spöken?

Godmorgon... idag vaknade jag av att min garderob öppna sig. kul??? det spökar omg! Men har inte tid för ska börja fixa mig och så. vi hörs och syyynss :)

bajsa.

Tjaabaaa snyygooo.. har inge liv har fett tråååååkigt. ska nog snart sova tror jag men måste först måste jag få veta hur det blir i morron och så. Jusst nu sitter jag och kollar på beck i allafall men det suger. oooohh vill sova men nej jag kan inte! men aja bajsa snätt på er ska dra nuu.. puuusssiiiiiisssss! :love:


borta.

Goodmorgon bloggen, nu har jag vaknat hos söderberg men hon är typ borta!! var är hon? hon kanske gått och lagt sig hos sin mamma för jag kanske sovit fett konstigt. men whaaat sööööderbeeeerg var är du? så nu har jag ingen aning m vad jag ska göra.. sitta här i min ensamhet.. sätta på en film kanske! men hur som helst. nu ska jag tagga hej så länge.

@söderberg

Heeej bloogisch fan! är hemma hos söderberg nu vi har vart i centrum för vi skulle fixa en sak men det gick inge vidare ddet får bli en annan dag. Men passade på att köpa en tröja har ingen bild nu eftersom jag är hos söderberg. men asaaaa fiiiiiin!!! från dududududu...... hemlis ;)
idag ska vi fira vendela med hennes andra kompisar också. mysigt! sen ikväll sover jag hos söderberg riktigt myys. vi ska vara hos vendela om 2 timmar typ så vi ska väl börja fixa oss snart sen blire party party!! hahaha nej nu drev jag! mamma du kan vara lugn! Men ska dra nu vi hörs! puuusssssiii

vad skulle jag göra utan dig min vän? :)


8 mile

Go'kväll mina fina vänner. sitter i soffan och smsar lite granna. Jag har tråkigt jag är ensam hemma.. eller ja misa är ju här men pappa och sandra drog nyss dom skulle ut och kommer hem ikväll ngn gång. hur ska jag klara mig? nej driver i'm biff så klarar allt ;) Men hur som helst är så jävla trött så ska sätta mig och kolla på 8 mile asså omg så jävla bra!! ni som gillar eminem *host ida* om du inte sätt den så GÖR DET! så jävla grym, den handlar om hur hans liv var innan han blev eminem. då han kallades för "rabbitt" helt amizing film! men nu ska jag kolla den! vi hörs senare puuusssiiisss!



älskar låten! när hon sjunger. asså omg!! :love:

love.

Hola amigos! sitter i soffan har vart i stallet som vanligt idag och jobbat. sen efter åkte jag in till stan och träffa söderberg. jag köpte två nya saker by the way! orkar inte fota men det blev den dära magtröjan (svart) med en puss mun på. och sen ett par nya tajts det är som spets typ men aa fast bara på framsidan :) men aa nu har jar precis ätit lite snabbt eftersom misa ville äta min mat. knäppa katt... nu ligger hon och sover breved mig. omg hon är lite störd men världens gulligaste! Nu ska jag dra i morron börjar jag nog 8 bajs hej då! :D

sömntuta :)

dåligt.

dålig blggning men jag har inte tid om om dagarna och inte på kvällarna heller typ för jag är ju skit trött och allting. men aa nu bloggar jag. Jag måste börja klä på mig också. fyan i morron börjar jag 7 och slutar 12 för jag och söderberg ska göra en sak ;) därför måste jag börja så tidigt.. men men. Nu måste jag dra för ska kolla in lite bloggar innan. puuss hej! :love:

