hem till pappa.

Hej, nu har jag precis packat klart.. ehm.. japp det tog mig...!? typ 2 timmar fett snabb!? men jag har faktiskt sytt in min skolavslutnings klänning duktig som man är! jag fick verkligen inte hjälp av mamma! nej men så nu sitter den helt OK på mig! väntar på att min käre fader ska sätta sig i bilen och rulla hit och hämta upp sin älskade dotter! :) finns det någon bättre än mig pappa!? nej nej klart det inte finns! (a) när jag kommer till han ska jag packa upp! herregud... först packa ner skiten sen ska det upp igen.. haha sånt händer ibland. Men sen ska jag därimot plugga moppe och bli expert på skiten eftersom jag har körning på onsdag! Men nu ska jag ner och äta vatten melon! sommar!!!

skor.

dom här ska inköpas till skolavslutningen!

nu ska jag välja kläder...

tills i morron, fyfan vad jobbigt...
men först ska jag kolla in vädret.. 
vänta! 
ahap.. 19 grader och sol.. fuck vad får det bli för kläder!? 
ooh... vad jobbigt, aja kommer på något. hare!
typ såhär har jag lust att bara se ut..

hjälm

Ni har ju inte fått sätt min moppe hjälm..
jag som lovade att lägga ut bilder på den förr.. 
men bättre sent än aldrig, right!? ;)
såååååå min stil! :)

min dag igår.

Hej mina fina bloggläsare..
Nu sitter jag och försöker mata in moppe skiten i huvet! verkligen JÄTTE kul! Det är söndag också, en hemsk dag för vad betyder igentligen en söndag för mig!? jo ungefär... "jo bara så du vet ska du till helvetet en vecka i morron"
hur låter det!? det frestar ärligt talat inte mig ett jävla skit. Men som tur är så kommer veckan vara chill, vi går ju som sakt bara till onsdag! och jag går typ 2 1/2 dag för på onsdag ska jag köra moppe uppkörning.. hur nice!? Hur som helst. det är morsdag idag, duktig jag är som kommer ihåg det också! nej men jag gjorde det! 
Igår vare roligt på grönan med glaader, long och markus. men det var sjukt mycket folk.. men när vi skulle dra så drog ju alla också... oooh jävla markus! -.- men aa, vi drog hem mötte upp Linus och Danne i centrum typ i 5 min sen kom nämligen min och glaads buss, så vi drog hem till henne och var fett uttråkade.. vi ville verkligen göra något men alla skulle ju såklart kolla på fotboll.. barca vann med 3-1 hur vet jag? jo jag och glaad fick nämligen dit killarna efter ett år av tjatning så vi satt och glodde på fotboll hos glaad. efter det så drog vi ut, först till stenmo sen till källbrink, satt där och snacka. åkte på linus moppe tro mig jag dog.. nej då han va duktig :) Sen efter det så skulle killarna dra så då drog jag och glaad med. kom hem vid kanske 12 och då satte vi på bert och glodde på det i en kvart kanske.. sen hade min fina vän glaad somnat så då smsade jag. sen vid kanske kvart i 1 så va avsnittet slut så då väckte jag glaad och så gick vi och la oss. aja nu vet ni hur min dag såg ut igår då! hare bra för nu tjatar min mamma på mig att städa så ska väll uppfylla hennes krav.. oooh! hej då.
gulligris!

grönalund..

Grönan idag med Glaad, long och markus då!
sen blire slagg med bästa syster!

svar på tal.

