My love to you

Nämen tjaah faan! igen? Jusst nu sitter jag och dunkar låten Bad boys - Alexandra Burke har verkligen fastnat för den. bara jag som tycker den är jävligt bra.. men lalalalal jag vet inte vad jag ska blogga om lalalala! okej jag kan berätta lite om mitt liv! Hej jag heter mathilda kling och ja jag vet att mitt namn är fult! Hur som helst. Mitt liv går upp och ner, jag har många vänner men bara några jag kan berätta allt för. haha jag blir oftast mobbad över min längd jag blir kallad för dvärg men skit samma jag kallar honom gb (glass) haha för han är en tönt. Hmm aa jag är 14 år och jag älskar att mobba folk haha! jag älskar att prata i telefon med min bästavän söderberg haha! hm aa mina föräldrar är skillda och lalala aja nu vet ni lite puss puss! :love:

Packar

Nu har resväskorna kommit fram och nu är det dags för mig att börja packa för jag hinner typ inte någon annan dag.. För att i morgon tisdag så ska jag till stallet och jag kommer hem vid typ kvart i 9 och aa.. Och på onsdag ska jag vara med min älskade syster glaad och sen på torsdag åker jag ju! :) :( hur som helst så har jag börjat packa nu, fast jag har inte lagt i allt än för mycket är i tvätten. men jag ska inte ha med mig så mkt för jag ska shoppa som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! så hahaha! (a) Men nu ska jag faktsitk fixa mina naglar faaast. först ska jag lyssna lite på musik haha! Music is my life! (a) nej men seriöst utan musik skulle jag fan sprängas för jag lyssnar alltid på det när jag är stressand eller irriterad, glad, ledsen, arg aa ni fattar musik funkar i alla lägen!
aa så långt har jag kommit nu (a)

Skola!

Nu ska jag tagga iväg till skolan snart. jag har haft sovmorgon idag vi börjar alltså 09:10 wiho tummen upp? Vi börjar tråkiga läraren GÖRAN med sammhälls ngt... suck! -.- men men vafan jag kan stå ut i 2 dagar till hahaha (a) jag slutar 15:55 idag. så då ska jag direkt hem för måste fixa massa saker. Men nu måste jag gå.
dagens outfit!
t-shirt haha någonstans för 99kr
jeans JC

Längesen

låten har inget med bilden att göra, jag tycker bara om låten!

Idag har jag...

Vart med den här muppen!
vi har vart i skärholmen hela dagen och jag har bara köpt en t-shirt
för igentligen skulle jag inte köpa ngt men det blev så iaf!
men nu ska jag typ äta puss och kram!
by the way: jag älskar dig BÄSTIS!

Svar!

Postat av:
när på torsdag åker ni? 
2010-05-30 @ 14:33:57
Svar: Jag vet inte exakt men vårat plan lyfter
14:30 så vi ska väl säkert försöka vara på arlanda vid 12?

Nu jävlar!

Nu jävlar är det bara 5 dagar kvar till Thailand!
Fan vad najs! :D

Jag älskar dig!

Godmorgon bitches.
Jag har precis ätit frukost haha okej kanske en halv timme sen men iaf?
Idag ska jag och hela familjen till farsta och ta en bajs spruta för att vi ska ju åka om 5 dagar! men jag ska köpa ett par shorts i farsta också och kanske en tubtopp på HM såg att det fanns skit mkt fint igår på nätet så here i come! fast jag kan inte köpa för mkt för ska ha med pengar till thailand! Men hur som helst så vet ni vad jag ska göra idag! (a) Jag måste bara skriva att min kompis izabella sjöström är rent sakt guldvärd! Du har alltid hjälpt mig även om vi inte känt varandra så länge! Med dig kan jag vara mig själv för du tar mig som jag är! Allt känns så lätt när jag är med dig. Du är en kompis alla söker efter du är helt perfekt! hjärtat jag älskar dig och nu när jag har dig vid min sida så lovar jag att aldrig låta dig gå ifrån mig! det ska vara du och jag livet ut! Nu har vi inte träffats på ett tag men det ska vi ändra på nu är det ju snart sommarlov och då jävlar ska vi hänga runt och steka haha nej men då jävlar! Tack för att du finns hjärtat jag älskar dig! 


In my head


bajsa på er älsklingar!

