nyyy blogg!

Hej, startar en ny blogg med agnes, den här kommer fortfarande finnas kvar men kommer inte blogga så mycket på den! för att komma in på min och agnes klicka här: hottie

,

Drar till skolan nu, chioooo!

fuck

Godmorgon! vaknade för typ 10 min sen.. har inte orkat gå upp en... när ska man göra det liksom? idrott idag i skolan...... taggar inte till det... oooooooooh va jobbigt, men men.. nu svälter jag ihjäl iallafall, kanske bloggar innan jag drar till skolan, annars.. ha en bra dag. kyss!

bild från helgen hos ellet! :)

freeeessshhhyyyy

Ny bäddad säng inne i brorsans rum, stolt över mig själv. Nej nu ska jag ner och prata med pappa om en sak.
chio!



<3

Tjooo, nu har jag pluggat spanska och gess what!? för första gången i världshistorien så fattade jag det! är det kanske såhär jag borde plugga på det? 1 vecka innan jag har provet typ! stolt över mig själv, kan 5 av alla 9 punkter vi ska kunna. I morron blire mer plugg och på onsdag blire chill med vänner eftersom vi har studiedag, woop woop! I morron fyller söderberg 15 också! ni får inte glömma bort att gratta tösen! Jusst nu sitter jag och kollar simpsons med en cola precis framför mig, hur nice?! jorå helt ok nice.. Ska försöka orka gå upp och bädda rent niklas stora säng! för första gången den här veckan kanske jag kan hålla kvar mig i sängen och inte ramla ner som jag gjort sjutti elva gånger denna vecka, nåja... nu ska jag komma på något och blogga om. hur låter det?! jorå, hej då hörs snart när jag tänkt klart! ;)

pluggaaaa

Tjoooooooooo bror! nu ska jag sätta mig och plugga spanska en timme iallafall, måste kunna ALLT! nu ska jag sattsa, hör av mig om typ en timme så dyk upp igen dårå! ;)

woopwoop


kollar jag på 101 dalmatiner, den går på tv hahahaha! jag älskar mig själv.
nej men allvarligt, detta gjorde min dag ;)


@ pappa

Nu är jag hemma hos pappa rå. Väntar på mat, panbiff med potatis och brunsås såååå jäääävla gott! Efter middagen är jag ensam hemma, nice.. eller iallafall ett tag dom ska typ åka och storhandla och orkar inte följa med, för lilla jag ska plugga spanska och bli expert eftersom jag har prov på fredag.. inte nice alls! Men nu ska jag se till min lilla fader som är i köket, hej då ♥

lalalalalal

Nu taggar jag till pappa, lovar att jag ska blogga mer där ifrån! men måste plugga också! vi hörs mera senare ikväll!

kbryyyy

Tjaba! Nu sitter jag ny duchad och sådär i mitt rum framför min bästavän datan. Har pluggat lite svenska under dagen, snart ska jag plugga mer, ska bara äta vilket jag gör om kanske 10 min! Var i centrum en snabbis idag också med agnes och åt, sen träffade vi malou och felicia och snacka lite och nu är jag här, ny duchat och så precis som jag skrev. kbrykbrykbryyyyy!

@agnes

Tjooo, kvällen igår blev rätt lyckad sen.. orkar inte berätta, nu ska ja snart hem och plugga kult!! sen träffar jag väl agnes igen, skulle inte förvåna mig. men bajs hej då

fixxxxaaaaa miiiggg

Hej nu är jag hemma och är inte med ange.. ovanligt. Vi har förresten nyss gift oss vårt bröllop var idag hemma hos henne i soffan med alla gosaker. Ikväll blire att vara hemma hos ellet igen, soft! ska börja fixa mig nu så att det går snabbt för ska äta klockan 6 och vill typ dra dirr efter jag käkat. Förresten kommer brorsan och hans fästmö hit. haha där drog jag till ett regält skämt! nej men niklas och dessi kommer iallafall. Nu ska jag börja fixa mig och dunka musik, hare bra hör av mig sen, lägger nog ut outfit bild för vet att ni vill se! ;)