Hej där, skolan är slut kan man ju säga.. inga mer prov eller läxförhör eftersom betygen sätts på söndag! hur nice!? as nice.. Men dock är den inte riktigt slut för mig eftersom att jag ska plugga klart min moppe som förhoppningsvis är klar nästa vecka om jag klarar allt som jag hoppas på dårå! 
har fått en kommentar också om hur det går för mig i skolan! Jo.. tänkte jag skulle besvara det. Jag själv tycker att det går helt OK det lixom flyter fram men ibland blir det ett stop men när jag säger att jag är värdelös i skolan säger jag inte riktigt sanningen.. Jag påstår verkligen inte mig själv som värsta MVG eller VG barnet, absolut inte! jag gillar inte att säga mina betyg eftersom att om jag bara tex fick ett G och någon annan VG så klankar jag verkligen ner på mig själv, och självklart kan det ju vara så för någon annan också om tex jag får bättre. Det är anledningen till att jag inte tänker sitta och skriva nu vad jag har. Jag har inte direkt toppen bra! men jag är rätt nöjd iallafall.. men dock så vet jag inte säkert på allt eftersom att betygen inte är satta än så då vill jag inte ha för höga förväntningar.. aa ni förstår!? Men jag är verkligen glad att 8an är över nu, det har varit tufft och plågsamt! för er som är yngre än mig och har 8an framför er, SATTSA! jag lovar, det kanske inte känns som du gjorde bra ifrån dig och det kanske känns jäbvligt onödigt att lära sig sattsdelar, och ordspråk och engelska glosor osv! men ni förstår senare varför ni behövde lära er det! sattsa på allt ni kan! aja nu blev det lite råd och lite om mig. Hoppas du fick svar på din fråga iallafall!? Kramiz!

sommar 2010! saknar den dagen!

snälla!?

please mamma!? :D 
hon kommer aldrig gå med på att köpa dom här till mig..
500 kr lixom.. -.-

....

Nu har jag typ pluggat sönder min hjärna med fysik, så nu jävlar sattsar vi på VG! go klingan! wiho.. men aja, väntar på att söderberg ska berätta om sin mobil, aaa något.. men ska ringa henne sen och hjälpa skiten med fysiken. Har prov i morgon.. very funny!? -.- nej inte precis........ har nyss hittat en ny fin låt, green day.. aldrig hört den förr det var fan riktigt fin! kan kanske lägga in den.. beror på om jag orkar typ!? men hur som helst sååå... ska jag kolla bloggar nu och sen läsa mera fysik! vi hurrar på den då! 1, 2 och 3! HURRA, HURRA, HURRA!! men ska dra nu. puss!
gammal.. saknar faktiskt det!

ny design.

änkel ny design nu igen då..
fortfarande inte nöjd men fuck off and die du är för ful för mig
men du får duga så länge, jajajajamänsan! ;)


Kling dissar.




Efterblivna rulltraps åkare

har ni någosin åkt rulltrappa och ni snabbt måste komma fram!? då vet ni ju ungefär känslan när det står 30 pers i vägen, eftersom dom är så okompetenta och inte fattar att man ställer sig på HÖGER sida i rulltrappan för att personer som har bråttom ska ha en chans att komma förbi..

fjortisar alla har vi fjortis tider, det förstår ju jag också såklart! ;)
men vafan... 96or som ortfarande är fjortisar!? hur tänker stackarna? dom måste ju tycka att dom ser ut som riktiga jävla modeller när dom puchar up brösten till näsbenet och kletar på 1 meter tjockt lager idomin.. verkligen jätte fint! eller!? sen försöker alltid alla fjortisar dra till sig uppmärksamhet när dom går runt och skriker mitt i centrum eller stan för att dom ser en snygg kille och försöker få hans blick på dom, men stackars killen blir ju bortskrämd nu ser ju ut som monster! sen står ni och undrar varför ni inte har några killar... amen come on dude!
hon ser väll rätt mogen ut va!? -.-

----

Hej sweethearts! kom hem för kanske 20 min sen.. är anfådd.. har sprungit runt som en galning för det tjöt i mina öron.. ni vet tinitus! men tror det är borta nu... hahaha.. annars dör jag.. aja måste sluta lyssna på så hög musik.. oh! aja.. skolan va rätt chill, men tråkig som alltid dårå!? ända dagen som är riktigt rolig i skolan är ju då skolavslutningen... fast knappt den är ju rolig för våran rektor står ju och babblar om någon jävla skit i hundra år. Men nu ska jag sätta mig och mata in all fysik.. vill ha VG! så nu jävlar sattsar man här va! hare bra, love! :love:

hata skolan...

nu har jag bråttom..vaknade nu! fett kul! måste ju dra om 45 minuter och jag som behöver typ 1 1/2 timme på mig på morgonen.. kult med skolan idag då! <33333 onsdagar är sääääämsta dagen, vänta förstod ni? jag tar det igen.. SÄMSTA!!!! jag hatar onsdagar! men fick i allafall sovmorgon till... kvart i 9 woooow! -.- haha hoppas på att min buss är sen, orkar inte gå till skolan, men man måste ju. jävla allmän plikt eller vafan det heter, jag bryr mig verkligen fett mycket Men måste gå och klä på mig nu.. vafan ska jag ha på mig? oooh jag vet inte! mjukisar.? men det ska bli 17 grader idag.. ooooooooooooh!


samma gamla visa, men vet inte vad de är för låt.