Jag har nyss kommit hem från min syrras fotbolls träning! naw. dom var skit söta haha. nej men jag kolla typ inte -.- Jaja lite luft skadar väl aldrig? skit samma.. Nu är musiken på högsta volym. Jag längtar faktiskt till thailand nu jag känner bara hur jag vill börja packa men ändå inte åka ifrån alla, men det kommer nog bli kul! Ohyeah jag ska shoppa när jag kommer dit! Hmm nej jag har inte pluggat matte men ska kanske göra det snart, men orkar inte jag har verkligen ingen lust för det! I morron är det torsdag KILL ME! det är seriöst den jobbigaste dagen på hela veckan. jag börjar lixom 08:10 och slutar typ 15:00 haha men vi har skit många lektioner! :S Men nu ska jag nog tagga mig till väskan och ta upp matte boken! Jusste på fredag ska jag vara med bästis söderberg och vi kommer ha det bäst haha vi ska baka typ 5 olika saker! (a) men aja puss och kram era skit barn! 


Godmorgon.

Godmorgon.
jag vet att det blir jävligt lite uppdate nu för tiden, jag ska försöka ändra det. Men hur som helst idag börjar jag 08:30 så jag måste ta min buss här ifrån som kommer 07:34 hehe. Jusst nu är jag typ helt klar ska bara borsta tänderna för er som bryr sig om det? (a) Musiken är på och jusst nu lyssnar jag på " end i near - takida" den är skit bra faktiskt aa jag tycker det iaf. Våran första lektion är hmm.... slöjd i think? jo de är det usch bajs sitta och sy men vad som helst är bättre än träslöjd haha! Jag slutar 14:20 idag och då ska jag hem och plugga för vi har ett matte prov på fredag *suck* men men. Jusste idag är det bättre väder än igår (tisdag) såååååå jävla dåligt väder så jag tror jag spyr. Idag ska det typ bli 15 grader varmt fan vad lite aja såhär är "svensk sommar" jävla skit land! Men jag taggar ju till THAILAND snart fattar ni!? jag åker dit den 3:e juni ett mindre roligt datum för jag missar skolavslutningen :/ men vafan jag får ju ändå åka till thailand så. Jag är där i två veckor aa om vi nu äns kommer dit haha vi kommer säkert krascha i bankok för det är ju jävla krig där haha fast vi ska bara mellan landa där och flyga vidare sen. men ändå vi kommer säkert bli ner skjutna haha!  Men nu är det så att jag inte pallar skriva mer så vi hörs nog när jag kommer hem. puss och kram!

Jag saknar oss

Jag saknar alla tider med dig. allt vi hade är nästan borta!
du var den ända som alltid förtod mig då! Alla minnen vi byggt upp
sjunker sakta iväg hjärtat! utan dig i mitt liv hade jag inte orkat. Du är
mer vad än vän ska vara! tack för alla stöd du gätt mig för utan dom hade
jag inte orkat! kommer du ihåg det vi lovade varandra?
kling <3 klang förallitd!

förlåt.

förlåt för dålig blogg uppdate men jag har verkligen inte haft ork att blogga det är lite mkt nu bara. Men hur osm helst så nu vet ni att jag lever och jag är hemma hos pappa. Igår var det fågelskådning i skolan suck! så vi skulle samlas i centrum 05:40 fattar ni? så jävla tråkigt. men men. vi åkte där ifrån typ vid typ halv 9? efter det så åkte jag till gömmarn med lite folk och sen stack vi till konstgräset på kbrink och hade vatten krig med lite annat folk! haha man kan ju säga att jag var blöt. jag lät dom fortsätta hälla på mig för jag var redan så blöt jag bara kunde bli så vad spelar det för roll? :P efter det så solade vi och sen stack jag och linn hem till mig. hon åt hos mig och sen åkte hon hem då gick jag och läste haha tönt? (a) och sen somnade jag tror jag? men nu måste jag börja tagga mig till bussen så vi hörs kanske senare. puss!

älskar låten!

lyssna på texten, det är då den är bra (a)

svar.

Postat av: Izabella
1.Vem var din första kärlek?
2.Vad är din favorit godis?
3.Badar eller solar du helst på sommaren?
4.Börjar du gråta lätt?
5.Favorit färg?
6.Vet du vilka de 3 första bokstäverna är i ditt förnamn?
7.Vem är jag?

Haha, lite random frågor. Men men, pusskram lvoeyou <3
Svar:
1. hm min första kärlek var lucas :$
2. haha jag vet inte men lakris är en favorit
3. jag gör nog både och fast helst bada!
4. nej jag börjar inte gråta så lätt. men om jag gör det så är det mkt.
5. jag vet inte men vit svart, grå, rosa och sen allmänt ljusa färger!
6. aa jag vet vilka dom 3 första bokstäverna är i mitt förnamn det är ju mat hahah! :D
7. jadu du är den underbaraste izabella sjöström! (a)
jag älskar dig med gumman!

