baka nu?! JARRÅ!

Hej mina fina vänner! jag är hemma hos pappa och så, är ensam hemma med misis dom kommer väll sen någon gång! och jag har inget liv så vet ni vad!!!?? JAG SKA BAKA!!! hahaha klockan är tjugo i 12 typ och jag ska ställa mig och baka haha... nått är fel men men! nu kör vi på muffins eller sockerkaka! aja what ever! vi hörs senare nu ska jag göra mig tjock! tjohej!

typ min sen? (y)

hem till pappa.

Nu har jag precis duchat, så måste ta och städa nu lite grann.. fuck att jag inte städa först och ducha sen.. kommer ju dö nu! ooh.. men men.. nu måste ni tro att jag städar 24/7 men så är det ikke! jag ska nämligen hem till min fader idag och drf vill mamma att det ska vara rent i mitt lilla rosa rum.. hehe.. och igår hann jag bara städa garderoben så! nu ska jag tagga! puss hej!

Du ska aldrig tryckas ner, för vem du än är.


städa...

Tja fan! idag har jag städat min garderob... jobbigt men nödvändigt! slängde 4 väskor... hemskt men jaa det gjorde jag! stort mod för mig! hehe.. totalt tog min garderob städning 2 timmar typ.. snacka om mkt kläder or what!? men nu är det fint! wiie. nu jävlar ska jag hålla det också.. men sen träffade jag ellet, jaqueline och malou. Ikväll blire mys med dom fast beckson ist för jaqueline. Nu ska jag städa mera... haha jävla sjukt! men men.

rubrik: varför?

Tjena fan! nu ska jag hoppa in i duchen!
dagen har vart bra! orkar inte förklara, men ska åka och kolla på mina
fina flickors träning.. om ett tag, drar vid 8 typ, sen tillbringar jag kvällen med dom!
så nu in i duchen! :)

fucking perfect!


sola och bada med.......


har äntligen pallrat mig upp ur sängen.. blev väckt klockan 5 av ett mongo! du ska få en box när du kommer hem.. sen vaknade jag klockan 9 och låg och smsa tills, typ en halvtimme sen och nu har jag precis käkat frulle. Idag ska man vara med Ellet igen då, vi ska typ åka och bada, vart vet jag inte riktigt.. sundby tror jag! men fyfan.. jag är kissnödig så måste springa nu! vi hörs. puss hej!


detta fält måste fyllas i

Hello dear! har duchat och satt på mig myskläder! idag var jag ju med ellet, vi drog till centrum och åt sen köpte vi glass sen drog vi till kg. Ikväll ska jag typ vara med linus, marcus och joar om alla nu hinner... jag föreslog att vi skulle hänga on kg det är rätt nice, men gillart att någon av dom svarat också! jarrrråååå! -.- men men, dom svarar väll snart. Nu ska jag ner och kolla in maten.. vråååål hungrig! puss hej!

hehehe... naw!


hej och hej då!

Tjena mina fina! Sov ju hos glaad inatt, och vi var med killarna, drog där ifrån vid typ ett. så gick vi hem och sov och vaknade av väckarklockan som ringde 10 hääärligt.... nej men hon har ju uppkörning så, nu håller jag på att fixa mig på nytt, ska hem till Ellet, vet inte vad vi hittar på men det blir säkert bada, men hennes pool funkar ikke så vi får väll rulla någon annanstans! Men nu ska jag väll gå och tvätta bort gammalt smink och fresha till mig! vi hörs senare! ha en  bra dag! puss hej! aaa jusste! SOLEN SKINER SÅ SE TILL ATT VARA UTE!! :D

vadå gullig!? :)

slaggar med syster!

