hohoho.

Nu ska jag börja fixa mig, kanske lägger in outfit om jag pallar ;)


valborg

tjaba! sämst uppdate. men aja. slaggade med några inatt kult! idag äre valborg, och jag ska käka på ... japp kan inte stava men på resturangen i centrum! sen ska jag träffa kompisar och hänga i huddinge.. sen slaggar ange pange hos mig. Nu ska jag hoppa in i duchen och dö lite gran.. sen börja skriva rent lite på min deckare på datan! aja nu får ni ha det fett bäst! puss hej!

fett cool bror man har ;)

chillllllllpilll

Hej nu va denna underbara skoldag över då! aaaa... fast nu drev ju jag dårå typww lixooommmmwww!oh orka.. men aja torsdagar är jävligt chill, har lixom inte en viss person och inte ens spanska, aa big hallelujah moment! I morgon är det Fredag, då blire slagg med några och grillning på kvällen, nice! I morron har jag dessutom engelska prov OCH spanska prov.. kill me fastly! men hm... engelskan kan jag väl sisodär och spanskan.. KILL ME TWICE! men ooh.. nu ska jag göra nått annat som jag sett fram emot! PLUGGA!! -.- snart sommarlov, snälla bara kom nu! gärna i morgon min klänning lixom bara hänger där och skruttar sönder! bajsa på dig nurå.

vadå det ser väl varmt ut? vinter du är sååå inte saknad, kom gärna
aldrig tillbaka! KKKKKK!????


..

Om dig:
Vad heter du? - Mathilda Kling
Hur gammal är du? - 15
Hur lång är du? - 1,57
Hur mycket väger du? - vettefan
Vilken hårfärg har du? - Blont
Vilken ögonfärg har du? - blåa
Är du nöjd med ditt utseende? - neevaah evaah!
Vill du ändra något angående ditt utseende? - vad ska man säga.. allt?  

Kärlek:
Har du någon pojkvän/flickvän? - nee
Är du kär? - nääääääää.
Har du någon på G? näää
Har du strulat? - Japp
Är du olyckligt kär? - Nej!?
Är du oskuld? - vem vet

Mat/dryck:
Favorit mat? - Vene
Äckligaste maträtten? - leverpastej!
Äter du mycket/ofta? - Jag ÄLSKAR mat
Vilken är din favorit läsk? - cola in my ♥
Favorit energidryck? - vene
Gillar du sushi? - fyfan nej

Känslor/tankar:
Är du lycklig? - helt ok lixom.
Har du haft självmordstankar? - alla har haft det.
Har du försökt ta livet av dig? - Nej
Tänker du ofta på döden? - ja det gör jag
Är du avensjuk på något/någon? - Nja
Tror du på gud? - fuck that shit!
Vill du leva eller dö? - dö haha nej leva vafan!

Vänskap/Kompisar:
Vem är din bästavän? - Glaad och söder
Varför är hon/han din bästavän? - för att du ska fråga!
Älskar du hon/han? - nej hatar dom!? -.-
Hatar du någon just nu? - nee
Vem hatar du? -
Har du många vänner? - tillräckligt.
Saknar du dina gamla barndomsvänner? - har kontakt med vissa.

Övrigt:
Hemmakväll eller festa? - hemmakväll
Pojkvän eller kompisar? - vene, båda
Kissie eller Kenza? - Ingen!
Facebook eller msn? - bååådaaaa


sjuk!

Japp idag har jag vart sjuk.. döda mig! Jag kom hem från stallet och så, gick och la mig runt 11 igår. Låg och vred och vände på mig i 15 miljoner timmar när klockan var kanske halv 1 så fick jag värsta panik. Ni vet när man inte vet vad man ska göra för man mår så dåligt? aja jag gick upp.. allt snurrade till i huvet, höll på att ramla ner för trappen fan! kom till toan och spydde... not nice! aja sen gick jag och la mig när jag gråtit några tårar. Gråter alltid när jag spyr så nu vet ni det! Men aja.. sov 1 timme inatt.. fett bra ju!? -.-  på morronen spydde jag igen, och hahahaha jag har aldrig vart så hungrig som jag var då, men vågade inte äta. så badade och glodde film, totalt idag tror jag att jag sett 6 filmer, och inte pluggat ett skit. hihihi busfia där! Men nej seriöst nu! har pluggat lite granna nu iaf, och har ätit kyckling sallad och nu mår jag rätt OK! så ni kanske ser mig i skolan i morron, men nu ska jag draa! puuussssiiiiiiissss!

