dag 6 - min dag!

det här tar vi som ett vanligt blogg inlägg dårå! Vaknade vid kvart i 8 typ. skit sköönt! vi hade ingen matte på morgonen så hade sov morron :D ehm.. jaa vi hade svenska och våran lärare fick damp.. vettefan alla lärare var verkligen toootalt sura idag! asså måste vara något med vädret men ja?? asså nej seriöst orkar inte berätta om min dag. hur kul är det att veta på en skala? Men jo dagens höjd punkt var iallafall att model house ringde till mig, jag ska fota mig på måndag hos dom fyfan vad kul :D Nu har jag precis badat typ 1 1/2 timme så sjukt skönt och sammtidigt så pluggade jag! mkt duktig flicka! Men nu ska jag dra. vi höres bitches! puss :love:

total kärlek! pappa hade sånna hemma big + to you!

dag 5 - vad är kärlek

Jasså ni dag 5 dårå.. vad är igentligen kärlek för mig? Jag förstår inte frågan direkt.. men jaa.. När jag blir tillsammans med någon så är det såklart hur den ser ut. men det är insidan som avgör allt. Kärlek för mig är lixom att man kan göra typ vad som helst inför personen utan att det blir fel. och killen ska tycka om mig även hur jag ser ut. alltså ifall jag kommer med mjukisar eller uringat. sminkad eller osmikad. Och killen ska verkligen inte bara bry sig om hur stora bröst och sånt man har för vi tjejer har verkligen inte bestämt själva hur vi vill se ut. Jag är rätt kräsen när det gäller killar kanske märks!? Jag dras till små killar kanske för att jag själv inte direkt är värsta biffen! Men själva kärleken så ska killen inte vara blyg men heller inte för på. utan man ska kunna lyssna på varandra och så. Asså förstår inte riktigt hur jag ska förklara allt men ja..

gaaaaaaaaaaaaaaammmmmaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!
usch när jag ser bilden hatar jag mig själv..

pluggaaaa..

Har precis typ nästan kommit hem. har vart i skärholmen med Niklas och Dessi och köpt julklappr. så nu har jag bara några grejer kvar att köpa. känns bra!! I morgon ska jag på Horseshow med elina och marika. myysigt! ska kolla efter lite saker där också som jag då kan köpa till mig dårå ;) Nu senare idag ska jag verkligen pluggaaaaaa..... engelska prov på måndag och spanska på tisdag! och sen på fredag har jag biologi prov.. asså mamma mia jag döööööööör! Men aa nu måste jag signa ut. puss hej! :love:

fuuuula ungar :)

dag 4 - vad åt jag idag.

rolig grej verkligen? men ja. När jag vaknde idag så gick jag ner och rostade mackor och tog ett glas oboy. det var min frukost? sen så har jag ju såklart ätit lunch och det blev donken. ett happy meal med cheese burger. ja? det var väl det.. ikväll ska jag äta ngt. vene vad!

Dag 3 - Mina föräldrar.

Okej, jaa vad ska man skriva om det här. Jag har ju en mamma och en pappa såklart. Men som nu för tiden är ju en vanlig svensk familj att föräldrarna är skilda. så som många andra så är mina föräldrar skilda. Dom skilde sig när jag var 5 typ? jag kommer ihåg dagen och det är en hemsk tanke att tänka på det. men jag har fått mycket bra av att dom skilde sig också. Och nu skulle jag aldrig kunna tänka mig dom två tillsammans nu. Dom är verkligen totalt olika men olika på ett bra sätt. Min pappa heter Mikael men kallas för Micke min mamma heter Annette men kallas för Nettan. Jaa ehm, Jag har en lotsas mamma och en lotsas pappa och hon heter sandra och den andra fredrik. Hos mamma har jag nu fått ett nytt syskon eller ja för 5 år sen. riktig liten jobbig skit men jaa jag älskar henne. Men det finns inte så mycket mer att säga nu.. Jo jusste båda är omgifta så aa nu vet ni lite om dom. puss hej!
fuuuula unge :D jätte sööt ;)

sprut jävel!