Diarré

Hej folket!
här sitter två mycket FINA människor, vilka då? jooo mickis och fanny!
vi har roligt... nej men vi har ätit lunch och sen så har vi inte gjort mycket näääääää vi har faktiskt jobbat hela morgonen. Och så hände ju en rolig sak imorse hahahahahahahhaha kling får berätta om det sen.........!
mwn jag orkr inte skriva mer och det orkar inte fanny heller :(
Just nu så skickar kling exakt 182 låtar till mig :)
gulli gull gull till er och inte till kling ;)

hittade någon liten trevlig bild på carro här på sundbys data! :)


hej

Hej allihoppa, nu har vi lunch och vi 3 alltså jag mickis och fanny är helt ensama här dom andra kommer vid typ halv 3! men japp vi har gjort massa saker orkar inte skriva det men aja ska låta mickis tööönt skriva ett inlägg här nuuu! bajs.

morron.


inatt har jag inte sovit så jätte mkt. för Misa sov nämligen hos mig. och eftersom hon sov
hela dagen så blev det inte så mkt på natten. Hon har mest hoppat omkring på mig och lekt
med mitt armband! så jag har typ sovit en timme sen vaknat igen och så har det hållt på under natten.
för hon väckte mig när det var tråkigt att va själv. men vid 4 lyckades hon komma till ro och la sig breve mig
och sen låg vi där som två döda lik. Men nu är jag vaken igen! Måste ta och smsa mickis och se om hon är vaken. men omg!! klockan shit måste gå om 25 min och har inte sattit på mig kläder eller nått!
aja prao nu på stallet i 2 veckor medans ni är i skolan ;)
puss :love:


MISA

jag är så jävla trött så jag håller på att dö. i morron är det prao så ska lägga mig i tid ;) men som jag sa ska jag lägga in lite mer bilder på misa. här kommer dom. och om ni undrar varför hennes ögon kan lysa så är det blixten









ignorera mig.  men ungefär sådär har hon legat på mig under kvällen!


.

Hej igår träffade jag söderberg vid typ 7 kanske? då åkte vi till fruängen och köpte glass och sen käka jag, sen blev vi sugna på godis och då åkte vi tillbaka till fruängen. men annars gjorde vi inte så mkt mer. kollade film och lite så. men det var mysigt. Nu har jag lekt typ 30 min med misa och jag kan lägga in lite bilder på tjejen sen! Nu ska jag upp och ta bort julpyntet! :( min lampa som jag har under natten... kommer dö.. men jag får lösa det på ngt sätt! Puss hej! :love:

chill dag.

idag har jag inte gjort något vettigt. jag bara väntar på att
segot söderberg ska ta och smsa mig! Om att hon typ är hemma nu
och kan träffa mig! På måndag börjar 2 veckors prao på stallet, fett chill!
nu ska jag gå puss hej :)


duchen

Godmorgon alla gulliga människor. Idag skulle jag igentligen shoppa men ida är sjuk :( så det kanske?? blir något i morron om hon mår bättre. Jag är iallafall på jätte shopping humör! hoppas du mår bättre snart gumman! Senare idag ska jag nog träffa söderberg hon vill ju se våran misse ;) Men nu ska jag gå in i duchen! ses!


våran nya familjemedlem!

Vill ni se vad jag gjort idag nu då?
jag har hämtat hem våran nya familjemedlem!
MISA!


tick tack....

Nu är jag hemma, slutade med hemkunskap
det är fett skabb. hehe men aja. Nu väntar jag på att klockan ska
bli 5 snälla bara slååå om! Nu ska jag leta efter kläder på internet!
hörs!


snabbt inlägg

Hej hej skit snabbt inlägg, för måste springa iväg till bussen nu!
dagens outfit är ljusa jeans.
tjock tröja och converse
sååå mkkkkkkttt fiiiiint!! nej då
helt normala kläder men aja nu måste jag springa iväg.
efter skolan hääänder det! wiiiie :D

ignorera!


armband.


mitt armband! :D


nya saker!