oooh!

oh hej, mitt humör idag har verkligen bara sjunkit! det sjönk efter idrotten. Min väska vägde 150 kg och allt var bara helt meningslöst! ville dö och nu är jag det! Nej men seriöst. när jag kom hem åt jag mat, proppade sönder min mage och sen pluggade jag so! läste alla sidor. dom sög så döda mig igen! jävla fitt balle skola! kill kill kill! men aja.. sen la jag mig på soffan och dog lite till. Ont i magen så det bara dödar mig! är på sugit humör, så tro mig retar ni upp mig nu på sms eller nått! så kan ni bara önska er en fin begravning! nej men ooohh! tyst herrå.. ska till stallet nu och glömma allt skol arbete! HATE!

vafan hade jag gjort utan det här!?

lista



* Min vardag inte skulle fungera utan musik!
* Jag hatar allt med vintern!
* Jag dricker bara mjölk hos min pappa
* Jag har fått mitt första hål i tanden i år!
* Jag har aldrig druckit alkohol med vänner
* Jag har aldrig smakat på att röka
* jag klarar inte av att slänga gamla saker
* jag inte äter fisk om "skinnet" är kvar
* Jag hatar mitt namn... Mathilda
* Jag äter pannkakor varje tisdag
* denna lista är slut nu.


klippt håret.

Jahapp, då har man klippt sig nu då, blivit av med halva håret typ! nej nu överdriver jag! hahaha! nej men det är iaf lite kortare.. Jag ser att jag klippt mig iaf ;) men jag är faktiskt rätt nöjd. Det var inte lixom överdrivet kort utan det var lagom, fast det klart att jag saknar mitt gamla hår redan, men allvarligt det var ju slitnare än luffarhår! så nu ska jag fortsätta med moppen! kiss my ass!

..

Nu ska jag göra massa moppe tester!
om jag orkar gå ner för trappan och hämta böckerna!!
JOOO KLING NU KÖR VI!
herråååå!


Fixa mig nu!

Nu ska jag börja fixa mig för ska till mormor och morfar! oh.. jag är så uttråkad, vill bara ut och träffa kompisar men nej jag kan inte för skolan tar över... oooooh! bajsa i min mun! men fuck! nu måste jag sätta fart, måste städa mitt rum också! vi får höras senare, kanske blir en mobilbloggning också.. fast vene om jag pallar!
 
Mormor, jag och mamma


.

Godmorgon!
Igår blev det faktiskt inte sååå jätte mkt plugg.. fy skäms!
Men jag ska till mormor och morfar idag på lunch så det finns inge
bättre ställe att plugga på än där! Så alla läxböcker följer med så kommer
det säkert bli mkt gjort! toppen klingan! Jag är fan bäst! AAAAA........ FAST NÄE!
men nu ska jag glo på Ghost whisperer, har laddat ner massa avsnitt! fett bäst!


solig dag ;)

Hej!
bara jag eller asså kolla in vädret! helt underbart eller vad säger ni!? :) Idag ska jag bara vara hemma och plugga, måste säga att det är jävligt tråkigt, men det måste göras... tyvärr! Har min moppe jag måste plugga också, men allvarligt, jag känner mig jävligt säker på det när jag sitter på moppen men nej nej, sen ska det ju vara massa jobbiga tester och skit.. not funny! ska läsa ut den tjockaste boken ca: 3 ggr har jag bestämt mig för, för det kommer massa frågor om den skiten som står där i OCKSÅ! kult! nej men jag har precis vart ute lite och pluggat på den, fett  duktig! och nu sitter jag och pressar i mig godis! hahahahahah................. oooh vad tråkigt jag har! Nu ska jag ta en duch, sen äre bara fortsätta med the pluggish! hörs sen! Love.

ledsen mamma fanns ingen bild där du också va med!
Jag älskar er!