Heeej fyyylingar. Idag har jag ju vart på begravning sorgligt! :( fick värsta klumpen i halsen när jag var framme vid kistan! usch vill aldrig göra sånt igen! Efter det så åkte jag och tog spruta vet ni hur ont det gjorde eller? nej det vet ni inte men jag börja fan böla innan dom ens gjort ngt. nu får vi hoppas på att jag inte har ont i armen i morron för då ska jag ha snöbollskrig både i skolan och stenmo sen på kvällen! KUL! :D ska käka hemma hos Ida då och sen åker vi till stenmo och krossar sönder alla! ;) Skulle ju igentligen på bio men det hände llite saker så nej.. Men nu ska jag ju ändå vara där så det blir ju roligt, fast jag sover hemma för att få träffa fyyla niklas och fyyla dessi hahaha nej då jätte gölliga! Men nu ska jag ta och spela ngt. puss hej! :)

jag och min coola vän glaad. snyggoosar ;)

Dag 2 - Min första kärlek.

Hmm.. ja den här frågan är lite små knepig att svara på. För jag vet inte riktigt. Jag var tsm med en kille för ja 2 år sen typ nu? och vi var tsm 2 månader kanske inte direkt värsta långa men ja. och jag tror faktiskt att det var min första kärlek. Men när vi gjorde slut så släppte jag honom väldigt lätt, jag gick lixom inte runt och tänkte på att jag ville ha tillbaka honom osv, så därför vet jag inte riktigt vem det faktiskt är. För sen blev jag tsm med en annan kille fast då väldigt kort pergjord (stavning) Men vi var med varandra typ VARJE dag och med honom så kändes verkligen allt så jävla rätt. Med honom var jag verkligen lycklig. Allt bara flöt på och sen tillslut så slutade det bara med det! han gjorde slut och jag blev jävligt förstörd.. det kändes som hela min värld rasa samman vem skulle jag nu få hjälp att stå på 2 egna ben av? Han var min lilla glädje spridare. så fort jag såg honom blev jag verkligen glad. Sen när det inte va vi längre så visste jag inte hur jag skulle göra, om jag skulle vara arg eller ledsen på honom. Jag försökte verkligen med allt för att få tillbaka honom men nej. Även fast det var en kort pergjod så gjorde det verkligen ont. Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka så vi inte ens blev tsm för det förstörde våran vännskap en aning kan jag säga.. han ignorera mig och jag ignorera honom i början eftersom jag inte klara av att se honom. Men sen tillslut efter lång tid saknat honom så bara försvann det också. det är väl så det är. Det klart jag tycker om honom nu men jag är inte "kär" i honom. japp så därför av alla dessa ord jag skrivit så är nog han min verkligen första riktiga kärlek!

Godmorgon.

Hej. klockan är halv 7 och här sitter jag i min ensamhet och kuckelurar. kult. Nej men jag ska ju till skolan såklart! fast vet ni? klart ni inte vet. men jag ska på begravning idag så jag är bara med på dom 2 första lektionerna sen slipper jag skiten. fyfan vad skönt! fast sorgligt också! aldrig vart på en begravning förr.. okej kanske när jag var typ 1? men det kommer man ju inte ihåg, jag vet inte ens om jag har det så jaa.. Idag är jag svart klädd fin färg det där. Nej men ärligt. Pappa kommer och hämtar mig 10:20 om ni ville veta det. Men jaja nu ska jag göra "dag 2" för jag har ändå inge bättre för mig.

Dag 1 - presentera dig själv.