Då var den här fina skoldagen slut då. oh fina det vet jag inte riktigt men har fan bara haft 3 lektioner, hur nice!? vavavava!? Men aja, jag badade med klassen det gick ju helt prima! <33333333 nu känner jag mig ful äcklig och kissnödig haha driver, nej men ful och äcklig och luktar klår, japp där kom det! mathilda kling luktar klår! konstigt! Men känns rätt onödigt att tvätta håret osv, nu när man ändå ska till stallet sååååeeeeee... fysik boken ligger i sängen och typ skriker hej öppna mig!? men svaret tillbaka är ungefär som KISS my ass och dra åt helvete med allt! ;) busig... nej har fan pluggat lite, läst... 16 sidor maybe? duktig chey! Nu ska jag gå och platta mitt hår, jaaaa jag ska till stallet men ni vet inte hur ful jag är för tillfället så bajsa på er nu! måste gå nu.
det kallas ego!

ja men tjenare klingan!


skuulan.

choo! Nu är jag färdig fixat och hela skiten, ska gå om 5 minuter så
då tänkte jag ju såklart på er! igår vare en chill dag, hade ingen musik så
hade 2 timmars lunch, och idag har vi ingen so efter lunch för vi ska bada med klassen
vid kvart i 2 så det är nice, lång lunch idag också rå! fett nice.. aja nu vet ni ju det iallafall..
Sen efter badet ska jag hem äta, plugga, dö och sen iväg till stallet! :love:
men nu äre så att klockan börjar ticka på rätt bra nu, så måste draaaa!

Dagens outfit!


.

ny design... den va skitful hahahah.. men orkar fan inte göra om nu.. gör när jag har ork och lust!


måndag suger balle

Hej, nu ska jag dö famför pluggböckerna.
fett kul! sen när jag får tid för mig själv ska jag sätta mig
och göra en design. hare bra! Love.


........

Virus på min data..... Så hela internet har pajat.. Mobil bloggar jusst nu... Hare bra!

ta mig tillbaka.


google bild.


detta ska finnas i min garderob!













punkt!

Godmorgon alla barn! ungefär så fick jag höra min lärare säga under hela 1-5 -.- så därför tycker jag det är gay och säga godmorgon hahah! Nurå, till frukost sitter jag och proppar i mig ett äpple, inte alls gott för tillfället. Klockan är 6 så kan inte käka frukost det får mig bara att spy... kul chey! måste dra vid kvart i 7 för ska till agnes och lämna massa sovkläder för slaggar hos den filuren idag, efter vi vart på grönan med söderberg och ellet(?) agnes tyckte jag skulle ha mina jeans med hål i, ett vitt linne och en svart tjocktröja. Man kan ju inte mer än att uppfylla hennes önskan! men challamalla, nu måste jag fan börja öka, ska ju gå snart!? :O

erkänn att vi är dom snyggaste ni någonsin sätt! ;)


kompis, det går bra nu!

OCH VEM ÄR KLAR MED ALLA MOPPE DATA TESTER!?
JORÅÅÅÅ, JAG TROR HON HETER MATHILDA KLING!
nu jävlar äre bara uppkörning kvar och sen det stora provet,
sen får ni se mig ute på dom fina vägarna! ;)


men bajsa

filmen igår var rätt okej, absolut värd att se på bio, men skit i 3D då för det var inte speciellt mkt effekter på den skiten, men annars var den bra, men det är ju absolut inte samma sak utan Will och Elisabeth, och inget slår fan 1an! den är riktigt grym! men skit samma, den är värd att se! nu ska jag dra till bussen. puss hej!


va bara tvungen att lägga ut det här.
jag SKA  köpa!

.

