuck heller! med andra ord.... 9 månader som jag bara kommer hata nu!

solaaaaaaa

Drar snart ner mot centrum med agnes och möter upp söderberg och myy, vi ska sola! kärlek till solarium! men vi hörs puss hej! ♥

,

´
mina fina bloggläsare! Jag har precis vaknat, agnes ligger i sängen och snarkar fortfarande. Vi var ju på the voice igår och det var så jävla kul! as bra artister verkligen! och vet ni vad?! det regnade fan inte, fyfan vad nice! men jag ska fortfarande flytta ;) Nu snart ska jag väll väcka ange, är hungrig sen ska vi smsa söderberg också! mycke här nu! puss.


fuck sverige.


Idag är det the voice, nice!? men självklart ska det ju regna så jag hälsar regnjackan och vinterkläder välkomna! jag hatar sverige, ska seriöst flytta ifrån det sen när jag blivit miljonär och sådär! då ska jag flytta till miami lr LA det är min dröm iallafall! Men hur som helst, nu ska jag leta rätt på lite kläder jag kan ha idag, vi hörs senare! puss hej! aaa jusste skulle ju ringa agnes och glaad nu hehehe!


GEEE MIG!


ha.

En kvinna förväntas vara vacker , sminkad, fräsch , välklädd , smal , uppföra sig väl och vårda sitt språk. Sätt detta i din status om du börjar misstänka att du är en man..
HAHAH JAG BORDE FAN VARA MAN... ;)

haha oldie, men blir alltid glad av den här bilden! :)


,


 bara jag som är trött på regnet?! vad är det för fel med världen.. det här är min otursdag! spilde coola på mitt nytvättade linne... asså ooh! blev så jävla sur så typ klämde sönder min coca cola! Hehe sån är jag. sen har jag vart på asa dåligt humör! men men.. ikväll drar jag väll till malou, men tar moppen så, för nu har jag hämtat den och så!


TPL!

kom jusst på en sak... SKOLAN BÖRJAR PÅ MÅNDAG!
CUT CUT CUT! -.-


tjo

Haha hej hej igen då! nu har jag vaknat ytterligare än gång, ska hoppa in i duchen snart och sedan köra till värkstaden, måste lämna in min moppe IGEN! tpl verkligen! men hur som helst.. efter det ska jag göra mig i ordning för att träffa agnes, och typ glaad senare. vet inte vad vi hittar på får se om kameran följer med, ska börja sattsa lite på bloggen nu ni vet! haha! men vi hörs senare! puss hej! ♥

godmorgon och godnatt


Nu har jag vaknta till mig och sådär. Klev upp och kände doften av plättar, asså mungipan blev ju as stor! :$ min fina mormor har gjort plättar till mig och olivia, för mamma och fredrik är inte hemma. men hur som helst.. nu är jag as mätt och måste gå och tvätta bort mitt smink från igår, helt bäcksvart runt ögonen! ooh sen ska jag väll gå och lägga mig igen haha... fett med pigg.. näääe! vi hörs senare hörrni! ;)

f.u.c.k m.y m.a.g.e


jag är helt slut, min mage tar kol på mig... seriöst vad är det för fel!? ska prova att vara nyttig ett tag nu, och ja ni läste rätt, jag ska vara nyttig, jag kanske har ont pogrund vad jag äter lr en helt annan sak.. men aja.. har precis ätit glass och tittat film hahaha! var ju ute ett tag med mina vänner, men drog hem lr gick till centrum sen ringde jag mamma så fick hon hämta mig, snäll mor. anledningen till att jag drog hem var att jag hade så sjuuuukt jävla ont i magen, asså fick typ tårar i ögonen när jag gick hem.. usch hata! Ska snart gå och lägga mig iaf sova i 100 timmar, känns som jag behöver det jusst nu. I morron ska jag typ va med agnes? lr glaad? asså fattar ingenting, men glaad hör av dig när du läser det här om du nu gör det innan du drar och shoppar, och agnes.... du är inte ens vaken då så jag ringer dig lr nått! men nu ska jag va social och svara på vad min vän longiii skriver. godnatt!


.

Tjoho, sitter här instängd på mitt rum och är uttråkad, funderar på att bara åka och tanka moppen bara för att ha något att göra, men orkar inte.. men aja, snart är det ju höst.. titta ut lixom, det är fett kallt! bajsa på er nu drar jag. puss hej :)

design.

tjoo, gjort en ny design blev rätt nöjd. nu får det vara den här ett tag! höörs senare! :)


skriv något här...


Vaknade runt 9 utav min mage, har verkligen otroligt ont i den.. haft det nu i en vecka, fattar inte varför?!
så jag klev upp och tog en ipren, min bästavän under den senaste veckan. Hur som helst, idag tror jag att jag ska va med glaad, marcus, joar och linus om allt blir som vi sa igår. Igår var jag iaf hemma hos joar med dom andra och kollade på fotboll haha fast jag typ sov. men aja. nu ska jag städa mitt rum.. shiiiit vart hos mamma knappt en dag och det ser ut som en bomb släppts i rummet. fy skäms!

haha dessi har gjort den här till mig! (a)


tjoho.