Hm.. ja okej. Jag heter Mathilda Annett Kling, men jag använder aldrig mina två första namn utan jag kallas för Kling. Varför jag gör det är för att jag verkligen inte tycker om mitt namn, men jag pallar inte hålla på och lotsas byta namn.. bara onödigt. Jag är 14 år och fyller år den 4 mars. Mitt intresse är att rida, när jag gör det så skiter jag i allt annat som händer runt omkring i min värld. Utan när jag rider så är jag lixom bara jag, ingen annan jag behöver tänka på. På fritiden är jag ofta med kompisar och lite sånt. Jag går i källbrink men jag har också gått i södertörns friskola (musik klass) Jag gick där bara ett år alltså i 6an. slutade där för att jag inte trivdes och då började jag i källbrink igen fast då till 7an såklart! Jag har skilda föräldrar och 2 syskon fast ena är bara halv syskon men vafan fortfarande mitt syskon lixom! En store bror Niklas på 16 och en syster Olivia på 5 jag är alltså mellan barnet. Det finns inte så mycket mer att säga om mig. På rasterna i skolan så sitter jag helst aldrig still utan vill alltid hitta på något ruligt. Hoppas det här duger.

Kör på som alla andra! ;)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

snabbt inlägg.

Rubriken säger väl allt? det här blir ett skit snabbt inlägg,
för måste gå till bussen snart. Den går 08:08 men jag är ju lite
seg så måste gå typ om 3 min. jaja. Är hemma hos pappa nu.
PUSS!


Snygg?

Jag vill bara säga.. att jag har....
HITTAT VECKANS SNYGGING!!
:love: :love:  Tom Felton. han som spelar malfoy i harry potter! :love: :love:

Måndag!

Tjo. Nu sitter jag helt klar tror jag? om jag inte missat något.. hehe.. Men jaaaa det är måndag yes gud va kul.. en hel jävla vecka innan helg igen. och som vanligt har jag helvetes träslöjd.. kul fast näe. usch hatar det.. Men idag ska jag hem till pappi. ska väl ta och ringa skiten snart eller nja om några timmar för kommer såklart glömma bort det! På söndag ska jag på horse show med skitarna Elina och Marika om ni ville veta det. Men nu ska jag gör något. spela kanske.
saknar som fan! :(

Marley and me

Godmorgon världen. Igår fick jag damp när jag sov för det var några som ringde.. orka... Men det va någon av mina underbara fula vänner i gess. Men.. Nu ska jag ta något att äta och sen sätta mig och kolla på Marley and me söderberg sa att den var bra så ska kolla på den. laddade nämligen ner den igår.
kolla hunden. gulligast! :D

dåligt..

Hej ups,, i did it again.. dålig uppdatering.. men iaf. igår slagga myy hos mig till idag alltså. vi hade det myysigt. haha vi satt och skypa med massa roliga människor och webba med her boy friend. gulliga filurer där. Men aa vi hade gäster igår så min syrra och hennes kompis satt och sa fula ord till honom haha.. vi hade absolut inte lärt dom något ;) Men aa. vi hade hyrt en film. jag såg inget den sög balle.. haha.. Idag/kväll ska jag till stallet det är en grej där som jag ska till. roligt! Jag är yber trött så jag typ dör tror jag. ont i min näsa.. kul. Nu webbar jag med söder och snart ska jag in på toa. så nu vet ni? lovar jag ska blogga mera men inte nu... puss hej! :love:
gammal. eller näe från i somras :P

data jävel.

Asså stör mig på mig själv. så fort jag sätter mig vid datan så fastnar jag vid den.. måste plugga.. paaaniiik! ååh herregud! Nu får jag fan ta och stänga av helvetet. hörs i morgon!

Williams.


vet inte varför, men jag har ju min musik smak you know!
grejen med den här låten är att jag verkligen ÄLSKAR refrängen.
seriöst lyssna till refrängen iallafall! :love:

lalalla.

Hej kass uppdatering jo tack jag vet. men har inget att blogga om lixom? skolan idag.. hatar det. det förstör mitt liv. jag hatar en lärare hon kan ta sig någonstans. Har sjukt mkt nu i skolan. mer än förr? hur mkt är det då lixom? sjukt mkt. Men jag gör det bästa av allt hoppas jag. ehm.. jaa mamma är nere i köket och lagar hemma gjord gröt fett med gott! allvarligt sjukt längesen jag åt det! mmmhm. längtar till maten :D
Mitt liv rullar på så som det ska antar jag? inge mer att säga. ska försöka blogga mer. puss hej! :love:

måndag.. döda mig.