Hej, är så jävla stressad, men inte för jag är sen eller nått, utan skolan tar kål på mig!! har så jävla mycket nu... trodde det skulle släppa nu när det snart är slut, men nej nej fuck that det ska vara prov och läxförhör och inlämningar och målningar asså snälla jag ber er skjut mig! pallar inte med helvetet!! okej nej inte skjuta mig... men seriöst rädda mig från helvetet iaf! i morron har jag so omprov! på måndag har jag svenska läxförhör, på tisdag har jag matte prov, på torsdag har jag fysik prov, min målning på bilden måste vara klar, och jag har min förbannade moppe jag måste plugga stenhårt till! Nu ska jag gå och döda mig själv, hörs!

BIO

Tjaaa fan, håller på att fixa mig nu.. igeen!! ska iväg till heron och glo på pirates of the caribean! nice or what! kanske lägger in ett senare när jag är hemma. fast den är ju typ 2 1/2 timme så tror inte det.. den börjar halv 7 så den är väll slut vid 9 så är hemma kanske kvart i 10 får se om jag pallar då.. Men jaja.. nu ska jag fixa mig.
Puss hej!

kärlek.

vissa ställen är cp men hann inte byta.


Lördag den 21 maj dör vi. :(

igår var det en jävligt jobbig dag... söderberg sa att världen går under på lördag ist för 2012 för gud lalala något bara gägg människorna 7000 år och det är 7000 på lördag... assååå nääääe! vi kommer döööööö!! dom har sattit upp massa skyltar om det här i typ californien eller vafan det var för land!! seriöst hjälp! :'(
annars då... den här dagen kommer nog suga.. det ska regna typ, fast det är fint nu på morgonen men det ska regna sen typ.. gud så kult! -.- nej nu ska jag dö och klä på mig.. hare bra!
Pusss.

skolan suger.

hej, ledsen för typ usel uppdate.. men skit samma, ett under att jag har kvar läsare...? aja, livet är väl rätt surt för tillfället, mycket i skolan, är rätt stressad och har fått huvudvärk av all jävla skit döda mig! vill inte till skolan mera nu, det är så mkt.. i morron har jag svenska prov på 83 fucking onödiga cp störda mongo ord! kan inte ett ända typ... eftersom vi typ fått 1 vecka, bra jobbat annsofie... -.- aja, fredrik kommer snart och hämtar mig, ska käka sönder min mage då! sen plugga... fett kul liv, hare bättre än mig nu iallafall..

.

tyck att jag är mongo, men den här låten borde fan gått vidare!


tidsinställt.

Godmorgon, sunshines!
Torsdag idag rå.. typ fett chill! har matte i aa nu hur länge.
sen har vi disa och då ska vi få fika! mumms me love! fuck vet inte vad 
jag ska ha på mig, som alla andra mårnar.. bra klingan skit bra!
men måste faktiskt lalla upp och fixa mig nu, puss hej :)  


du suger.. jahaja!?

Helloo, har precis skypat med en rolig figur men sen skulle den personen kolla på ishockey fett tönt! så nu sitter jag här och har tråkigt. Haha mina föräldrar sover, roliga filurer det där! dom gick och la sig typ halv 8 man ba jahaja.. K.. haha nej då ni är så gölliga! Men ska väl dö snart jag med.. fitta so läxförhör i morron och glömde boken i skolan.. hur klantig är jag på en skala? Nej jag vet inte... 100000000000000000000 iaf.. oooooooooh! IG next fan kling nu måste jag ju sattsa.. 3 veckor kvar. nu jävlar! men ska dra och göra något typ.. ducha! Hare bra jao! puss hej :) :love:

.

Godmorgon, trött som fan för jag kom hem fett sent igår.. Hahahaha men det var så jävla roligt, vi red ute och fyfan vad min häst va damp eller aa alla var fan damp XD! sååå jävla roligt orkar inte förklara vad för ni tkr det säkert suger balle! Men aja jag garvade i 1 timme typ och hade så otroligt kramp i magen och så typ bölade jag av att jag skrattat så mkt! hahah fyfan! ooh shit vill bara sitta kvar på hästen och glömma alla jobbiga saker som man har i skolan osv... Men aja idag blire fint väder så tror jag kör på shorts eller nått ;) fast mina ben är ju vitare en ett spöke.. men men nu jävlar! hare bra för måste dra nu!

vad brukar man säga??? jooo.. jusste!!
GAMMAL!

stallet

aja.. märkte att mina inlägg inte publicerat... KULT! men skit samma, nu är jag hos mamma, ska rulla iväg till stallet och bara må bra! love it! Har ätit plättar.. mormors you know! ;) Nu måste jag börja klä på mig.. vill inte det är dööööööö varmt ute.. men men! Hare bra!

mååååndaaaag.............