ägg jakt ;)

hej bitches, vart i stan lite snabbt med söder idag. köpte bara trosor! nice det också men men... hittade INGET av mina kläder! say whaaaaaat!? vi åt en cesarsallad för 122kr fett med ovärt men den var ändå helt OK! sen drog vi till "KG" (konstgräset) var där i typ aa några timmar med massa roligt folk.. hur som helst är jag hemma nu, har kört lite moppe runt i kvarteret.. Börjar känna mig fett säker nu med min lilla ängel! NU ska jag leta efter PÅSKÄGG! HIHIHI JAAAA JAG ÄR 3 ÅR! puss hej :D

me and my drum


typ kärlek! :)


roliga dagar.

Ni vet ju inte riktigt vad jag gjort nu under dagarna? och det klart ni vill veta det! hur som helst. igår dårå, så var jag bara hemma sen runt 12 drog jag och marika till centrum för att sedan ta bussen till stallet, nice.. det var fett mycket folk i stallet men men. aja sen red jag och sen efter det så drog jag hem åt och sen taggade jag till centrum igen för att möta glaader, vi köpte chips och dricka tills kvällen då vi skulle grilla på gömmarn med massa roligt folk. Kom dit efter ett tag, hennes mamma skjutsade oss. fett gulligt! men aa. vi var där i kanske 1 1/2 timme, då var klockan kanske 9 när vi drog där ifrån eller aa jag vene. då var det hur som helst kålsvart, aa ungefär som nu! japp men då bestämde jag, glaad, linus, lucas och danne att vi skulle till stenmo så vi började traska. och killarna vägrade gå skogsvägen så vi skulle gå RUNT HELA SKITEN! ni vet kringelekrok vägen.. det tog oss! ..... 45 jävla minuter! haha jag dog, det var mörkt och läskigt. aja sen gick vi snabbt förbi glaad, lämnade väskorna och det. gjorde mackor till grabbsen för dom hade bara fått 1 korv (Y) sen gick vi ut till stenmo och satt där tills kanske 11? vene riktigt aja, vi satt där och snacka om mkt roliga saker. haha blondin skämt! sen gick jag och glaad hem och glodde eva och adam sen somna vi. Idag dårå. skulle vi till kg rätt många, men sen banga alla killar. TÖNTAR! så vi drog till centrum med söderberg, malou och felicia. sen åkte vi till konstgräset efter ett tag, satt där sen drog felicia och malou och sen vare bara vi 3 kvar, så vi satt där och sen vid kanske 4 drog vi hem! och aa sen har jag bara vart hemma och gjort lite moppe. fett kul! -.- men aja nu vet ni! jävla långt inlägg det här nu va! aja hare bra för nu ska jag glo step up 3! puss hej!

fiiint..






fett med söta





det var typ alla bilder!

HAHAHAHHA


vad ska man säga? jag gillar oss! ;)


klänning






fett snygg ;)


godmorgon sun shines.

Godmorgon, tisdag idag då. Vaknade vid 6 DÖDA MIG! nej men oh hade fett ont i magen och så var det ljust... jippi! men aja, ska gå ner och göra en verry fin frukost till mig snart när alla i the familj har gått. Sen ska jag till stallet runt halv 3 ska smsa min fula vän marika snart eller så ooh om jag orkar.. Sen efter stallet blir det slagg med syster, musigt. vene riktigt vad vi ska göra, kanske dra till konstgräset! men aja. nu får ni bajsa på er så hörs vi senare. puss hej!

känns som om vi behöver lite nyare bilder bajsunge!


wiie!



jag är fett cool! haha..
det är inte min hjälm jag har inte köpt min än :)


fett bra dag!!!! :D

herregud detta är den bästa dagen i mitt liv, jag har tjatat på mamma hela veckan : mamma kan vi köpa min moppe när jag kommer till er nästa vecka? då har hon alltid ba: men du behöver ditt körkort först... så jag ba aha... men sen frågade jag niklas om jag kunde få köra hans bara, och så öppna jag garaget och geess what!? MIN MOPPE STÅR I GARAGET!!!!!!! iIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEE den är så fiin!! så åkte runt med den! och sen ringer min pappa och säger att min klänning har kommit! IIIIIE!! den var också jääätteee fiiin! oh bara världens bästa dag säger jag! :D :D :D :D nu är jag med nea så ska vara social! puss hej!

..