Tjaba tjena hallå, vi säger så!
fett med seriös dårå! Hur som helst så var jag i skolan idag som alla andra tråkiga dagar. Jag slutade 15:10 och började 08:10 omg.. lååång dag hehe. Hade svenska prov det gick toppen! Efter skolan åkte jag hem till mamma och packade för skulle till pappa, men behövde ju inte ha med mig så mkt eftersom jag ska praoa på stallet i 2 veckor, shit vad nice. men nu antar jag att jusst du sitter och tänker men kul att vara där man får bara mocka! men kiss my ass det är absolut inte allt jag får göra för om det var allt så skulle jag inte praoa där så dah! hehe. Hur som helst när jag kom hem låg det en påse på min säng med massa nya saker! wiiie! pappa och sandra har ju vart i Gran Canaria så då har dom köpt saker till mig. Fick en ny parfym, 2 lösnagel paket, ett par flippflopp och sen ett armband där det står mathilda på! tack så jätte mycket! Naglarna var skit tuffa ena var med typ ed hardy mönster på och andra zebra mönster längst fram! men ska dra nu! Puss hej!

feeeett coola? :)


jag har inget liv.

Hej,
När jag kom hem från skolan idag så pluggade jag so och läste i min engelska bok och shit!!! svenska prov tills imorron! muther fuck.. har inte pluggat ngt idag! -.- omg japp det är väl bara stänga av datan igen... men aja jag käkade middag.. pannkakor med grädde och sylt asså omg in my :love: men aa efter det så pluggade jag matte i en hel fucking timme typ jag är stolt över mig själv! från att inte fattat ngt så fattar jag faktiskt hälften nu. hoppas jag blir godkänd på matten på fredag då! I morron ska jag hem till pappa så har städat mitt rum lite små snabbt nu också. och på fredag så händer!!!! lalalallalalala :D Usch nej orkar inte plugga mer men jag måste! sista inlägget för ikväll nu då! så säger godnatt nu.

Outfit.

godmorgon, idag är det onsdag och när jag kommer hem ska jag
plugga som fan på matte med fredrik och sen so och svenska och engelska.. omg
missat något? -.- aja då vet ni vad jag ska göra. Jag börjar hur som helst 08:10
 så ska väl ta och börja sminka mig nu! Vi hörs senare.
outfit! :)


DAGENS TABBE!

Asså omg jag måste bara berätta dagens tabbe det var när jag, söderberg & Vendela gick till vivo. vi gick där på vägen (för det går snabbare) och så sa jag shit det kommer en stor fet lastbil sprriiiingg! haha så sprang vi och på sidan till höger om oss var det snö rätt hög men japp vi alla sprang upp på det fast med avstånd från varandra och söderberg kom upp först och hon kände att fan här kan jag stå men så tog hon ett till spring steg och wipps så var hon borta! haha hon hade ramlat och låg där på marken. (allt som jag skriver händer typ på samma gång så det var inte direkt så någon av oss såg varandra ramla) men japp sen kommer jag klant nr 2 och gör EXAKT lika dant hahahah och sen kommer vendela och vadå varför ska hon vara anorlunda gemfört med mig och söderberg men givetvis ramlar hon också! omg sen ser vi att vi alla 3 ligger i marken och bara as garvar omg jag gillar oss tjejer! varför är det alltid vi? :P


ÄLSKA!


va inne på Hm sida och kolla runt lite!
jag skiter faktiskt fullständigt i ifall någon av mina kompisar tänk köpa den här.
den här ska jag ha!! lev med det!  soo kiss my ass ;)

sen ska jag leta efter den här :D


..


kolla min fina bakgrund på datan :D


muuuuussssiiiiiiik!


vad ska man säga? utan musik så går jag under! :)


LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!