Postat av: ellet
1.Vem är din närmsta vän?
2.Gillar du någon?
3.Har du någonsin rökt?
Jag är så jävla bra på att komma på frågor host Haha, nej jag kommer inte på någon mer, puss!


Svar:
1. jag vet inte men glaad och söderberg?
2. japp jag gillar någon! ;)
3. nej du jag har aldrig rökt så jävla onödigt -.-
haha du är skit bra ;)

Postat av: Myy.
1. har du strulat me någon?
2. i så fall hur många?
3. vem tänker du på just nu?
4. nämn 5 kompisar du gillar (tjejer)
5. har du någonsin skärt dej?
6. sommar eller vinter? 
7. läser du några bloggar? isf vilka? 

hihi de va några frågor inte så bra men dom duger väl  loveu <3


Svar:
1. Ja haha
2. jag venne.. :P
3. eeh jag vet inte dig såklart
4. men det är svårt att säga en sån sak jag gillar alla mina kompisar!
5. nejnej!
6. sommar lätt!
7. aa. jag läser din och elviras och ellet, linns, bella, sarahtjulander, osv..
jag älskar dig med :)
Postat av: söderberg
hallå, visst är jag bääääääääst i hela världen? 
du är min bästavän utan tvivlan, och det är ju såklart inte fråga. utan en självklarhet! jag suger på att ställa frågor. så pallar inte, love you snorunge


svar:
hahahahahaha hm om du är bäst? nej inte riktigt jag är men du kan vara näst bäst! :D
jaa vi är bästavänner hahaha föralltid ;)
love you 2 bajskorv!

Postat av: sara
1. Röker du/smakat?
2. dricker du?
3. är du oskuld?
4. Nämn en vän du kännt länge fast glidit ifrån.(om du har någon)
5. vad skulle du spola tillbaka till om du fick?
6. första kärlek? 
så nu har du några frågor  <3


svar:
1. Nej jag röker inte och nej jag har inte smakat.
2. Nej det gör jag verkligen inte.
3. Japp.
4. hmm.. felicia?
5. 11/12 - 09
6. lucas
Postat av: Julia
vilka bloggar brukar du läsa?
Vad fick dig att börja blogga? =)
Kram!


svar:
1. kolla högre upp! ;)
2. jag vet inte det var väl typ för att alla blogga när jag började
så det verkade kul.
Postat av: Caroline
1.vem är din bästavän
2.vem var din sista pojkvän? 
3.har du något mellannamn? 
4.provat rökt? 
5.Har du vart ihop med Johan Berghult?:$


svar:
1. söderberg!
2. lucas
3. haha aa men det nämns inte (a)
4. nope.
5. nej det har jag inte?
Postat av: Ronja
1. Första kärlek
2. Sommar eller vinter?
3. vad tkr du är det bästa hos en kille?
4. Vad betyder det för dig när du blir tsm med någon?
så nu har du några gay frågor 


svar:
1. Lucas
2. sommar,
3. jag vet inte men jag tycker en kille ska vara omtänksam och bry sig mkt och
inte vara så himla på utan det ska få ta sin tid!
4. om jag blir tillsammans med någon vill jag ha det så föralltid!
Postat av:
1. röker du?
2. dricker du?
svar:
1. Nej kolla över!
2. -----ll------

ellet är tjock coolish brääääää

Tjobree vad händer jao peace bree!
nej jag drev men hej hej. Jag sitter hemma hos glaad i hennes säng med massa roligt folk och det är Glaad, Söderberg, Myy, ellet, beckson och elvira. Töntarna står och sminkar sig för inget och någon plattar håret haha töntar! men idag har vi haft picknik i centrum och sen har vi vart på konstgräset. men det började ös regna när vi var där så då stack vi hem till glaad och aa som jag sa så sitter jag i hennes säng och resten av folket töntar loss som vanligt. (a) vad händer ikväll då? jag vet inte riktigt men kanske vara med dom här om jag orkar sätta mig på bussen för jag måste kanske ta 2 pallar inte haha men men!
Nu ska jag vara social och vara social haha puss hej!

Ellet är bäst läs hennes bästa blogg här! Http://kkristiansen.blogg.se
My & elvira är rätt coola dom oxå, här är deras blogg! Http://humorungar.blogg.se

Puss.