Tjoo mina fina! Idag har jag hängt med glaad, vi drog och åkte moppe med hennes pappa ett tag för hon har sin uppkörning i morron duktigt som hon är! sen drog vi och solade och sen träffade vi joar, marcus och kevin på konstgräset.. va där ett tag, sen drog vi och käkade i centrum, sen stannade hon kvar och jag drog hem. Ska hämta tösen sen igen för ikväll blir det slagg med henne! vi ska träffa grabsen! men men.. har precis duchat och nu ska jag lyssna på musik! halleluja moment!

hur mycket jag än skriker på dig och allt så är du trotts allt min syster!
du gör min vardag till ett helvete men du ger mitt liv en mening!
älskar dig min lilla sockertopp!

drar nu snart!

drar iväg och solar med glaad nu, hehe solarium in our ♥


Vad är det för dag? (a)


härligt det är när man vaknar upp och ser att vädret... åter igen suger häst balle!
vad mer ska man säga än att jag hatar sverige... jag vill ha sommar, sol och bad, utekvällar!
fuck nooo! vi ska ha mulet och regn! härligt sverige!! men men.. idag ska jag vara med glaad,
vet inte vad vi ska hitta på, vädret gör det ju inte direkt lätt! till frukost tjockade jag kanelbullar, hehe
fett nyttig (a) men nu ska jag ducha.. nej det ska jag inte gjorde jag igårkväll typ vid 11... ooh..
jag ska...... dö ja det ska jag! hej då!


.


dagens!



om ni säger att den här är dålig, har ni inge smak för musik, refrängen dödar ;)


hej och hå!

Härligt, min statestik har blivit bra nu och så! jag älskar er mina fina bloggläsare! ikväll blire nog bara chilla hemma med familjen och så! kanske tar och spelar lite spel (a) typ... litle big planet! hehe det är fan as roligt!
Jag har också äntligen fått orken att fixa till min bärbara så nu kan jag äntligen blogga från den igen och sårå! men jag måste få hit min brorsa han måste fixa lite saker, niklas komsi komsi! Men nu ska jag... fan jag tänkte på en sak.... aaaa jusste lägga in massa bilder på min fina data eftersom den är tomm jusst nu! hare bra puss hej!

haha naw!

ED HARDY KLÄDER!

som ni redan vet säkert, så älskar jag Ed hardy kläder, jag diggar döskallarna, tigrarna, fjärilarna asså allt med det bara älskar jag! och det är verkligen min stil!
asså döda för dom här!!
jag skiter it att de är dyrt! dom här SKA in i min garderob! 
fan det är ren jävla kärlek!! ♥

måndag?

Hej måste börja fixa mig nu! ska ner till centrum med nea och hyra film och sen va med henne hela dagen! kuuul! :) men måste dra nu, hare!
tung jaoo!

länkbyte

jag gör ett länkbyte med denna fina tjej! följ gärna hennes blogg!
den är faktiskt riktigt bra, klicka bara på bilden! :) <3

heartless!

kärlek!

saker om mig

Härmar carro lite nu men... what tha fuck! ;)
Precis som carro så hatar jag mitt namn och har alltid gjort det. Det är absolut ingen som kallar mig Mathilda... förutom min familj, men annars är det bara kling som gäller! jag presenterar mig själv som kling, fast inte för andras föräldrar men annars säger jag nog för det mesta kling.

Jag är rädd för mörker. Jag har jätte svårt för att somna när alla andra i min familj redan sover, då börjar jag fantisera om saker och ting. Även när jag går ensam och det är mörkt så tycker jag det är obehagligt!


Döden är min absolut största rädsla vilket jag tycker är jävligt jobbigt, eftersom jag vet att jag kommer att dö någongång i mitt liv, kanske i morron, en vecka, en månad osv.. vem vet!? helt slumpat! jag är rädd för det som händer efter döden, tanken på att kanske inte vakna utan bara ligga där, medans kroppen ruttnar.. nej det är absolut inte vad jag vill, jag vill leva.. Föralltid!


Jag har en katt som jag älskar över hela mitt hjärta! hon är min lilla guldklimp som jag kan bära omkring på. Jag kan inte se min familj utan en katt nu, hon är och kommer alltid att tillhöra min familj!
Musik är något jag inte lever utan .. det är helt sant! jag får panik.. när min data är cp TEX så sätter jag alltid på musik, för det får mig lugn.. vad jag än gör är musiken där runt mig! 

jag kan inte slänga saker. jag har jätte svårt för att slänga tex gamla väskor och sånt, det gör typ ont innom mig att göra sig av med så mycket saker!

hata rubriker.

tjena!
har käkat nu och så, nu sitter jag och degar sönder med en godispåse brevid mig. hehe.. idag har jag vart med glaader som äntligen kommit hem! saknat tardet! vi drog till centrum och fikade lite och så, sen drog vi till joar och kollade på harrypotter, sen drog vi hem till var och en! men nu ska jag hitta på nått roligt att blogga om! något tips? 


bilder

lite bilder!
haha naw!
han är inte fin nånstans, men tyckte bilden va lite göllig.