Omg, vene varför jag börja med det. men herregud idag har mitt humör inte riktigt vart på topp har jag själv kännt! bara allmänt irriterad dag så (någon av er som träffa mig idag) om någon tyckte jag verkade sur så var det inte på dig! Men jag är så trött på skolan att jag bara vill bomba sönder den. omg det är andra veckan efter lovet och jag dör! -.- Har hur mycket som helst redan.. Svenska prov, matte prov, engelska läxor, so läxor och typ hemkunskaps läxa! omg snälla var snäll och skjut mig! nej inte seriös nu men jag vill sova en hel dag och vakna upp och bara känna att allt kommer gå bra med skolan och så! Veckans höjdpunkt är på fredag och tänker inte säga vad det är så  fråga inte heller! och ni som vet var snäll och inte skriv en kommentar om det heller! Men jag kan ju bara säga att jag längtar som fan! Men nu ska jag ta en skön och lååång duch och sen tvinga mamma att jag får göra en smoothie och sen sätta mig och plugga! visst låter det bra!? nu hörs vi senare.. när jag pluggat klart! :)


Kling signar ut!

Go'kväll eller vafan man säger. Nu har jag precis vart nere och druckit en smoothie! är man inte duktig här vavava? skit gott hade banan, jordgubb och blåbär och hallon tror jag i asa gott! typ 99,9% av jordens befolkning sitter och kollar solsidan utom jag! (a) det suger hahahaha.. nej det är väl helt okej men orkar inte kolla! Nu ska jag istället gå och borsta tänderna och tända ljus och lägga mig i sängen för somnade fan typ halv 5 i morse och vakna 10 typ omgomgomg!! så jävla jobbigt fast sen halv sov jag lite då och då under morgonen! Men nu vet ni vi hörs i morron!
 
helt klart min smoothie ;)


tack mami!

Mamma har vart i centrum och kollat runt lite tydligen!
och så såg hon ett par tajts inne på MQ och såklart tänkte hon på mig!
gullig hon är! men aa dom är vanligt typ tajst tyg på baksidan men framsidan så
är det typ lacktajts! tyckte dom var skit coola iallafall! men ja hon köpte dom till mig för dom
var tydligen på rea! wiiie tack mami! :D
 
framsidan ser ut sådär som (vänsterbild)
och baksidan har sånt där tyg som (högerbild)
hitta ingen bra bild på dom. och det går inte att ladda in bilder
från min kamera till datan, det är ngt fel på datan.. -.- jaja men aa
nu vet ni typ hur dom ser ut :)


svar på tal!


Svar: Jag ska tänka på det! ...men ni kan få en liten tiondel av honom var resten är min!! :D


allt möjligt!

Hej som sakt så blev det ju inte så mkt bloggning igår. Men jag åkte och träffa glaad och vi åkte go cart med henne och hennes pappa och syrra haha jätte kul! har aldrig åkt det tidigare så det gick oväntat bra :D
men tyvärr så förlora jag haha av 6 personer typ.. omg jag är bäst! (a) nej men jag och carro (hennes syster) låg allitd efter varandra haha sopor! Men sen åkte vi och käka i centrum och sen till markus och åkte pulka! När klockan var typ 20:00 så tog vi bussen från markus hem till joar! och vet ni vad: hahahahaha!! joar kastade en snöboll på en bil och den fick typ damp och börja backa fort som fan! och då börja joar springa haha stackare! fyfan vad han sprang och bilen fick inte tag i honom! bra ju! Men sen körde bilen förbi där vi satt (utan joar han var ju och lalla omkring ngn stans) och sa : om det var eran polare så hälsa honom att nästa gång han gör så så ryker skallen på honom! omg hej jag har damp!? seriöst tagga ner ett par grader du fick en snöboll på bilen inte en jävla bomb!? -.- Men hur som helst vi hade hyrt film haha jag och joar valde och det var tyligen en spansk skräck film. den sög kolla fan inget typ! men jaja typ så såg min kväll ut igår. aa jusste vi smällde smällare också! och min mobil var ju sönder så hade någon annan och nu funkar den! omg!!! wiiiieeee :D annars skulle jag gå under för det går inte att lyssna på musik i den andra shit skulle dö... men jaja nu vet ni! Puss hej :) :love:

sitter och letar efter affischer på eminem! funderar på denna :)

love.

asså undrar..... lixooom.... ifaaalll.. du vill gif.... gifta dig.. med mig? :)
 


fixa fixa fixa.