My Bladström!

Tack för att du finns du är guldvärd!
jag älskar dig hjärtat! vi klarar det här tillsammans!

Kväll

Nu är det kväll och jag ska börja fixa naglarna sen ska jag hoppa in i duchen och sen kolla på two and half men! vi hörs i morron! sov gott!

syns det att vi är syskon? :)

Jävla sunkdag.

mm det är nog det rätta ordet på min dag idag? alla i min klass gick hem eller aa alla tjejer för ingen pallade vara i skolan. Förlåt men jävligt töntigt menmne det är bara min åsikt. jag är iaf trött på att bry mig om vad andra gör. Om dom har lust med det så får dom väl göra det jag skiter i vilket som. Hur som helst var jag den ända som var var och fick tråka ner mig. haha nej nej! jag satt med my och ellet och dom typ, haha lite socialt folk.  Men jaja vi fick skippa spanskan idag vilket räddade min dag annars hade jag typ suttit själv.. skit kul verkligen! Men våran lärare var sjuk tack för det! hur som helst pallar ja inte blogga mer nu. puss puss


skolan






taggar till skooolan nu!


låt

diggar låten :)


allt och lite till

Tjafan! ligger fortfarande i sängen vaknade typ nyss så. och självklart en ån data nörd man är så är det de första man gör är att ta fram datan. Men det är bara acceptera jag är en nörd? haha.. Idag vad ska jag göra? hmm.. jo min tönt till familj ska spela golf haha alla förutom pappa han jobbar. jag ska med dom men pff.. tro inte att jag tänker stå där haha nej nej! vad tror ni, nej jag ska ta en promenad med våran hund runt golfbanan. det kanske är ganska bra för mig, jag är aldrig ute nu för tiden okej det kanske är för sverige är cepe stört och inte vet vad sol är. men men aa men så det ska jag göra idag jag ska vara ute och gå yeeah! men nu ska jag ta och ropa och se om jag är ensam hemma vafan... japp jag var ensam :O vart är dom? haha vem bryr sig? jaja puss puss.

jag  är ledsen bästis!


lördags morgon

Jag skiter i den där bloggpaousen det är så tråkigt men jag hoppas bara någon kan ta och kommentera för jag ser att det är folk som är inne på min blogg men ändå kommenterar ni inte!? =( skit samma nu. vad gör jag dennna lördagsmorgon? Jo eh jag sitter i soffan och väntar på att tiden ska rulla framot och även jag! Men seriöst jag dricker cola och äter ostbågar haha jag har alltid vart onyttig det finns inget bättre ord för mig? Jag väntar på att linn eller cicci ska smsa mig ska vara med någon av dom i dag kanske.. För övrigt gör jag inte så mkt ska sluta tjocka mig nu och börja äta frulle. Vi får se vad som händer idag men det känns som om det kommer bli trååkigt.
men men... Mitt liv är inte lätt att leva och bara jag vet varför jag tkr det är så svårt. men det är rätt mkt nu.
hur som helst så ska jag sluta blogga för stunden nu.
pusssssssaaaaaar.

Jag älskar oss bästis!



Ett steg utan dig skulle va som att få 1000 knivar i hjärtat!
glöm aldrig hur mycket jag älskar dig! Utan dig lever jag inte!
söderberg ♥ kling


Ghost Whisper

Solen skiner fortfarande och jag sitter här med mina kära små starka halstabletter. När jag tittar ut så känner jag verkligen för att gå till skolan asså inte lektionerna men våra lunch raster är fett roliga när det är fint väder eller aa det är bara jag och glaad som typ är där från våran klass och när jag säger där så menar jag ju självklart konstgräset vilket är mitt tredje hem nu för tiden haha . I morron ska jag hur som helst till skolan fast glaad är sjuk men dcet finns ju massor med roligt folk att vara med (a) Men det är bara jag och glaad som gör sånna saker. Men nu ska jag geeka framför ghoste whispers som börjar om exakt 10 min från att jag skriver det här nu . För er som inte vet vad det är för pogram så kan jag självklart berätta för er, jo det är såhär det är en ung kvinna som heter Melinda (i filmen) och hon har en gåva och det är att hon kan se spöken uh Scary . Men så hon ser en massa döda som alltså är spöken som inte har gått över till andra sidan för det är ngt som saknas för att dom ska kunna göra det typ. Så då hjälper Melinda dom och försöker få över dom till andra sidan. vissa är lite elaka från början men sen när dom berättar och melinda hjälper dom så blir dom snälla och det slutar alltid med att dom går över hehe. Japp det var typ min förklaring den blev bra..? Men jag kan inte fatta varför hon tar det som en gåva jag skulle ta det som aa nu vad det heter, jag skulle inte vilja ha det direkt fett läskigt fast kanske lite coolt så kanske aa kanske att jag skulle vilja se spöken. (a) Hur som helst jag tkr jag blivit duktig på att uppdatera nu i bloggen och som belöning får jag nu kolla på ghost whispers tack och adjö hahahahahaha :3


Dammsugarflygmaskin!