tidsfördriv

Bara för att jag har så tråkigt och agnes duchar så tänkte jag skriva lite punkter om mig hahahaha!
  • Jag "festar" inte med alkohol, jag har kul utan!
  • Mitt liv funkar inte utan musik
  • jag har inte haft ett förhållande på typ 1 1/2 år, är kräsen! ;)
  • Innan jag dör ska jag ha sätt eminem live!
  • Jag sjunger i duchen
  • jag kollar för det mesta på skräckfilmer
  • jag har aldrig färgat håret
  • Jag är inte 1,60 än
  • Jag har en katt, misa
  • jag bryr mig inte direkt vad andra tycker om mig
agnes arkiv bild

halllåååå dääär.

Sitter hemma hos anges mamma, när vi kom hit efter att vart i centrum så satt det en spindel på dörren, hahah.. ange typ dog.. sen när vi kom in så trodde vi att vi va ensama hemma... men hennes brorsa skrämde livet av oss asså hahah. nu sitter vi och kollar på en barnfilm som heter "en häxa i familjen" hahaha är vi 15 eller?! sen har vi ätit glass, köpte ett helt paket med magnum med 6 st i! mummaaa! nu spyr jag typ. Men ska kolla på filmen nu, hej då!
ooh.. här har vi mig och min goseeechey! ;) ignorera mig

agnes <33333333333333333333333333333333333333333333

kvällen igår var rolig, vi va hemma hos ellet och sådär! ska dit ikväll också hänga med kompisar you know! ;)
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeneeeeeeeeeee, nu ska jag och ange kolla film puss hej.

hahahahahahhahah

JAG SKA STRYPA ANGEPANGE (EIVIN) HATAR DIG DITT
MONGOLIDA CPBARN!!!!!! </3333333

NIIIICEEEEE

Tjooo! Det är fredag och var mer ska jag säga än att det är jävligt nice! jusst nu duchar agnes och jag sitter i mitt rum och dunkar musik! go litle bad girl! va ba tvungen att skriva han sjöng nyss det! (a) funderar också på att ducha av mig lite, fast inte håret! aa tror jag gör det. Men.. hur som helst, måste fixa lite i mitt rum nu. sen blir det ut och röja sverige! (huddinge) haha skoja, vi tjejer ska hem till ellet och äta och vi alla ska köpa egen hemtmat, feeeettt mumma! ska ha från kebabtorget men nooo way att jag äter kebab, nej här ska det vara pommes med kicken nuggets! soooft. hej då, kanske hör av mig och lägger in en bild på mig och ange innan vi taggar.
fick låna felicias fjällis ett tag, ser ut som ett berg i den men what the fuck!

FREEEDAAAAGs mys!


Idag är det fredag, TAGGA TAGGA TAGGA! okej överdriv inte nu, jag ska till ellet och käka och så! musigt.. får se om kameran hänkar med så man kan få lite bilder, hör ni det tjejer!? måste iallafall börja fixa mig nu, skolplikt you know broooäääeee!? ;)
angepange är pulli! hahah hon tog massa egooo bilder på kameran ;)

heeey hooo

Tjo guzzN! hur rullar livet idag då? jag har iallafall kommit underfund med att alla lektioner känns så korta om jag är på bra humör! det var väll på tiden? jag har också kommit underfund med att jag klarar allt och att jag inte tjänar något på att gå runt och vara irriterad! för som många av er kanske vet har jag inte det bästa tålamodet! vilket är rätt synd men nu jävlar! skärpning på det! i allafall. vi fick sluta tidigare för att vi skulle plugga, så varför sitter jag här?! nu ska jag plugga fram till att jag ska käka! duktig chey! vi hörs mer sen.