Hej era fula ungar. Det är måndag idag... asså snälla döda mig. Nu har vi ju vanliga lektioner och skit. på allvar jag menar det döda mig! jag orkar inte... fett med äckligt med skola! OCH VET NI VAD!!?? vi har fucking TRÄSLÖJD idag.. Absolut ett stort KILL ME! så jäääääävla tråkigt så jag bara har lust och spy.. Seriöst jag har hälldre Engelska och matte än träslöjd. Man gör bara illa sig hela tiden. Allvarligt halshugg honom som kom på att ha träslöjd.. Men aa det roliga med idag då.. är att jag ska vara med Elina. men hon slutar typ halv 2.. Själv slutar man 15:40 KULT! verkligen.. Första dagen på skolveckan vill man bara dö dö dö dö! Rektorn har verkligen lyckats med vårat schema. BRA JOBBAT GRABBEN! Men allvarligt. inte tid med det här nu. puss på dej din gulliga unge.

;)

Håller på att kolla runt lite.. efter foderhäst. Om jag bara hittar en stallplats
för bra pris så kommer jag typ få det! och har hittat en häst.. är kär! ;)



typ hej du är sötast i världen.

åååh

hej jag har inget liv.. min blogg är totalt ful.. orkar inte blogga nu... så ful och allt... inge lust.
puss på er!

fredag!

Godmorgon.
fattar inte varför jag är uppe nu? jag kan vakna 8 men aa kunde inte sova mer nu så. jag börjar 10 idag. chill pill!
fast slutar 15 och det är inte chill... vafan 3 på en fredag... hur orkar man? aja. Idag kommer min brorsa hit så ska väl typ vara med honom om inte han den fulingen hittar på något annat. Vettefan vad jag ska ha på mig, så det är väl bara börja leta nu då? men vi hörs senare. puss på er sålänge :love:
HAHAHAHAHA TITTA VAD FUL HON ÄR! ;)
nädå flisan skit gullig!!
(GAMMAL BILD)

...

Hej gullungar. Är hos nea nu. längesen jag träffa skiten.
Fyfan vad det vart kallt idag? eller jag har frysit som en gris, för blev utsläpad i en slask pöl kul? hela jag var dygnsur... men nu bloggar jag senare ska gå upp och ner för en backe med nea och sin hund. bajs på er! ;)

Onsdag?

Tjoo coolingar. Nu är jag helt klar tror jag? aja det får bli så nu. börjar 10 och slutar 15.. helt okej ändå rå? Men det suger att jag gör det på fredag. Men inget särskilt händer idag. ska plugga.. nu ska jag fan göra det också! ;)
orkar inte lägga ut dagens outfit för att... har ingen web cam här hos mamma... jaja..
saknar som fan!

Klart!

designen är klar! den kanske ser lite tråkig ut.. men vafan.. jag gör en ny senare någon gång också. Varför den kanske ser lite små tråkig ut är för att det är höst/vinter.. kanske skulle byta ut trädet.. men nej för det är en höst månad en så länge så det får se ut såhär ett tag nu. Aja är väl inte direkt nöjd så men inte direkt onöjd heller så der är väl chill.
den nya.
den gamla. vilken var bäst? :)

Vinter på väg?