mina kära små sötingar. Nu sitter jag och smsar med min fula vän glaad.
vi bestämmer lite vad vi ska göra idag och tror det lutar mot att jag går hem till henne
med all min packning och sen är vi där och chillar hela dagen och sen senare så åker vi och
äter middag i centrum och sen taggar vi hem till joar och sover där med linus och markus också!
jag gillar våra planer! Ikväll ska vi skjuta raketer och åka pulka har vi bestämmt! fetttttt kuul!
vene riktigt om det blir ngt mer inlägg idag men vi får se!
puss :)

titta vad fina vi e ;)


fiiilm

är hemma hos nea nu. vi ska checka film och så nu. viiiii höööööööööööööööörs puus :D

neaaaa helt klart ;)


ed hardy in my <3

KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET! :D :love:
 
dom här underbara sakerna ska vara mina om några månader!
det är ed hardy och det kostar ju feeeta mkt så måste ju spara!
tänker inte säga vart dom kommer ifrån för det är en hemlis! ;)


I just had sex.

Tjobreeeeeee vad händer jao? nej det där var inte seriöst för er puckon som tror det! :)
Var i skolan idag, omg fredag party party party! hahahahahahahah nej där drev jag igen! nej nej jag ska mysa med nea framför en film och äta tjockis fetto godis! Efter skolan var jag med söderberg och agnes, vi åkte till fruängen och köpte godis och sen hem till söderberg och kolla film sen behövde jag dra.. men japp! nu sitter jag ju här och bloggar för jusst din skull! tänk dig det vaaaaa!! ;)
men jaajaaa nu ska jag bara säga en sak! DAGENS TABBE ÄR HELT KLART VENDELA SOM LYCKAS SKVÄTTA CITRONSYRA I SÖDERBERGS ÖGA! DITT MONGO!!! :D

design.

Ny design, stör mig lite smått på den men what the fuck! jag orkar seriöst inte ändra.
ni kan nog räkna ut själva vad det är jag stör mig på.. men ni får helt änkelt!
LEVA MED DET!! men det här är so kling's style ;)


kling dissar.


* Att skolan börjat igen...
* Att man byter namn hela tiden.. -.-
* Att det är snö och kallt ute.
* Folk som leker.


godnatt!



jag är skit trött nu.. håller på att dö, ska gå och borsta tänderna nu och sen lägga mig i sängen..hehe..
klockan är kvart i 9 yey! haha men jaja.
 


eminem <3

Tja. Blogga inte i morse men jag vaknade lixom 30 min innan jag skulle gå så hann inte! Men aa nu efter skolan så fikade jag med emma, Lotta och Ella mysigt inte träffat dom två senaste på länge.. Men ja vi satt där i 2 timmar och prata lite. Sen drog jag hem.. behövde plugga lite. Så nu har jag läst alla so sidor tills i morron duktig jag e! och pluggat lite spanska, ská börja ta hem matten och svenskan också. jävligt mkt nu redan första veckan, men det är bara kämpa på det är ju likadant för typ alla så! Men nu ska jag gå orka blogga nu, har ont i magen så! vi hörs ska ducha nu puss hej!
 
nu dunkar jag den här grabben ;)

tisdag första skoldag....

Hej! Hade ju skola idag.. rent helvete................ det enda roliga var ju kompisar och så. men annars skjut mig! hatahatahatahatahata! Nu har jag iallafall kommit hem och väntar på att mamma ska göra pannkakor med grädde! mumsigt! Sen ska jag iväg till stallet älskaälskaälskaälska!! Men japp, nu ska jag börja klä på mig och lite sånt. vi hörs nog inge mer idag för är hemma typ halv 10 och då ska jag ducha och massa sånt så vi hörs i morron när jag vaknar ist! puss hej! :love:

sommmmmmmaaaaaaaar!

