hej

Hej, ledsen för typ.... usel uppdatering! hehe.. Men har inte tid jusst nu. Jag har ju sommarlov och hela fadderittan ley! men hur som helst, det har vart  varmt nu många dagar och typ dom senaste dagarna har jag spenderat med glaad, sen sov agnes hos mig någon dag och idag har jag vart och badat på långsjön med söderberg, agnes och sen kom myy senare. Jag har bränt min rygg vilket inte är så skönt men what evaah det blir bättre sen när jag sovit ;) ikväll blire mys time med söderberg, vi ska kolla på skräckis och gå till kk! (kungenskurva) vårt homie! nu ska jag snart gå och sätta på potatis för vi ska äta middag sen, men vilket blir typ halv 9.. ledsen söder att du måste vänta på lilla mig! det är bara lalla dig hit om du vill! jaja.. nu ska jag dra. pussen!

typ ooldiiie.

.

Tjo brooors. aa fast nee..
har precis kommit hem, har vart på kvarnsjön med angepange, myysigt.. min moppe gnislar STÖR MIG! sen gick min hjälm sönder.... asså YES! typ glaset lossna helt random så måste fan be pappa typ kolla på den eller nått aa på både moppen och hjälmen.. nu är jag i allafall hemma hos pappa, ska käka vid 6 fast .... näe det kommer inte hända pappa och sandra är lixom och handlar... sååååääää!? nej men ikväll ska agnes slagga hos mig, i morron blire slagg med glaader och på onsdag.. säkert nått med glaad haha nej men jag vet inte. måste ta och träffa söder, fredrica och emmie också så, men nu ska jag upp och ducha, känner mig fett ofresh även fast jag duchade idag innan jag drog, men men. ha det bra, bajs på er!

gulllliiis! <3

hejhopp gummisnopp!

hejhej, nu är jag hos glaad som jag även var igår, i förregår och i förreförrigår osv... haha jag har typ flyttat in här (a) nej då. men vi har precis vart hos ellet och badat i hennes pool med beckson och elvira också! mysigt! nu ska vi först ducha och så, sen taggar vi till centrum och köper godis och hyr film och lite sånt och sen drar jag och glaad till GP = grillpalatset och köper med oss mat till alla tjejer så drar vi hem till beckson sen och tjockar gaaalet där! fatta muuuusigt!!!! men nu är det så att det är min tur att ducha nu tror jag (?) låter som det :)

fyyyfan vad jag saknar dig älskling!

tjenamors.

Tjo bre! måste säga att jag gillar mig själv.. att vara nyttig, det har aldrig riktigt vart min grej! sitter här uppe på mitt rum med 4 pannkakor med socker på, sen har jag ett glas cola! fetto på ingång! (y) nej då, jag kommer aldrig bli tjock :) jo någon gång kanske men inte nu, nu är jag fröken spagetti och inte fröken körrbulle! Jo men seriöst jag kommer säkert gå upp 150 kg detta lov eftersom jag kommer ju verkligen gå mycket nu när jag har moppen ;) herbie in my ♥ jaja, nu är det så att jag ska in och ducha och dö där ett tag. sen ska jag lalla och hämta min fina syster yster på dagis och sen ska jag väll dö mera!? men går kvällen var rolig! var med glaad, linus, danne och jocke. vi drog och hyrde film den hette "triangle" det var en thriller och jag fattade ingenting! allt bara börja om 24/7 fatta fan inte vad meningen med filmens handling! det var säkert några randoms som inte visste hur dom skulle fortsätta filmen så dom börja om den igen bara! hahaha, någon som sätt den? om inte..  SE DEN INTE!! du kommer sitta med ett stort frågetecken över huvet! Jaja efter det var vi ute vid nått dagis nära jocke och snacka och lite sånt, sen drog jag och glaad hem och glodde på saltkråkan haha jag dör! men vi båda somna till den runt kankse halv 1 sen vaknade jag vid halv 10 och jag väckte henne vid halv 11. men serrriiiiii nu ska jag dra! puss hej!
Massa kärlek till dig bästis! <3

bajs.