......

Hej, nu är jag hemma igen! det har vart rätt chill i polen, berättar mer sen, för nu ska jag ringa adam och sedan dra till honom, vi hörs senare! bilder kommer :)

hej då sverige..

Hej vänner, ingen är vaken nu.. men jag ska ju dra till polen idag så va tvungen att kliva upp nu.. ska nämligen sitta i bilen klockan 5! herregud... jag ska... SOOOOOOOOOVAAAAAAA! men ska sitta i MITTEN SÄTET med min syrra... men men.. kommer inte bli någon bloggning.. och jag har inte gjort något tidsinlägg.. hehe... kanske orkar göra de i bilen! men nu ska jag iallafall dra hörrni! hare bra! kommer sakna massa, puss hej!

´hello

Ny design.. stör mig men orkar inte fixa (a) nu måste jag packa, sen träffa söderberg!
hööörs

.

Första kvällen jag typ är ensam på ett tag nu,
så ska tjocka i mig ett helt glass paket och glo på film! haare!

gess what!

hit ska jag på söndag dårå! ser väll helt OK ut.. gissa vart det är?!
jorå.. det är i Polen! någon som vart där som vet hur det är? 
vi ska bila dit så åker klockan halv 5 på morgonen och är nere i malmö
typ vid 13:00 då vi tar båten över och bilar vidare... suck! hatar att åka bil..
dessutom ska vi åka 4 st i baksätet... kiiiilll meee! men men ... det kankse blir bra?

allt möjligt!

Hej bror! nejrå.. men igår var jag ju på bio! seriöst den ÄGDE!! kärlek till den filmen. 
Jag och glaad vaknade iallafall upp hemma hos min pappa, där vi käkade frulle och typ satte på oss mys kläder, sen åkte vi till centrum där vi träffade, emma, agnes och felicia. Vi gick till Ohlerys (stavning?) för Jaqueline jobbar där, busunge. Men aja.. var där ett tag, sen drog jag och glaad och träffade linus, marcus och joar. Vi var i båtsparken ett tag och chillade, sen åkte vi hem till marcus men jag skjutsade hem glaad innan för hon skulle packa.. hon åker ju i morron :( men aa.. vi var hos Marcus och lirade playstation 3! haha jag förlorade hela tiden på fifa (a) och typ jävla cod! det förlorade jag också på! hehe... I morron ska jag träffa bästis söderberg, det var längesen nu! har saknat henne verry mucho! vene vad vi hittar på! men nått blire.. men ska dunka musik nu! hare!
hihi ooolddiiieee!

biooO!

here i come! :D

hemma nu!

hej nu har jag kommit hem, nu ska jag tagga för bio!! längtar! men har tagit bilder, lägger upp några!
jag älskar dig syster! ♥

mobil bloggar

Hej mina fina, jusst nu mobil bloggar jag så min stavning kanske inte blir helt perfekt! Men.. Är på glaads land, vi ligger i sängen, hon sover, jag smsar och dör av värmen, verry fun! I morron ska vi hem, och dessutom se på HARRY POTTER!!!!! Läääängtar! Men hur. som helst ligger jag och smsar.. Kul att veta.. SKa väll sova nu.. Godnatt!!

-

Godmorgon, sov hos joar igår till idag med några roliga personer. Jag och glaad var tvungna att vakna vid 11 för vi ska till hennes land typ idag eller nått sånt, i katrineholm! ändå nice, skönt att komma bort från huddinge i iaf 2 dagar. Vi ska försöka ta bilder så ni får väll lite bilder senare eller nått. men nu måste jag packa klart! hare bra!
Tack för att du finns, du är guldvärd! ♥

.