Hej, vet det har vart lite små dålig uppdatering men what eväääh? nej då. Men hur som helst. Är hemma hos mamma nu. och idag var det skola. kult!? DET SNÖAR!!! usch HATAR snö så nu vet ni det. hatar allt slask och skit. det ända som är bra med det är att man kan ha snö bollskrig och åka pulka wiie! och sen är det ju jul! annars är det bara skit med vinter. det är lixom kallt? usch. fryser ihjäl redan nu. :( men ja.. sitter på mitt rum med te, pepparkakor & sockerkaks pepparkaka. lång ord där. kan det bli bättre nu? nej bara sämre har utväcklingsamtal idag också klockan 17:10 kul? sen ska jag till stallet men jag måste ta bussen.. OCH DET SNÖAR! allvarligt döda mig. Men ska göra en design nu ;)

svar.


svar: jag saknar också det.. Vi hade ändå fett kul även fast du och jag
börja små tjafsa hela tiden. HAHA! :)

färg.

har funderat en aning och vill göra en ny design.
men vet inte vad jag vill ha som bakgrunds färg..
jag har haft ljusrosa ett antal gånger. och tkr det är skit
fint, men nu är det ju mörkare tider ute. så vill ha något annat..
men som vilken färg lixom?
kommentera vad ni tkr? ;)


Natt störningar.

Jag har seriöst inget liv, har bara suttit vid datan och legat i min säng och kollat på film. hur orkar jag? tror ni jag ens börjat plugga? om det är någon som tror det så tror du fet NEJ! har inte flyttat mig en milimeter på typ 1 timme. snacka om stört. men vafan jag lyckades somna vid 4 inatt! :O jag gick och la mig vid halv 1 typ med sandra dom andra sov. vi satt uppe och prata lite och kolla på lite roliga videosar. haha. ehm. men aa jag gick och la mig halv 1 och låg och fundera på hur mkt saker som helst! tillslut var klockan halv 2 då hade jag legat och kuckelurat en timme. då satte jag på radion för att försöka sova. men lyckades jag eller? näe inte riktigt. Jag låg och vred på mig till 2. jag var inte ett dugg trött.. så vafan jag satte på en film. såg den 2 ggr för när den var slut var väl klockan 3 kanske? fortfarande inte trött. så då satte jag på den igen! haha orkade inte byta. men där låg jag. Kolla på film.. Klockan var 3 har jag ett liv eller? Sen lyckades jag nog somna runt 4 som jag skrev för klockan 7 vaknade jag av att pappa stog över mig och skulle ta kontrollerna som ligger på min säng kant. Han stängde av tv:n och sen somna jag och vaknade vid 8. Ååh.. Sjukt jävla jobbigt! Nu börjar ju skolan igen. Jag har svårt att somna.. ska jag bara ligga där hur länge som helst och sen nästa dag vara skit trött. vafan pallar inte det! Men kände att det här blev ett lång inlägg. men nu vet ni om mina sov störningar.


 så sjukt gammal bild på mig och cicci. men shit vad jag saknar.
typ 2-3 år sen? ;)


Det e så logiskt alla fattar utom du!

Hej! Söndag idag då. seg dag.. I morgon är det skola usch orkar inte! Men det är fan nice för jag börjar 8.10 och slutar 13.00 både måndag, tisdag och onsdag! hur nice är inte de? Men idag ska jag plugga. kul.. nej men seriöst ska plugga hemkunskap och so ska väl skriva lite artiklar. Jusst nu sitter jag och lyssnar på "petter" han är jävligt bra. min favortit låt är den dära "längesen" men jusst nu sitter jag och lyssnar på "logiskt" lägger in den här. Seriöst lyssna på texten, den är till hans familj igentligen. det var aldrig riktigt meningen att jusst den låten skulle bli som värsta "hitten" utan den var menad till hans familj. Men aa nu vet ni. vi får höras senare för nu ska jag plugga eller sätta på en film. haha tror det blir filmen faktiskt! men fan vad jag skriver. puss!


Mange schmidt!



helt slut nu.