Tjo katter, sitter i Glaads säng. Hon är inne och duchar och jag sitter och lyssnar på min älskade musik som jag inte kan leva utan! (y) hur som helst... orkar inte förklara vad vi gjort idag. Men vi kom nyss hem till henne okej då... en timme sen!? men vi var på KG=konstgräset så nu vet ni det! vi var där med danne, linus och jocke sen så kom det väääärsta gråa molnet så jag och glaader drog till henne och gjorde hennes moppe data tester, så döttig hon är, bara två tester kvar :') ikväll ska vi vara med the boys igen, film time or what? typ regnar... inte kul! men då tackar vi gud för den underbara skapelsen TV:N, vi tackar dig gud! hahah... jag är på fluuummmmm humör! nej nu ska jag väl kolla in fejjan lite. ååh så gay namn men men jag är ju gay så fast.... nej verkligen inte. nej kiss my ass orkar inte blogga nu! :)

hahahahah fyfan minnen! (från glaads data, därför är hon inringad)

bäst?

JAG KLARADE DET!!!!!!!!! ja ni läste rätt, jag klarade ju såklart mitt moppe prov, kung som man är ;)
helt otroligt! Igår var jag sen med glaader och vi drog till joar och mötte linus och danne också. 
efter det så drog vi till heron city och bowlade på kvällen med longi också. Ikväll blire slagg med världens bästa glaad! vet inte vad vi ska göra, kolla film iaf hahaha! saltkråkan!! (y) men nu ska jag gå ner och käka frullebulle. 
vi hörs senare maybe... pussssss!
Fyfan, hemskt att kolla på bilden men shit vad jag saknar dig världens bästa! ♥

.

Tja, nu har jag vaknat och gjort mig i årding ska bara borsta tänderna och leta efter min halsduk... nu vart den är!? sen ska jag rulla till stockholm city och göra mitt prov! shit... döda mig! eller näe.. önska mig lycka till rättare sakt (y) hoppas det går bra, men vill inte ha för höga förhoppningar! jaja nu ska jag rulla hej då!
kommer jag kunna köra dig lagligt idag!? (a)

.

söndag... riktigt tråkigt! det regnar och jag sitter inne och pluggar moppe, hur kul är mitt sommarlov på en skala!? ooh.. nej men har prov i morron och om jag klarar det så jävlar då kör vi på lov!! I morron ska jag träffa glaader också! saknar dig bitch! vet inte vad vi ska hitta på men säkert något roligt! jaja nu ska jag gå ner och checka in frysen och se om det finns glass! sen ska jag plugga galet! nej... jag ska kolla film! wiie!
hahaha i vintras!

saknar....

hej nu är jag hemma efter en helt underbart galen och rolig vecka med dom bästa! har fått massor av nya kompisar och en av våran "lägerledare" emelie är 15 och henne har vi blivit bra vän med så hon ska komma upp till stockholm och hälsa på oss någon gång! Men herregud den här dagen var hemsk! jag typ bölade sönder :$ men vafan jag lämnade ett par otroligt fina människor som fått mig att skratta en hel vecka och sen en så otroligt bra häst! man kan tydligen hyra häst och mamma säger ja typ, ska kolla om jag kan hyra honom. kärlek till honom! Nu är jag jätte trött men jag måste plugga moppe men ska smsa med några nu först tror jag, vi hörs i morron puss hej!
enormt mycket kärlek till dig gubben! snart ses vi igen. :love:
jag älskar er tjejer! tack för allt.

härligt!

Hej, som ni vet så är ju jag i Norrköping på ridläger! Det är skit kul men saknar huddinge och alla vänner. Här har det fan regnat varje dag medans det vart fint i huddinge. Skulle fan inte klara av att bo här i norrköping!!! Men aja har nyss haft tävling i dressyr och hoppning det gick väll helt ok! Nu ska jag elina och fayme flumma puss hej! ;-)

17

konstigt nog har jag börjat gilla henne..!?

<3

Ni fick mig att gå, ni fick mig att prata, ni fick mig att kissa
på en riktig toa, ni fick mig att växa upp, ni fick mig att 
trassla mig ur alla problem, ni har fått mig att tänka som jag gör idag. 
Med andra ord.. jag hade fan inte vart som jag är idag utan er. 
Ni ger mig allt stöd jag behöver! ni är helt jävla underbara.
Jag älskar er så otroligt mycket! <3

ÅÅÅBYYYY!

Tja, ska åka om en kvart så nu blire inte så mycket bloggning! Ha det bra här hemma för jag kommer ha det bäst på åby med bästa tjejerna! <3
vad mer kan jag säga än.. 
kärlek till er! ♥

så sant.