Bad girl, i wont a bad girl.

igga dubbelhakan! taggar till skolan nu. hej då!

städa, plugga, facebook, sova!

måste städa nu... kul! skit trött, och irriterad och allmänt sur och såååååååååååå jävla otaggad på skolans plugg... tack källbrink för denna nödvändiga dag! Gillar att det ENDAST är lärarna på vår skola som vill att vi ska ha OS, och inte nog med det, så får dom sitta inne i en jätte varm cafeteria medans vi ute i regnet och kylan! tips! börja aldrig i källbrink, lärarna gillar att se oss lida. Men nu signar jag ut. slut.

chacha bloggen!

chacha bloggen!
Hade ju os idag, det var jätte kul fast neeej.. det sög balle! aldrig mer säger jag bara! fyfarao! ha.det regnade och mitt liv var allmänt jobbigt. men vi fick sluta tidigare eftersom det regnade. usch! kallt och äckligt. Nu är jag hemma iallafall med ange för den skiten hade glömt sina nycklar så får väll skjutsa hem henne senare. Vi har precis badat och tvättat håret och så, fyfan vad det var skönt efter den här dagen. Har också jävligt ont i benen för har lyckats springa 3 km utan att stanna typ, kanske stanna 2 ggr och gick någon meter och då var det uppförsbacke. Men är stolt över mig själv! ;)
nu ska vi göra varm choklad och kolla film bestämmer jag! hej då.

tjoooohooooo, jag bloggar !

TjooO! snabbt inlägg nu för måste tagga till skolan om typ.. 20 min! Idag har vi skol os! vad mer ska jag säga än... TAGGA TAGGA TAAAAGGGAA!!! hahaha driver, flumm flumm! är inte alls taggad på att hoppa höjdhopp och ramla inför alla när man springer stafett! jorå, detta kommer gå kanoners! neeeej! buuuuu.... aja. pannkaka till lunch! mumma, nu ska jag snart hämta angepange lingon skalle, vi ska flumma galet, puss!
förresten! EINAR ÄR BÄST!!!!! :D

here i come

drar till stallet nu,
tjadå

hahahahah

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SVERIGES ROLIGASTE KLIPP! kolla in 1,1 och 2,7
dööööööööööööö av garv!

tisdag!

Tjo katter!
skämtaaa!
Men ärligt, har vaknat och så precis som alla andra mornar nu för tiden, igår på kvällen va jag med ange men vi åkte till emil och där var även glaad, rickard, och filip. haha dom skulle ta hål i öronen, haha kaaooz! ;)
Men aa jag ange och glaad drog vid kvart i 10 typ. Vad ska jag berätta mer om igår?! finns inte så mycket så övergår till idag. Ska jag till stallet, men först plugga! idag ska jag dö, för jag har spanska så tänkte ta självmord om det är ok för er dårå!? bra att ni håller med! tackar. Men nu ska jag tagga och byta om.
oooh herre.... tog bara en bild från arkiv!

fluummmmmmmmm med många m

woopwoop, första dagen på denna skolvecka kan man bocka av dårå! Dagen var helt ok! angepange gjorde min dag idag sen på bilden... alla hade dragit för man fick det typ, men jag och angepange satt kvar med några killar i klassen, och svar ja! jag tror jag dog av garv när hon spiller ut sin vatten bunke över hennes teckning som precis blivit klar! HAHAHAHAH det var fan dagens jävla höjdpunkt! när jag åkte hem satt jag och garva åt det och sen våran lärares barns namn hahaha, fan va fulT!! men fuck! nu måste jag plugga för sen ska jag ut och flumma vidare!
jävla syko kladdkaka!