Nu ska jag ändra mig.. sluta snacka skit och allting! det blir ändå bara värre för mig varje gång.
 Jag ska bli en bättre människa, inte säga förlåt för saker jag inte gjort, låta folk komma till mig och inte jag till dom om det är dom som gjort fel!Jag ska seriöst bygga upp mig själv,
 en gång i tiden var jag en stark person som inte lät någon trycka ner mig.
och nu jävlar! jag vet att den personen fortfarande finns innom mig.
Hoppas ni kommer gilla mitt.. nya jag!


faster.


vaknade idag av att solen bara stog och värmde i ansiktet.. att jag alltid glömmer att dra ner¨
rullisarna, idag ska jag iallafall till min faster med niklas och dessi, mysigt! hon bor i södertälje så
måste vänta på att niklas och dessi ska vakna så att vi kan bestämma tåg osv. men nu ska jag ner och
göra varm choklad.. fett gay! men aja puss hej!


hellooo.


in my :love:


uttråkad..

helloo, jag är uttråkad.. vill ladda ner en film men min data dampar sönder så nej nej.. niklas HJÄLP!? det står att man inte kan komma in på tankafetast, vad har du nu gjort? -.- aja... är uttråkad så jag dör.. vill ut och gå men söderberg mår illa.. not funnyyy! oooh... men i morron ska jag till min faster med niklas och dessi under dagen, sen ska jag träffa min stora syster nea! fett mysigt, inte träffat henne på länge, eller ja idag då men vi har inte gjort ngt på länge osåå. men... bajsa snätt nu ska jag skära mig själv och bajsa framför titanic! herråå!

s to the aaaaaaknaaaar!!!

fett coool.

Godmorgon blogggiiiish.
ska till sjödalsparken och hänga där idag med agnes och söderberg
det ska ju vara 15 grader så hoppas det är det nu också, annars jävlar!
känner ni att det börjar bli sommar!? wiiie, inge mer elektriskt hår och helt rödsprängda kinder
woho jaja!! Men aja jag försökte vara duktig och  plugga, men nej det gick inte så bra.
bra jobbat klingan skit bra, sattsa hörru! hahaha.. jag läste 2 sidor sen stängde jag ner den.
PANG hihi visst är jag väl duktig. borde få diplom. men allvarligt, vad sitter jag och skriver, tro
inte att jag är physiskt störd eller något sånt.. ooooh käften nu! vi hörs senare
puuuuuss.


kvällliiiish.

ska sätta på mig något bättre nu, sen pallrar jag och sandra över till hennes päron. ni vet päron träd. hahaha! där var jag fett tråkkkkkig! Men aja tillbringar kvällen där med maränswitch herregud.. stavning!? men aja. inge mer bloggning idag tror ja! puss på er hörs kanske sen :)

vadå gay? ... bildbrist!

klääääder!

alla dom här kläderna ska jag prova och kanske köpa, om det sitter bra osv ;)









iii loooooveeee!!! :D


LOOV!

yees, idag fick vi påsklov! fyfan vad skönt är nog det ända jag kan säga.. men aa har 3 prov efter lovet den första veckan, fett kul eller vad säger ni? -.- efter skolan drog jag till sködalsparken med alla tjejer i klassen, rätt chill och mysigt! vi va där i flera timmar och gess what!? jag har fått färg i ansiket fett sköönt! nu sitter jag och äter, är ensam hemma och ikväll ska jag träffa agnes och söderberg mysigt, vi ska sitta i äggkopparna på juringeskolan ;) hahahah töntar men aja. må¨ste äta nu maten kallnar! OOOH NOOO!

hello klänning!


då var min klänning bestäld då!
min storkel tog exakt slut när jag bestält den så jag
fick typ den sista. den kommer till mig den 21 april!! WIIIIE!


onsdag.. check!

tjoo.. då var denna jobbiga dag avklarad då! sen på fredag äre ju loooooov! herregud vad nice, eller aa en vecka men so so what!? ;) jusst nu ligger min gose katt i mitt knä och spinner, dör för henne nej men sååå pluttinuttig! måste börja plugga moppe nu, så vi får faktiskt höra senare. måste få godkänt så att jag sedan kan åka förbi och tuta fetttttttt meeeeed nice! men fyfan ska tagga nu hörrni. jag vet.. sorgligt men aja.