Godnatt

Var ju och bowla!!  jag kom näst sist! fett bra jag kom iaf inte sist! känns bra! glaad vann den fulingen. men lovar hon åker säkert och bowlar varje dag i smyg ;) Men aja. skola i morron börjar 9:10 så känns ju soft! Vi hörs nu puss och godnatt!

heron.

internet fucka igen.. pappa glömde koden! (Y)
därför har jag inte bloggat!! men jaa. nu har jag bråttom för ska till heron och bowla. lovar det blir bättre bloggning nu framöver men hade ju lov! vi hörs! <3

sova sova sova.

Carro har skrivit en kommentar om att jag ska lägga in bilder på det jag köpt! och det klart jag kan göra det, men det kommer bilder då förmodligen i nästa inlägg för jusst nu laddar min kamera sådeså.

Men annars då, ni vet ju att jag och söderberg gick hem till henne för att steka pannkakor. och det gjorde vi också. mumsigt! fett lyckade vi är kockar säger jag bara! Men nu är jag hemma hos mig igen helt ensam, pappa är väl... någonstans no idéa men han är säkert nere på en resturang eller nått. så nu ska jag gå upp i min säng lägga mig och dö framför en film! Vi hörs senare. puuuuusss :love:

pannkisar.

Ledsen för dålig uppdate men internet har fuckat upp sig men nu funkar det igen!
jag är med söderberg och nu ska vi över till henne och steka pannkakor. hur töntiga e inte vi men jaja. puuss.

lalalalalalalal.,

tjabatjena hallå! Har inte bloggat så mkt idag. men igår kväll var jag på middag och kom hem i morse halv 4!!! och vaknade sen av ett sms av glaad vid typ 20 i 11 och fråga om jag var vaken. omg tönt! men aa vi åkte till skärholmen och shoppa, jag köpte ett par tajs, ett vitt linne och ringar och sen en bh. fina!! -.- men japp nu har vi kollat på vampires suck! seriöst konstig film eller vad? herregud lite små dålig men lite rolig. Nu sitter vi här och har inget liv. Men aja ska gååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå nu puss!

lösnaglar och allt möjligt!

Hej ledsen för dålig uppdate igår, men var med söderberg hela dagen. vi segade framför 2 filmer och åt chokladpudding. tjockisar... ja det där med träning går ju sådär! men ska ge gärnet sen. Jusste glömde jag har sattit på lösnaglar. och dom är ascoola. ni vet där framme där det är vitt på lösnaglar? där är det olika färger så på en nagel kanske det är grönt där framme och en annan röd. japp dom här ska hittas igen! och det är kort modell och känns så jävla bra för då kan man ju smsa och allt samtidigt. så man blir lixom inte handikapad. Men hur som helst. Söderberg slagga hos mig inatt, och vi var vakna till typ tjugo i 4 tror jag. inte ett dugg trötta vid 3. Men sen vakna vi vid 5 typ för att några idioter ringde, haha jag vet vilka det va! Grabbar ni har inget liv! ;) men aa herregud då var jag och söderberg as trötta så vi tog typ fel mobiler och allting orkar inte förklara men helt sjukt! Sen vaknade vi vid halv 12 för hon behövde gå. och ja sen dess har jag suttit vid datan och glott film! Jusst nu håller jag på med ice age 3 dinosarierna ngt! och breve mig har jag en godis skål, kan det bli bättre? neeeee! idag ska jag iväg någonstans till sandras mammas syrra och käka som bor en timme bort typ. men ska fortsätta glo film nu! Puss hej! :love:
(bild brist)

jag och söderberg i somras. saknar sommarn!!!

Morron som alla andra dagar?


vaknade för en stund sen, har sovit inne hos sandra inatt eftersom pappa inte är hemma för han måste jobba natt. Tycker synd om honom. men sånt är livet I gess.. Idag ska jag kanske vara med söderberg fast bara kanske typ? ska ta och smsa henne typ om en halvtimme och se om hon vaknat. Nu ska jag ner och käka frukost! vi hörs mera senare.


gå ut. nu?