Måndag morgon och det känns.. förgävligt!
skola och allt sånt.. fyfan! i veckan ska jag sattsa galet på moppen,´
så nu vet ni det. Men nu måste jag börja fixa i årdning mig, fuck vad ska man
ha på sig? det är typ sommar ute!? men aja. puss hej!


fett duktig.

Tjafan, igår vare fredag fett chill. Då bakade vi bullar i skolan och sen var jag med syster. Vi satt på castello och drack cola och sen drog vi hem till mig och sedan vidare på bio vi såg "fast ....... five" kommer inte ihåg vad den heter, men den handlade om bilar och skit, ärligt.. den var riktigt jävla grym! ;) sen drog jag hem, satte mig i badet och smsade sen kollade jag på Twilight som var på kanal 1! nice.. Idag är det Lördag, jag och sandra har, precis målat klart, duktiga som vi är! tog typ 1 1/2 timme men skit samma.. Nu ska jag plugga moppe så jag dör snart och sen ska jag ducha och sen börja fixa mig för ska käka på MONGOLIA idag med sandra osv, mysigt! längtar till maten! sen ska jag kolla på ngn show vettefan, är inte så himla intresserad men jag följer med för dom säger att den är bra så varför inte!? men jag är mest ute efter maten you know ;) tjockis på ingång. Aja nu ska jag dra. Hare!

.

hello torsdag, riktig jävla chill dag.
älskar torsdagar fast har 80 min no så då får ni gärna döda mig.
Men nu ska jag iallafall rulla iväg till helvetet för bussen går snart!
Hörs senare.

ooh herregud kan man bli snyggare?
Mjukis kläder på ingång!


skti ner dig.

Tjobre, har pluggat so, spanska och svenska nu. en applåd för mig! *klapp* aja. Har renskrivit allt som jag kladdat ner i min skrivbok men har fortfarande inte skrivit slutet.. FUCK! får jag höra ett BUUUUU FÖR KLING! från er alla nu. Aja sånt händer lixom, men ska se till att bli klar med det nu, men hehe fuck that shit jag ska bada först, fett skönt! typ kärlek eller vad? aja mina föräldrar kommer bli fattiglappar för jag badar mkt, men allvarligt.. NU är det ju typ antarktis ute så hello badkar! Bajsa på er nu, för ska bada nu.

.


nu drar jag till skolan. puss hej!


dålig dag.

Vad är det för värld vi lever i??? det FUCKING SNÖAR!!! jag hatar ALLT med snön, titta den bara förstör va äre för skit det här? nu måste jag ju ut i kylan, håret kommer pajas och mitt humör kommer vara nere i helvetet... ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh! nu måste jag iallafall dra till min underbara lärare och pussas på henne, -.- aldrig i livet.... men ooohhh vad arg jag är nu..

.


jag saknar dig min lilla glädjespridare! ♥


trött och sliten.


japp min fina outfit idag.. lång dag framför mig måste skriva klart deckaren.
Det här dödar mig plågsamt


wie

Då har man bokat Pirates of the Caribbean 4 då,
den 19 maj ska jag glo på den.. premiären! ;)


fuck you

hej jag är skit sur.. eller ooh orkar inte med skolan.
håller på med min deckare och jag blir aldrig klar. kommer få ig
och om jag får det så lovar jag er att jag skjuter henne. jag är på kapitel 4
den ska vara inlämnad i morron, såååååå döda mig snälla! ooh..
så förlåt om ni skriver nått idag och jag är dryg, det är inte med mening jag är bara irriterad
jusst nu. men ska skriva nu.
puss


.

Tjaba, orkar inte berätta om igår, men det va mys iaf! Nu har min fula vän agnes rullat hem för ett tag sen... 2 timmar(?) och har skrivit lite på deckaren.. men har mkt kvar så måste skriva skriva skriva! mitt mål är att jag ska skrivit klart den idag så jag bara kan renskriva i morron och sen göra fucking moppe!! så jag blir klar! men nu ska jag dra herrrråå.


RSS 2.0