fett fina.. har uppsatt hår så ni inte tror jag är miss flintstone ;)

om mig. snodd från carro

Vad heter du? Mathilda Kling
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? nope..
Är du kär? det var frågan det.
Gjort nåt du ångrar? Aa
Velat bli tillsammans med ditt ex igen? haha, mm.. :$
Är du blyg? fuck blyghet ;)
Vilken årstid gillar du mest? SOMMAR
Favoritdjur? hund, häst, katt?
Vad består din garderob av? Kläder?
Hur mycket pengar har du varje månad? 1000
Vad köpte du senast? en juice
Den bästa filmen? 8 mile
Vad är klockan just nu? 15:35
Hur mår du? Helt ok
Vem kysste du senast? En kille
Har du åkt moped någon gång? jajamänsan ;)
Är du mörkrädd? Skoja inte..
Vart skulle du helst vilja ha piercing? naveln
Saft eller alkohol? Saft
Största svaghet? Ett jävla temperament.
Röker du? ett stort NEJ
Bästa bok? 14 år till salu.
Blivit rånad? Neee.
Humör just nu? hungrig om det är ett humör?
Vilka internetsidor besöker du varje dag? facebook och bloggar
Vad slösar du mest pengar på? kläder
Vad dricker du för alkohol? Cider om jag nu dricker.
Kan man vara vän med sitt ex? klart som fan!?
Favoritchoklad? marabou
Varit kär i en kändis? EMINEM
Har du lätt för att kunna lita på folk? vene beror på person.
Är du lycklig? är jag väl?
Använder du smink? yes
Hur ofta motionerar du? för lite..
Vad har du för drömmar? har många
Blivit tagen/hämtad av polis? HAHA NÄÄ.
Blivit förföljd? vet inte?
Hur svarar du i hemtelefonen? Hallå.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå
Ringer det mycket till dig? ibland
Ringer du mycket? ibland
Vem ringde du senast? orkar inte kolla.
Hur mycket pengar har du? 400 kr typ
Antal timmar sömn inatt? 6 typ
Sover du ensam i natt? aa
Vem sov du hos senast? söderberg
Vem sov hos dig senast? vene
Vem vet mest om dig? söderberg, glaad.
Vem vet du mest om? vet inte, det är väl söderberg och glaad
Vad ser du fram emot? sommarlovet
Vad vill du just nu? vara utomlands
Vem hånar du? huh?
Vem längtar du mest efter? vet inte.
Vem vill du helst slippa? Skolan?
Vem stör du dig på? typ allt.
Vem vill du sova bredvid inatt? misa!! nej men jag vene :P
Vilken årstid är det nu? VÅR
Anser du dig själv snygg? Haha, neej!!
Har du varit kär? jajamänsan
Är du en bra partner? vet inte?
Har någon varit otrogen mot dig? nejnej!
Har någon varit otrogen mot någon , med dig?  nej?
Har du varit otrogen? nej.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? HAHAHAHAH
Är du fortfarande med personen du kysste senast? händer ibland.
Vad åt du senast? en toast!
Är du polare med grannarna? jaa hos mamma iaf.


ooh.

försov mig så måste öka nu..
skit trött chey på ingång!!!


MOPED!


detta ska typ bli min fina älskling!


Step by step, heart to heart, left right left we all fall down.

Hela dagen har vart enormt seg.. orkar inte.. matte provet gick skit.
får hoppas på det bästa. Men jag har faktiskt vart på bra humör. rätt bra faktiskt!
nu är jag på bättre för jag har ätit ett äpple som jag vart sugen på nu i 2 dagar.
ska till stallet sen också, men först ska jag äta min mammas enormt goda panncakes!
vad mer kan man säga än Kärlek med stort k! fyfan nääe..
nu ska jag rulla ner från trappan på min mage.

gaaashh!!