För man vill ha vad man vill ha å man man vill ha det nu 
Och om man ser en möjlighet att få så kvittar det hur 
För vi är vildare än djur när det gäller å ta 
Och står någon i min väg, ja då smäller det bra 
ingenting e heligt för nu roffar vi åt 
å kan man tjäna på ett tåg, ja då hoppar vi på 
Jag menar, varför kompromissa, varför vika en tum? 
För någon annan gjorde det - ska jag vara lika dum? 
Jag menar jag vill ha det bra som de rika har 
om dom är hänsynslösa är jag likadan 
men vad dom inte vet e att jag inte har nåt å förlora 
Så betänkligheterna för mig kan aldrig vara stora

Ref 
Alla vill till himmelen men få vill ju dö 
Man vill kamma in vinningen, men sår inga frön 
Man vill ha sin bit av kakan & man vill äta den me 
Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge

Och jag ska göra vad jag gör, och jag ska göra det gott 
Och fortsätta till nån kommer och berövar min lott 
För vem bestämmer rätt och fel när moralen är död 
Och folk mördar ju varandra för sitt dagliga bröd 
Staten backar bakåt, företagen tar över 
Och dom pratar en massa prat men ger oss dåliga löner 
Så mycket skit att man kan tro miljoner magar tömts 
Så dom tvingar oss simma runt i ett hav av lögner 
Sanningen är numera ett minne blott 
Varje sak vi lägger till så försvinner nåt 
Ja, detta mina damer och herrar är vad vi är 
Men jag hör gubbarna på TV säga dom vill ha fred

Ref

Och jag ska, spotta epistlar som det 
Var min sista dag och jag visste om det 
Jag kanske hittar svaren i sista ronden 
Har missat så många val att det visslar om det 
Listan är lång den som vägen dit och dylikt 
Kosta vad det vill, till säkerligen ett dyrt pris 
Har tänkt på det, men mestadels ytligt 
Fel djupdyk det testar en psykiskt 
Man får betala för allt som betyder nåt 
Sån är lagen, inget alls vi kan fly ifrån

Jag ser det jag ser och ser inget annat 
Och det jag ser när jag tittar gör mig redigt förbannad 
Vi är på väg någonstans och jag vet inte vart 
Hoppas vi kan komma på det medan planeten är kvar 
Prylar, grejer, saker är det något att ha? 
Men är det sår i hjärtat på dom som plågar oss bra 
Jag menar riskerna är många, men dom måste vi ta 
För lidandet blir ännu större utan nåt kapital 
Konsekvenserna spelar mig ingen roll 
den enda hjälp som jag kan få kommer ju inifrån 
Och man kan fråga vem man vill, även de vänliga 
Men ingen här har råd att assistera främlingar 
Så det hela resulterar i en nedåtspiral 
Så vi kör en mano a mano tills den ene är kvar

SOMMARLOV!!!

okej hur ska jag börja!? jag börjar med att säga... Tack tjejer för en helt otroligt sjukt rolig kväll! detta ska göras om t.o.m min pappa säger det så ;) sen ska jag väll säga att det är SOMMARLOV! det känns förgävligt!! NEJ!! det är så JÄVLA skönt!!!!!! igår, fixade jag mig hemma hos söderberg med agnes också sen drog vi till skolan så vi var där runt halv 10? nice, där satt massa. sen gick vi till klassrummet och tråka i typ 1 min sen drog vi upp till IP där våran fina rektor pratade, tönt som han är! alla sjöng sen drog vi till klassrummet igen och fick betygen och hälsade alla ett bra sommarlov! är ni nyfikna på vad jag fick för betyg? jag är jätte nöjd! slog min brorsa och det var mitt mål och kommer alltid vara det, så nu vet du det niklas! jag fick 9 vg och resten g faktiskt nöjd!! :) som belöning fick jag 500 kr av birgitta (min faster) för hon tyckte jag vart så duktig hela det här året! I morron DRAR JAG TILL ÅÅÅÅBBYYYYY! med bästa tjejerna Marika, Elina, Emmie! hur kul som helst! så ska dra till marika runt 9:50 sen ska vi åka iväg! så det blir kanske ingen bloggning om jag inte orkar göra tidsinstälda och sen kanske några mobilbloggar! bilder får ni sen för jag ska bomba! men måste packa nu! Jusste hahahah! agnes kom till mig runt 12 igår på kvällen och jag var så jäääävla trött så vi la oss i soffan kollade film, sen kom min pappa också, han la sig i en annan soffa och gess what!? jag vaknar klockan 5 på morgonen hahahaha då har alla vi 3 deckat sönder på soffan. så jag väcker dom och sen går jag och agnes och lägger oss. i morse vaknade vi och sen gjorde min älskade far varm choklad till oss! men fan nu ska jag packa! puss hej! kul för dig som orkade läsa iaf! <3
böghög från kvällen hos mig igår!

typ förlamad?