Hej! 
sämt uppdate men aa... ska försöka bättra mig! men hur som helt. bytte design.. var trött på den andra, den här är långt ifrån fin.. men den får duga! men ska dra! bloggar mer sen!

.

Hej, inge bra uppdate.. men har ju sommarlov! Idag har jag vart med fredrica! jätte roligt att träffa den lilla filuren igen! vi var ute vid hennes stall och lite sånt. Ikväll blire slagg med syster, hehe som vanligt typ (a) vi ska väl ta kvällsdopp or something, sen i morron blire slagg med agnes hos mig. muuuusiga dagar nu! men nu ska jag tjata på pappi att han ska börja med maten, puuss hej! <3

när jag var barn ville jag va vuxen,
nu är jag vuxen och vill vara barn!

shoobre!

Hej, är ensam hemma och det är inte speciellt kul! har iaf tillbringat kvällen med alla tjejer som sakt, det var mysigt och orkar inte förklara vad vi gjort.. har ingen ork måste bara soooova!!! men vågar inte förrens pappa och sandra är hemma.. dom kommer om typ 30 min.. yeees! men hur som helst... jag och söderberg råkade ut för en as läskig sak på vägen hem så mitt hjärta slog i 150.. orkar inte förklara det heller, men om ni vill veta får ni fråga mig i "real life".. men ringde iaf pappa och bad han komma hem så jaja det här blir bra. shit.. i morron ska jag deeega i sängen, verkligen försöka sova läänge! är så trött att jag kommer dö vilken sekund som helst. men men.. sen ska jag träffa glaad (senare idag dårå) haha eftersom det är söndag nu ;)
sov gott, för tro mig.. det kommer jag!

assååååååååwww naaaaawww!!!! ;)

hej och hå.

Hej snyggingar, nu har jag vart ute och solat lite grann, kört kubb med sandra och blivit nersprutad av vattenslangen. mkt jag hunnit med. men det var rätt skönt.. tänka på annat och så.. jag vill inte riktigt befara det värsta men man vet aldrig.. kärlek till dig! <3 men nu ska jag snart börja fixa mig för ska dra till ellet och fira malou och emma med alla tjejer i sverige. nej men typ. ska plocka upp söderberg på vägen också om ungefär en timme, så måste börja fixa mig lite grann! jaja ska försöka tänka på så mkt annat som möjligt idag också! ooooh vad svårt det är, så fort jag pratar om det kommer tårarna! ooh.. tyst nu! hej då!

bildbrist!!

....... punkt punkt punkt punkt punkt!

hey dear, nu har jag vaknat igen efter någon timmes sömn, häärligt! låg och pratade i telefon också i typ en halvtimme med en social grabb! nu sitter jag här igen då.. funderar på att sätta på en film och "rensa huvet på mooln" nej men orkar inte vara ute.. orkar inget jusst nu.. Ni tror säkert det hänt nått så häääääär stort men nej nej.. eller jo för mig är det 1000 ggr större men men... Ska som sakt sätta på en film och gå upp till min kära mobiltelefon som ligger där i sängen och väntar på mig, ha det bra nu! PussN ♥

Ohh min lilla ängel!!

,

Det blir inge Gotland för oss.. har hänt lite saker som jag inte orkar skriva på bloggen.. Men aja nu ska jag väll upp och sova några timmar. hörs senare puss hej! <3

gotland!

Tjafan, det kommer vara säämst bloggning nu typ dom kommande.. 5 dagarna. Ska nämligen till Gotland med min familj och pappas chefs familj, hans chef har tydligen värsta båten, hur nice? (a) men jaja, vi ska iaf ta en kryssning hem sen från gotland eftersom hans chef och hans familj kommer antagligen vilja stanna kvar där.. men sånt händer. Det ska ändå bli mysigt, umgås med min fina familj! Min lilla misse är sjuk... misa alltså! hon är förkyld, ligger och nyser och sådär.. känns ju sådär att lämna henne då nu i 5 dagar.. hoppas niklas och Dessi tar hand om henne ordentligt nu då! okej grabs!? Men nu ska jag dra och ducha, vi hörs senare. Love!

helt sjukt hur mkt jag älskar dig gullegos! <3

RSS 2.0