Hej sötisar, har precis städat och så, nu ska jag börja packa för att sedan dra hem till min fina mamma! var ett tag sen nu. ska väll tvinga henne åka med mig i morron typ och köpa en ny ridhjälm och så. bra att veta!? (a)  men.. nu ser jag fram emot den här veckan så otroligt mycket! på torsdag ska vi hem till malou, nice på lördag är det the voice och jag ska till grönan med marika, elina och säkert emmie för en tjej från åby kommer dit. shit saknat  människan! men nu ska jag upp och packa vii hörs, puss hej!

onödigt

Tjena, kvällen igår var som innan vi var hemma hos malou och chilla! nu ska jag ducha! vi hörs. haha onödigt inlägg. bloggar mer sen! hörs!

tidsfördriv...

SKULLE DU HELST:
1.pierca tungan eller läppen? tungan
2.vara seriös eller oseriös? Oseriös
3.dricka grön eller röd mjölk? vit?  
4.brinna upp eller drunkna? drunkna
5.umgås med dina föräldrar eller vänner? beror på 


SVARA ÄRLIGT:

1.tycker du om någon nu? kanske.  
2.varmt eller kallt? varmt
3.soligt eller regn? soligt
4.fanta eller cola? Cola
5.är du nyttig av dig? vad är det? 

OM MIG:
1. vad heter du? Kling
2. syskon? två
3. vart bor du? Huddinge
4. hur många barn vill du ha? två
5. vill du gifta dig? Inte nu.
6. favorit tid på dagen? Efter helvetet. 
7. humör just nu? uttråkad.
8. sugen på just nu? cola

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1.pussat någon? näe.
2.sjungit? gör jag nu.

3.blivit kramad? Ja
4.känt dig fånig? Nej
5.saknat någon? aah verkligen.
 

GREJER:
1.har du blivit jagad av polisen någon gång? HAH nej..
2.har du en hund? nja.
3.sover du helst ensam eller med någon? Med någon
4.tror du på spöken? absolut.
5.är du mörkrädd? hatar mörker.
6.vad vill du ha just nu? en cola.


KOMPISAR:
1.har du nån bästa vän? Ja
2.är du ofta med dina vänner? typ hela tin.
3.vad brukar ni hitta på? allt möjligt.
4.kan du vara dig själv med dina kompisar? deklart.
5.vem vet mest om dig? Glaad och söderberg.

OM DIG:

1.hur gammal är du? 96:a
2.hur lång är du? 1,57
3.vart bor du? redan svarat på.
4.är du nöjd med ditt rum? haha är det ett skämt?!
5.villken är din riktiga hårfärg? blont precis som nu.
6.har du någon sjukdom? Nej
7.är dina föräldrar skilda? ja
8.gillar du skolan? nej då skulle jag ha en sjukdom.
9.hur svarar du i telefon? "hallå"

VAD:
1.åt du senast? stuvade makaroner
2.drack du senast? te
3.har du på fötterna? nakenfis
4.lyssnar du på just nu? ey shuno 

hata.


hur är livet idag då? jag mår bra.. japp det var det. haha skoja, oh va tråkig jag är men okej då nu kör vi.
Idag har jag inga planer alls så det är ju bara säga till om det är nått!? (a) Igår var jag hemma hos malou med massa vänner, det var mysigt och så vi satt och drack te ute på hennes balkong haha nördar. Fyfan.. snart är det vinter igen då, jag LIDER och ja jag menar det.. jag hatar det! tänkt hur det var förra året lixom, vill man verkligen ha tillbaka det!? nej tack! förstår mig inte på er som vill ha tillbaka vintern och höst och kylan... fyfan jag hatar det! de har ju inte ens vart sommar än typ -.- det lixom regnar hela tiden och är 19 grader man ba men wiho ska vi bada........ nej verkligen inte... hata sverige! men aja. jag längtar inte till skolan och jag längtar verkligen inte till vintern. fyfan vilken hemsk tid lilla jag har framför mig nu.. nu är jag död. begravning.. den 20/8 kom gärna dit! hörs.


hej och då.

Heej återigen... jag är ledsen!
jusst nu sitter jag med en tandborste i munnen och ofixad och hela faderuttan, ska dra till ellet och chilla galet hos henne, bada i hennes pool och typ baka kladdkaka så jag ska stanna till vid vivo och köpa grädde ;) fetton på ingång! (a) nu är det typ.. 1 vecka kvar tills skolan börjar.. hur känns det!? fööööööööööööörjäävligt! men ändå bra... för då slösar man inte så mkt onödiga pengar och det är sista året innan man byter och träffar nya vänner. sen längtar jag till spexfotot och vi tjejer har kommit på en kanon idé! eller det var jag, så all ära till mig!? haha skämt åt sido.. men men. nu ska jag gå och spotta. herrrååå!

ey shuno

Sämst uppdate...
men orkar inte.
Men men.. konstigt nog... vill ni veta en sak?! jag och glaad har kommit på en grej, smarta som vi är (a) nej men.. vi längtar till ung! inte direkt för att vi kanske ska hänga där varje dag, men vafan man kan ju typ haffa nya vänner!? och mobba alla fjortisar som ser patetiska ut! Nu vet ni det!
orkar fan inte blogga. fett meningslöst. hör av mig sen!

Tillsammans är vi starkare än bamse ha-ha!
love you!

.


ARTISTERNA som ska komma till the voice i kungsan den 20:e ;)
Chris Medina
Eric Amarillo
Swingfly
Danny
Sibel
Loreen
Lazee
Adam Tensta
Sean Banan
Crossfire
Vanessa Falk
Newkid
Norlie & KKV


RSS 2.0