Domino!

hej jag har vart super dålig på att blogga... Ska skärpa mig nu, ska försöka göra minst tre inlägg om dagen!? woopwoop! Hur som helst, det är måndag och livet suger nu! på fredag blir livet bättre igen för då är det heeeelg! ooh.. fattar ni!? en hel jävla vecka kvar, härligt.. fast ne! Igår kväll var jag, glaad, agnes och någon sebbe hemma hos emil, det var kul. satt och garva som fan, jag och angepange var fett flummiga hahah. Men nu måste jag fixa mig, blire mjukisar!? tror fan det.. det är måndag och livet är på botten! ;)

Morgonens örongodis!

jajaajajajjajaja, jag bloggar.

Tjooo! i ungefär... 3 timmar har jag haft blogg.se hemsidan uppe, frågan är då varför!? jorå, det ska jag självfallet berätta för er.. jag har inte orkat, facebook har distraherat... Men nu fick jag ett fint litet meddelande av glaad, på facebook såklart! att jag skulle blogga, så vad gör man inte för klutten. Nu bloggar jag! vaknade vid vene 9 kanske, käka frulllllleeeeee, sen har jag vart klistrad vid datan, är sugen på nått men vad vet jag inte... bullar!? Jusst nu bloggar jag dårå men jag pluggar so också, äntligen fick jag fart på det. men det är dööööds tråkigt men sånt måste också göras. Jooo jag tänkte säga att jag har hittat min kamera sladd också, som vart borta ett tag nu, men gissa vart den låg! joorååå mitt framför ögonen på mig, men jag har trott den var vit men nope inte det ni utan den var svart som natten... Igår var jag med massa kompisar, mycket kul! fast kallt.. drog hem vid kvart i 12 kanske, lämnade angepange på vägen.. hör av mig mer senare för nu måste jag plugga.. mycket kvar och jag dör! hej då.
saknar oss...

bajs

Hej, sitter hemma hos min efterblivna vän angepange hon är seeeeg! vi ska gå till centrum och fika... orkar inte blogga på hennes data... hej då!!

min fredag.

Hej, godmorgon kanske man ska skriva.
hur som heslt, kvällen igår var riktigt kul, skrattat så jävla mycket åt alla människor. vi var först i tomteberga hallen och kollade på någon jävla bandy match, I TVÅ TIMMAR! sen sa vi ifrån och taggade hem till emil och var där tills jag och agnes skulle hem. niice! hade springtävlingar utanför hans hus.. varför har jag inget liv, jaja.. kul var det iallafall! nu ska jag låta agnes logga in hej då!

käften

Tja, haha drev om inlägget innan. är hemma nu efter att vi var hos emil typ 2 timmar. ANGE försöker vara dryg men det går inge bra för jag bara garvar åt henne.. K bry sa hon nyss.. fett katt! hon är ful, ja men ni visste alltså redan det?! häääärlgit. Ska till tomteberga senare och kolla maaatch med dom där jag var med hos emil, sen vet jag inte vad vi hittar på.. något blire väll! bajs hej då.

ooooldiiiieeee.

.

TJA


tjooohooo, nice fredag!

Hej mina fina! 
har kommit hem från skolan och nu sitter jag här i min säng med angepange, vi ska snart dra till glaad och sedan vidare till emil. Vara där ett tag sen hem och äta och sen dra dit igen, det blir roligt i think! Jag och agnes sitter iallfall nu och kollar film. "the roommate" sätt den 18 hundra gånger, men sånt händer.
men ska fortsätta kolla nu, sen smsar säkert glaad snart! ha det bra. TJOOSAN! bloggar mer sen ikväll!

jasså.. det ska alltså stå en rubrik här!?

Godmorgon, börjar ärligtalat undra vad som är felet på mig?! kan jag aldrig sova en natt och inte hitta på massa knasiga saker.. JO men surrni.. inatt har jag ramlat ner från sängen haha.. slagit i ryggen så har en aning ont, på samma gång gick mobilen ner i marken också, då låg vi där, två ensamna själar och inte orkade resa oss ;)
men jag gjorde det! stolt! Idag ska ange sova här, det blir myysigt, innan det ska vi träffa en person, sånt händer. Men skit ner er, måste kolla in garderoben.. samma problem varje dag!

käääärlek till er! ♥

vadå regnar det?