Hej gullisar. Sitter här och väntar på att bilderna ska bli klart överförda till agnes för hon vill ju promt ha dom. oh! nej då, men vill stänga av datan och dö en stund bara i min fina säng. konstigt nog är jag fett trött, men jag vaknade typ halv 11 idag :o varför jag är trött för? men ska ut och gå nu puss hej!

Mot pappiiiiii..

Nu blire ett  jätte snabbt inlägg. för pappa är påväg hit. han ska hämta mig eftersom jag har så mkt packning med mig! kan aldrig ta med mig lite kläder utan alltid SKIT mkt för jag tänker alltid : nej men jag kanske kommer vilja ha det här. så det blir alltid 150 klädesplagg typ! Men hur som helst, nu är han nog snart här om kanske 5 min I gess? så jag bloggar mer när jag är där. puss hej! :)

godmorgon.


God morgon mina fina små vänner. Jag sitter här vid datan och väntar på att agnes ska vakna.
för sen ska vi ner till centrum och lämna filmen och lite så. den var skit bra om ni ville veta!
den heter "skottåret" asså så jävla bra och rolig älskar killens kommentarer ;)
ni borde se den ifall ni vill garva åt kommentarer.
Men hur som helst. Idag ska jag hem till pappa inte vart där på ett tag känns det som.
Så det händer nog inget speciellt ikväll, bara vara hemma och mysa i gess!
Men nu orkar ja inte blogga mer. puss hej!



två av hundra bilder vi tagit.


myys.

Tjobre. ska ner och kolla film nu med agnes och myysa med att göra chokladpudding! ;)
tjockisar. men sånt är livet ibland. börjar med min träninggrej sen när skolan sätter igång!
Vi hörs senare för nu ska jag vara social, puuuusss!! :love:

fråga mig inte varför ;)


med agnes

Hejhej, sitter med agnes här och äter godis! vi har precis kollat på en beck film och snart ska vi väl äta tror jag. och sen ska vi kolla mera film och lite så.. myys! Men nu ska vi fixa lite med hennes blogg. puss hej :D

gjort en design...

till caroline.


morron.


Sitter och väntar på att agnes ska smsa mig och säga : jaaaa jag är vaken! :D <3
något i den stilen. Idag ska vi till huddinge hallen och bada haha konstiga vi e men
what ävah. det kostar lixom 20 kr att gå in.. uuuuh bid deal! (a) men jaja.
agnes har en mental störning typ för hon sover såhär länge.. dags att vakna nu kanske?
Men aja nu vet ni vad jag ska göra idag. hon sover nog även hos mig! vi hörs senare.
puss! :)


agnes blogg!

Min fula vän agnes har startat en blogg!
så jag tänkte att jag kunde länka den, den är läsvärd ska ni se!
Designen är påväg tror jag för nu när man klickar in på den är det bara
som en tom vit sida som kommer men bläddra ner lite så ser ni inläggen! ;)
men aja här har ni bloggen!
ishet

blir verkligen glad av den här bilden! :D
love yaaa sweetie.


seg.se

Tjaba..
sitter och väntar på att en pizza ska komma flygandes så jag kan gå ner och äta.
men jag har verkligen inge matlust. känner mig bara helt vilsen för tillfället.
orkar inte med det! vill få bort stressen i magen! men men..
sitter och chattar lite och är inne på facebook. inget liv! Men nea gick
nyss vi har kollat film och så lite mysigt! men nu ska jag dra.
puss hej! :) :love:


städat.

Nu har jag vart jätte duktig och städat mitt rum!
mamma borde vara stolt över mig. har städat hela garderoben och
sorterat det och allt möjligt! herregud det tog typ en timme..
men nu är det fint!! :D
före..
 
 
efter.
 

 


godmorgon.


gullisar, vene vad som händer idag men ska ta och smsa någon! :D


2011

första inlägget nu då 2011!! och med det inlägget säger jag helt änkelt:


RSS 2.0