Tisdag.


aa herregud, jag är så trött jusst nu så jag vill gå och dö. men hoppas att
det går över för orkar inte vara trött idag.. Kolla ut... det är värsta molnigt DÖDA MIG!
vi vill ha soooooooool! right? Hur som helst ska jag till stallet today, så jag ska hem till
mamam efter skolan, men shit har fan inte ringt om det än, så måste dra nu!
PUUUUSSS!

hahahahahaha snygging där!!


med i veckans blogg!


http://mandiadoris.blogg.se
är med i veckans blogg hos finaste nora, var med du också ;)


hellloooo

Hej, visst har det vart fett bra väder idag! tror jag bara vill skrika av glädje, sååå fint har det vart! När vi skulle ha slöjd vilken är våran sista lektion på måndagar så var det 15 grader i skuggan, helloo nice!! Hur som helst, jag åkte moppe idag. im pro! fast... näe.. jag ramlade faktiskt det var lite läskigt men jag gjorde inte illa mig eller någonting för jag hade vääääärsta motorcykel stället på mig hahah, fett snygg! Men aja jag blev godkänd iallafall vilket var jävligt nice så nu ska jag bara köra på tester och sen ett till moppe test (köra i trafik) och sen ska jag till trafikvärket osååå vips så har man ett körkort, skillad kling här! (a) Men väntar på att pappa gör mat nu iallafall, det blir grillat med ris och bea, muummmaaaaaa! Men jag måste faktiskt dra nu, ska plugga mera. I morron har jag matte prov och de är inte lika nice vill jag vara påpeka.. önska mig lycka till! men tjadå på er!

typ jag på mattelektioner...


moppe.

Hej och godmorgon. Nu väntar jag på att min fina pappa
ska ringa mig ett ännu finare lite samtal och säga att han är påväg från
sitt jobb nu och hämta upp mig så att vi sen kan åka och köra moppe eller jaa jag iaf, han
ska bara stå där och heja på mig :D hahaha nej men allvarligt, ska till skolan sen efter det, kommer
till idrotten fett nice en lektion innan lunch! hello heaven! (a) men måste dra och borsta tänderna nu.
PUSSS HEEEJJJJJJ FUUUUUULLLLEEEE FAAAAANNN!! ;)


söndag...

Hej det är söndag och jag har inget liv... seriöst! Jag har suttit och pluggat och gjorde typ moppe prov nu, men har flera likadana prov så det är lugnt om man inte klarar det första gången., vet ni vad som var så otroligt surt!!! Man ska ha 63 rätt och vet ni vad jag fick? 62!!! och jag blev inte godkänd så måste göra om det provet bara men herregud jag fick damp! Men hur som helst, ska jag plugga engelska nu typ.. fett roligt!? I morron ska jag åka moppe haha nej men jag har manöverkörning fett nice, slipper 2 lektioner fyfan vad skönt! (a) Men aja, jag hade dessutom ett hål igår hos tandläkarn!!! DÖDA MIG! ska tillbaka den 3 juni så får inte äta godis fler än 1 gång i veckan... hehe jorå det kommer ju gå bra! Men måste dra nu, vi hörs puss hej!

dagens inköp


dessa tajts har jag köpt idag.. ni vill inte veta vad dom kosta..
kan iallafall säga det var nog dom dyraste jag någonsin har och kommer
köpa! hahahaha! men det är såååå värt det!
Ed hardy in my :love:


staaaaaaaaaaaan

Hello, sitter i söderbergs rum.
vi ska snart dra eller aa vene, men jag ska ju iallafall till tandläkarn.. inte kul
döda mig! jag springer där ifrån om jag har hål och kommer aldrig mer tillbaka! haha
nej det gör jag inte men kommer typ dö iallafall. Ska in till stan sedan med henne och shoppa
lite om jag hittar något fint! Sen ikväll blire grillning hemma hos pappa tror jag! Nice fett gott.
Niklas och dessi kommer också tror jag (?) bajsa på er om ni inte kommer ;)
Men måste dra nu!


bio med söder!

Hello ugly people!!
fett snäll... jorå! Men är hemma hos söderberg, det är fredag och allt är allmänt bra! Idag blir det bio med henne vi ska se hur många lingon finns det i världen! hahaha kommer dö av garv! och glaad jag ska tänka lite på dig för vi såg trailern ihopp första gången ;) Men nu hämtar söderberg bacon chips fett  tjockisar!! Men aja.. I morron ska jag till tandläkarn, kommer ha 100 hål..  jag lovar! -.- Men ska dra nu. Puss hej!

hahaha gammal!!


19e bilden: En person som är snygg.

jag hoppar lite bland bilderna!
tar dom som lixom är roligast så här har ni!

du är så otroligt jävla snygg!! jag är totalt förälskad i dig! ;)


RSS 2.0