Hej, när man checkar läget på facebook så står det.. "regn" "fan va det regnar" "vilket skit väder" osv.. man ba: vadå regnar det ute?! jo halva sveriges befolkning jag tror andra halvan fattat att det regnar nu.. var i skolan idag som vanligt, torsdagar tar död på mig! låååång dag och riktigt tråkig.. vad är det positiva..? jo kanske att det är fredag i morron men jag diggar att man måste plugga då me då! fast ska se till att hänga med angepange också. Nu ska jag ääääntligen få ducha efter denna jobbiga dag.. bara längtat efter att få ducha och göra so:n haha.. jaaa jag längtar till den för vill bli klar. men måste sätta fart på mig nu dårå, fredrik kommer hem med donken till mig trorja om han håller det.. kärlek till donken!

jävligt konstig natt!?


Hur har eran natt varit?! själv har det här varit min konstigaste natt på länge, jag och mamma satt och garva åt den nyss.. självklart är det ju så att ni sitter och tänker " men vad vare då" klart jag ska säga.. Inatt så måste jag ha sovit på min arm så det känndes som den var helt fast.. sjukt men jag kunde inte röra den. OCH av en konstig anledning fick jag för mig att det var spindelnät som höll fast min arm.. konstigt nog?! man kan ju bara ta bort de i sånnafall. Japp men hur som helst, jag springer med paniken i mig in till mammas rum och skriker som in i helvete och till råga på allt så måste jag ha ramlat när jag sprang dit för jag har iallafall ett sår på knät som gör jävligt ont.. Mamma vaknar ju av panik och frågar vad det var.. när jag berättar så inser jag själv hur jävla cp det där låter... hm.. normal natt eller vad!? jorrååå.. undra om jag var en aning trött.. hahahahahah!

jarrrrrrå, shoff på den där då.

Hej, min kamera sladd är borta här hemma hos mamma så tyvärr kan jag inte lägga in bilder, men ni får helt änkelt stå ut! right!? toppen. Har pluggat so idag med vendela, och nu har jag precis ätit. Nu ska jag gå ner och ta hallon paj som jag och vechlo bakade today! mkt liv! sen ska jag plugga so! och där kände jag direkt att mitt liv tog slut. hur som helst, vårat so hemmaprov får vi lämna in på tisdag och jaaaa, jag tackar gud för det. Nej jag tackar Dan för det, gud finns inte. Nu vet ni alla små judar som är där ute och tror på en brinnande buske. haha wtf sa jag iallafall för mig själv när jag läste det där i religionsboken hahahah... jaja.. alla är vi olika, alla kan ju inte vara som mig, helt änkelt bäst!? ska taggggggaaa långt nu.

tro mig när jag säger att jag inte klarar mig utan dig! jag älskar dig! ♥

duktig?!


Jag är så stolt över dig, du är så duktig grabben!
han gjorde en cover på fields of gold, till flygcrashen i chile!


Match made in heaven.

Godmorgon! ;)
Jag är så frukttansvärt trött det är helt sjukt.. det svider i mina ögon för att jag tvingar dom vara öppna.. jarrrrrå, gillar mitt liv och att skolan börjat. FU! men det är väll en rätt chill dag idag.. lr?! idrott som sista trorja.. oooh köttttaaa galet klingan! men hur som helst, ska väll börja checka in min garderob nu och se vad den har att erbjuda idag! vad blir det för väder?! ingen aning.. jag kör bara på nått.. men hörrrni! vi hörs senare efter helvetet. hej då.

fuck..

ooooh.. nu måste jag sätta mig och plugga, min framtid står på spel! ;)

Jaaa.. kunde inte gjort det bättre själv!


geeeeeee mig sommar!!!