Tjafan, livet leker!? var på sundby idag och badade med klassen och i morron är det SKOLAVSLUTNING!!!! fyfan vad nice!? jag och alla tjejer ska hem till ellet och bada och ta massa bilder! sen ska vi hem till mig och käka och sen drar vi väll ut eller nått? sen slaggar angepange här också! längtar tills i morron för att få göra mig fin och allt!! ska upp halv 7 och ungefär runt 7 drar jag till söderberg och gör mig fin fin! förövrigt är jag förlamad i ansiktet!! -.- har ju lagat ett hål. det var inte nice, fast det känndes inte bara sprutan! jag dog. den var ju hur jävla stor som helst! haha nej då...... eller? men nu börjar det släppa och det sticks haha hemskt! men nu ska jag fan gå och sova ett tag tror jag. puss hej!

love you! <3

.

Nu drar jag till stallet, glömmer allt jävla skit!
fuuuuuul!

.

hej, vaknade nyss. igentligen börjar jag om en timme men orkar inte.. vi ska lixom kolla film.. fett kul! så är där halv istället! det blir fett fint väder idag så jag kör på shorts! nu ska jag skriva en jävla idrotts sak. hare bra puss!

bild från min helg med agnes.

.

Godmorgon, sitter och kollar på pirates of the carrebean fuck stavning(?) men men.. ska börja fixa mig lite granna nu för kvart i 11 kommer min kära moder och hämtar mig, vi ska nämligen till skärholmen och shoppa mysigt! sen efter det ska jag slagga hos syster! ska se när jag får ork att lägga in alla bilder, kanske idag? när jag är klar. jaja puss hej!

kul helg!!

Hej ledsen igen.. men har haft riktigt mysiga dagar med agnes nu! bilder får ni se senare! men det var rätt skönt att komma bort från huddinge, bara jag och agnes.. mysigt! i torsdas? var det våran turdag! igår blev det då inte våran tur dag och idag blev den katastrof typ.. HAHA bara agnes som fattar och orkar inte berätta! men kan säga en liten sak.. agnes mamma fick punka!! haha tycker synd om henne.. Nu är jag iallafall hemma, har fått lite bränna. det syns på mina armar och mitt face och typ benen lite, vadå happy face!? :) jaja, nu har jag duchat och gjort mig freshy och snart ska jag äta, det blir tacos med familjen mysigt, bara jag och min familj! kärlek! ♥
men nu ska jag väll göra nått annat.. vi hörs senare!

kul helg

hej vadå usel uppdatering!? men aja.. idag fick vi ju då lov! eller aa tills på tisdag iallafall hur nice!? :)  jag hade iallafall tre lektioner idag och på dom 3 satt vi och kollade film.. snark! ZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzZZZZZ det är faktiskt rätt tråkigt.. iallafall so filmen och spanska filmen, fattar fan inget av spanska filmen dom bara krigar hela tiden... helt onödigt att sitta och glo på! och sen säger hon att vi ska kolla vidare på tisdag! väntavänta... är det nu man ska bry sig!? Dessutom idag så hade jag moppe körning... jag failade!! :'( eeeh................... ungefär sådär kunde jag ha skrivit om jag var helt seriös men nu är jag ju inte det EFTERSOM JAG KLARADE DET!!! :D nu har jag bara mitt prov kvar då...... den 20 JUNI! oooh fucking 19 dagar kvar... men det går nog rätt snabbt.. eftersom snart är det skolavslutning, sen 2 dagar senare åker jag på ridläger till den 18:e och då är det ju bara 2 dagar kvar så detta går nog rätt snabbt och jag får mera tid på mig att plugga.. det låter ju mycket roligt!? men nu är det så att jag ska göra något annat.. hare bra.. jusste idag slaggar Ellet och Glaad här och i morron ska agnes slagga här och sen på fredag ska jag och agnes sova i hennes husvagn om allt blir som vi vill. aja hare bra nu.

bildbrist.


RSS 2.0