Nu har jag gjort varm choklad och duchat så nu känner jag mig frech (a) men nu undrar säkert ni skulle inte hon göra mat? men vet ni jag struntar i vad ni undrar över hahahaha nej nej så dum är jag inte. men jag orkade helt änkelt inte ställa mig och laga mat för vi har inget hemma typ jo vi har makaroner och köttbullar men nej inte idag tack! I stället sitter jag och tittar på universums geek pogram där några gamlingar tävlar om något vet inte vad. Dom snurrar på något färghjul och gissar ord vaddå töntigt? Med mina ord skulle jag kalla det här pogrammet junk. HA HA där satt den JUNK fattar ni vad jag är bra? haha men på vilket sätt. Jag hade skrivit ett inlägg innan det här men min data är sämst så internet slutar att fungera så det jag skrivit försvann verkligen smidigt eller vad säger ni? -.- Solen skiner ute och jag sitter här med en snuva så jag knappt kan andas. Jag har dessutom på mig min Storvreta t-shirt som jag fick när jag spelade innebandy en gång i tiden. haha mkt rolig tid det! återigen till det där pogrammet. det är en gubbe där som är med och tävlar och han pratar så otroligt tyst så jag stör mig så jävla mycket på honom så jag tror jag dör. Men hur som helst så ska jag gå och göra ett nytt försök med att göra mat för jag är fan hungrig. föresten kära bloggläsare för det är det ni är, så... Ni behöver inte fråga mig om min rubrik. puss!

Torsdag

japp idag är det torsdag då och jag är fortfrande hemma. Det är faktiskt ganska skönt att vara hemma men i morron ska jag typ till skolan. Jag känner mig ganska bra idag men pappa tyckte det skulle vara bättre om jag var hemma idag också så jag verkligen blir frisk. Men nu är det så arr jag inte har tid att blogga mera för duchen väntar och min mage väntar, så ska springa in i duchen nu och sen ska jag laga mat haha.


sjuk

Jag är fortfarande sjuk och det suger balle. jag har legat i min säng hela dagen eller aa so far. och har inte ätit något alls. Jag pallar inte gå ner för jag är ensam hemma och orkar inte röra mig hahah. nej nej. hmm jag har nyss kollat klart på Titanic, den är fan bra! tänk igentligen vad hemskt det måste vart för dom som var med om det typ drunkna i iskallt vatten? fyfan skulle dö, Jag tyker typ allt är läskigt, eller aa sånt som kan kan resa i förutom bil, jag tycker det är läskigt att åka tåg fattar ni tåg? och båt är skit läskigt tkr jag eller jag tycker det är en obehaglig känsla när det gungar och skit. och sen flygning då usch det är fan hemskt jag får typ panik varje gång det kommer en luftgrop för då skakar hela planet och alla dör hahaha nej men seriöst det är inte kul att flyga det är det läskigaste jag vet. Dom borde seriöst hitta på något nytt som man kan ta sig till ställen på för flygning är så högt upp men man behöver ju farten :/ MEN JAG VET! dom kan väl typ komma på en teleporter eller nått liknande man trycker in vart man ska och så vipps så är man där ;) låter inte det bra huh..? det ska jag fanimej hitta på när jag blir stor haha jag ska bli en uppfinnare, uppfinnaren kling (a) vad tkr ni ska jag satsa? haha jaja nog pratat. Nu ska jag gå ner och försöka få något i magen. vi hörs senare i think. Önska mig att jag ska krya på mig eller vad säger ni? Kyss.


bilder

haha här får ni bilder på mig idag!



haha ignorera min min! :O


hahaha snyggingar?

var inne på ellets blogg och hittade en otroligt snygg bild
på mig och glaad sen vi var på grönan alltså i lördags ;)

ignorera mig tack!!!