Hej.. lååååång skoldag idag, så jävla hemskt... kom typ nästan försent dessutom! jaa jag är seg på morgonen. nu sitter jag och väntar på mat, borde vara klart snart! Efter den ska jag plugga so iallafall en timme sen ska jag belöna mig med något gott! mumsi! (om det finns nått) hur som helst.. ska kolla maten nu! hej då.

vadå... kallas det saknad!? sommar 2011 ♥

GODMORGON


fyyyfan... vad det är skönt att sova, vill bara ligga kvar och skita i skolan men nej nej.. det har jag ju inte tid med lr hur?! -.- måste börja göra i årdning mig, ska dra om typ en halvtimme.. ååh! men vi hörs senare.. jag måste plugga galet mycket idag! förresten.. jag kanske har sovmorgon nu, men det är bara kaaanske.. ooh va jobbigt!

hej då btw angepange är bäst.

Kul kväll igår, tråkig dag idag.. plugga fett meningslöst! ska klä på mig nu sen drar vi till angepange och pluggar bajs hej då. bloggar mer sen.

ooh dina ord blir aldrig dyyyyra.

Det blev inget pluggande igår... fett  mycket fattar ingenting, men ska försöka plugga idag lite, bli klar med första frågan iallafall och kanske hinna börja med den andra, seeeeen ska jag göra allt om nästa jävla religion... för lite med en vecka. seriöst! dööööööööööööö! men hur som.. träffade agnes igår ist och sen mötte vi på felicia och malou, sen vid runt halv 10 drog dom, då ville jag och agnes träffa long osv.. men jävla dissARE! long... om du läser det här för man vet aldrig med dig.. så är jag inte sur på dig bästis! ♥ ♥

De är då vi ställer oss upp, det är då vi vägrar ge upp!

hört låten lr? annars är du efterbliven.. "ringarna på vattnet" så jävla kunglig! den finns äntligen på spottan, det är riktig kärlek till den. Väntar i allafall på mat nu, sandra lagar wook till oss två! mums. hm.. idag var jag i centrum med massa människor, då får jag ett samtal av glaad och då säger hon "det är någon som baxar din moppe" asså oooooooooooooooomg panik på det! så jag springer dit, samtidigt som jag hör glaad snacka med dom där jävla äcklerna.. fett dumma! dom ba: nej det är min bruds moppe, man ba: men HALLÅ! är du dum i huvet, ska du baxa din bruds moppe lr!? asså vad tänker dom med.....? men hur som helst, så hade dom stuckit innan jag kom dit... snacka om fega ooh... blir så trött, men iallafall! stort tack till glaad som räddade mitt liv idag haha! kärlek till dig! nu ska jag plugga so.. ooh orkar inte hej då!

titta vad fina smurfar vi var!

godmorgon sverige

Tjoho! jag bloggar inte så mycket nu för tiden, mett inlägg om dagen iaf! ni får stå ut.. hemskt men sant, skolan har ju börjat och man måste ta den på allvar nu! fuuuck! sånt händer ;)
... håller på att fixa mig nu iallafall och jag kaaaaaanske lägger ut hur jag ser ut sen, men det blir inget speciellt så bli inte besvikna! men ska tagggaaaa låååångt nu. haha skämt o sido. men hej då!

ange ser missbildad ut :D

hihihiihi.

Hade ju spex idag, fan vad taggad jag var! älska! kärlek till er klassen! :) ♥

.

Hej.. vaknade typ nyss.. och min mobil verkar.. gå fel! lr nått.. stälde klockan på 06:30 och jag vaknade nu? vad gick snätt!? nu måste jag ju öka... ska åka om en halvtimme.. stressstressstress! hahah. hej då!

blååå blåå blå.

Tjoo, hemma efter en dag i skolan. den var jävligt chill! skolfoto idag också.. gick väll.... aa vi ska inte prata om det. kanske lägger ut bild på hur det blev sen senare i livet, när man fått dom och så. I morron ska jag peppa galet för vi ska ju vara smurfarna i morron! hur nice!? fyfan vad taggad man är asså! måla oss blåa och så! riktigt sexy! nu ska jag sätta mig i ett bad och läsa igenom so:n så man förstår lite mer sen kanske.. hur som. vi hörs.

denna sötnos ska jag vara i morron, fast ska dock hålla i choklader! ;)

hit the exit check please..

Godmorgon sverige..
vilket jävla pepp man får när man kollar ut och det regnar och blåser... asså man ba wiihoo! aaa.. fast där skämtade jag lite, kul va!? idag har vi skolfoto, jag kommer ta med mig min plattång och smink dit, eftersom allt pajas när de regnar och när man åker moppe.. inte okej alltså! fuck! måste till en spegel nu. vi hörs

saknar... ta mig tillbaka.


LOL!

Tjo katter!
drog hem från skolan idag vid typ 13:00 för trodde jag hade fått svinkoppor... yumiie. men som tur är så hade jag inte det! skrattar högt för mig själv asså.. I morron har vi ju skolfoto, glad för nu behöver jag inte vara rädd för svinisar iaf! nice. Idag ska jag till stallet, ska bara vänta på att sandra kommer hem, borde vara snart för då ska vi käka och sen drar jag till mamma och kollar lite kläder tills i morron och seeeeeen... taggar jag till stallet! nice. hm. Har jag något mer jag vill säga?! Jo jag kan hälsa att våran rektorn kan skita ner sig. så nu va det slut, nu signar jag ut!

hej jag har inget liv.

Hejhej, det var ett tag sen.. men skit samma.. Idag är det måndag, vilket innebär skola.. kill me! en hel jävla vecka igen.. oh! men aa.. onsdag har vi skolfoto och sen på torsdag har vi spex, vi ska vara smurfarna och sen ska några ha kostym (killarna) som är tråkiga och inte vill va blå! menmen..

skit på dig.

tjoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
är hemma hos mig med söderberg och agnes, ensamna hemma.. FF HAHA fett mycket jag driver jusst nu.. vi sitter och dricker varm choklad och grädde och toast! mums. ikväll har vi vart med typ alla tjejer och så. skit samma, i morron ska jag till stan med några och köpa blå ansiksfärg till vårat spex foto!
gonatt.

hahah fan va ful du är angiii!

hemma hos glaadish!

Tjo bitches! 
är hemma hos världens bästa glaad hon sminkar sig och jag gör väll inget speciellt.. haha! men.. vet inte vad vi ska göra, säkert träffa söder och ange! men aja.. i morron ska jag kolla på nya tapeter till mitt rum hos pappa, såååå glad!! nu ska jag göra nått annat. hörs senare! ;)

gonatt.

Tjatja!
vart hemma hos mamma och firat niklas idag och har även fått tillbaka min älskade moppe! nu är den som ny, dom har bytt ut typ alla jävla delar hit och dit! :o Hur som helst, nu är jag ensam hemma, pappa är någonstans och sandra hämtar honom, när jag kom hem var det helt kolsvart här inne så jag trodde lixom att dom sov! sen ringer pappa mig i duchen och frågar om jag är hemma, man ba: meen eeeh.... hör du inte det lr? men nejnej, då var inte dom hemma ens. hahah! Nu ska jag nog upp och lägga mig och läsa i "tusen gånger starkare" vi måste nämligen det i svenskan. hej då och gonatt!


GRATTIS!!


Vaknat nyss, apa trött. lång dag idag, slutar fan 16:10 trorja. asså cut cut cut. tpl fml. allt möjligt jusst nu! förmodligen bara tråkiga lektioner, inte koll på schemat. men men. Jusste idag fyller Niklas 17 så gratta honom förfan! Grattis världens bästa brorsa vi ses sen! nu ska jag upp och välja kläder oh.... vill köra på mjukisar idag också men fan.. haft det varje dag nu! heheh.


RSS 2.0