Collide

Hej, hmm aa vad ska jag blogga om nu?
jag har lust att skriva om något men vet inte vad.
men hur som helst mår jag faktiskt ganska bra nu, fast det kanske
beror på att jag tog en ipren den är ju mot feber. men konstigt nog har jag
innte ont i min hals längre tummen upp för det? hoppas pappa låter mig rida idag
för aa jag känner bara för att göra det jusst nu. Haha fast jag tror han kommer säga nej.
men men.. jag har bakat kladdkaka men har typ inte ätit något av den hahahahaha pallar inte.
aja nu har jag bloggat lite och här langar jag in en låt.


kladdkaka.

Godmorgon bloggen. Idag är jag hemma från skolan för jag är sjuk. men jag ska kanske på ridningen ikväll mamma sa att det var lika bra att gå på den om jag mådde bättre, såå jag ska pigga på mig och försöka rida sen. Jag sitter jusst nu i min soffa med datan iknät och gör absolut inget det är ingen rolig inne på facebook. Vafan ska jag göra idag? ååh jag vill inte vara sjuk för man missar så jävla mkt med skolan och man måste typ skriva rent från andra och bajs.. åh hatar det! I morron ska jag fanimej till skolan för jag ska inte vara sjuk. för då har jag vart det i hmm söndags, måndag, tisdag haha 3 dagar. (a) Jag ska vara ensam hemma idag såååå tråkigt. sandra är ledig men hon ska typ golfa hahahah töntar i min familj? ;) haha nej vad dum jag är det kanske är kul vad vet jag? men man behöver jävligt mkt tålamod så jag är nog inte rätt person för det (a) Igentligen borde inte min pappa golfa haha för han har lika dåligt tålamod som mig om inte sämre? hahaha. malle gav mig en lysande idé jusst nu, jag ska baka wiho eller aa om vi har allt hemma.. men pallar inte blogga mer nu. ni kommer nog få många inlägg idag eftersom jag kommer ha sååååååååååå mkt att göra..
puss hej! :love:

Rosa naglar.

Förlåt för att jag vart så dålig på att uppdatera. Men jag är typ sjuk så har bara legat på soffan.. I söndags vaknade jag alltså hemma hos glaad och då kände jag mig skit trött hela dagen, så sen när jag kom hem så skulle jag till stan med söderberg men jag orkade inte för hade skit ont i magen och var skit trött. så jag gick och la mig och vaknade sen vid 5 kanske? och då hade jag sovit från 1 typ, men så jag låg kvar i sängen och tillslut vid kanske 7 började jag ta mig upp ur sängen. och jag var fortfarande skit trött. När jag reste mig upp kände jag hur huvudet dunka och allt bara snurra jag traska mig ner till köket och sen åt jag lite och la mig på soffan, vid 8 kanske kände mamma på mig och det visa sig att jag hade feber. -.- Så jag åt en ipren och kände mig lite bättre efter ett tag jag kollade på ballar av stål och sen gick jag och la mig IGEN. Jag hostade skit mkt och varje host jag tar gör så otroligt ont i min hals så jag typ sprängs! aja i morse vaknade jag 6 jag kunde inte sova jag hade ont i hela kroppen och aa usch hemskt! Jag har bara legat på soffan hela dagen med mitt täckte runt om mig. har nästan inte ätit något alls och har nyss tagit en ipren så ska väl se om den börjar värka snart. Idag ska vi hem till pappa och nu orkar jag inte blogga meeeer...
puss hej!

Slaggar hos syster inatt..

Inatt slaggar jag hos min syster johanna glaad och vi kommer ha det bäst så känn på den suckers! men vi ska föst vara på grönan med massa roligt folk i think? sen ska vi vara hemma hos henne och slagga.

Igår var det ju valborg och jag var med massa roligt folk. jag var med izabella, joar, linn, linus, jocke, danne, lucas, johan och ygo glömt någon? aa men sen så var jag också med glaad och söderberg och jaqueline en stund tills jag skulle hem. Vi hade skit roligt eftersom att joar slängde in stinkbomber över allt så det luktade skit över hela majbrasan. vaddå omogna? (a) men men. sen var vi inne på donken lite då och då för det var kallt ute, och en städare där inne fick typ damp på ygo, joar och lucas för dom är töntar och leker i barnrummet hahahaha. jag har faktiskt 2 bilder på det men hinner inte ladda in nu. ni får dom i morron typ håll ut! för nu ska jag gå till bussen så vi hörs kanske ikväll! pusspuss! love yah!

RSS 2.0