Heej gullungar, nu är jag själv igen. Jag och Glaad tagga till skärholmen en liten stund, jag skulle leta efter ett par mjukis byxor, och gess what jag hitta dom. Så nu har jag kommit hem, sattit på mig dom och nu sitter jag på golvet vid stereon här nere för pappa och johan lyssnar på musik genom datan som är kopplad till stereon så kan lixom inte gå iväg med datan. vilket problem jag har..? nej det är rätt skönt och sitta här på golvet. bara jävligt långt att gå för att hämta mitt cola glas som står på vardagsrums bordet. tro det eller ej. men det är sjukt jobbigt att gå och hämta det när man är i mitt tillstånd. helt slut och slapp orkar verkligen inte göra något idag. bara vara hemma fyfan vad skönt! Men mina fina vänner. Nu ska jag försöka resa mig dit. vi får höras senare, slänger in dagens låt senare tror jag. Ha det yber bra nu, puss hej!

verkligen jätte fin bild.. ;)

Kass...

Hej bloggen, ledsen för jag inte blogga så mkt igår. orkade inte.
var ju med glaad. Ni vet ju typ vad vi gjorde så. ehm.. Orkar inte berätta. Nu håller vi på att fixa oss iaf, vi ska lämna filmerna i centrum vettefan vad vi gör senare. orkar inte vara i centrum eller så. men aja nu vet ni lite.
jag bloggar mera senare promise! Love :love:

ritch bitch!

Hej mina gulliga vänner. ska jag berätta om min dag en så länge?
jag åkte till konstgräset och träffa glaad, joar, lucas, granen, danne och kevin. dom töntarna spela fotboll medans jag och glaad låg på "gräset" där och frös ihjäl! riktigt hemskt... frös så sjukt mkt! När vi vart där ett tag bestämmde jag och glaad att vi skulle åka till centrum för att äta mat och lite sånt. så vi åkte dit. jag kunde knappt gå för det gjorde så ont om mina frusna små fötter. tänk när det blir snö skit? hur fan kommer jag att överleva? kommer ligga inne hela tiden.. fast näe det orkar man ju inte. Men aja vi var där. åt och sånt som jag sa. och sen bestämmde vi att åka hem till glaad för att hon ska ducha och sånt. så nu springer hon runt lite här och där, städar och sånt och nu går hon in i duchen. Jag själv sitter under hennes täcke i sängen för att försöka värma mig. helvetes sverige... hatar det! aa men sen ska vi väl vara här  ett tag och ha inge liv. sen ska vi hem till mig och där kommer vi nog kanske stanna hela kvällen för båda fryser. hon slaggar hos mig idag så ni vet! men aja känner att de här blev ett rätt lång inlägg. hoppas du orka läsa. Jusste asså min pappa han är ju fan ett undervärk! han gjorde min dag. han har lagt in 1000 kr på mitt konto, så är inte pank längre. och sen får jag ju mitt barnbidrag om 15 dagar wiiiie im a ritch lady! ;)

en stor guld stjärna till pappa :)

Godmorgon.

Godmorgon mina söta små vänner. antar att jag är den ända i hela världen som är vaken. vill ni veta vad som ligger över mig vid min säng? haha har ju två hyllor. det är 6 nudel packet haha niklas var och köpte det igår, asså dom två är ju lite speciella.. Men iallafall, idag ska jag vara med glaader. och vi kommer hänga på kg med ett finnare ord "konst gräset" wiie. med några till typ. japp, vene när vi ska dit. glaad smsar mig sen när hon vaknat låter väl bra, fast hon vaknar typ 10 eller 11.. jippi! Men nu ska jag nog göra något annat, Puss!

cp barn cp barn, duruduturututduruduterutetuetruduuuu.

scooby doo!


ja ni jag har inget liv, jag kollar jusst nu ensam på scooby doo och glass monstrena.
Medans jag väntar på att niklas och dessi ska bada klart.
sen ska vi geeka scooby doo hela kvällen!
puss hej!


Raise your glass..


 


harry potter.

Kul dag måste säga... ïnte gjort något annat än att sitta framför min vän datan. har checkat lite harry potter haha ja jag är tönt. men fan den är ju skit bra. Snart kommer ju den sista filmen ut, längtar som fan!! sjukt bra filmer. Den sista kommer vara uppdelad i 2 delar ju, bara för att det ska skapa spänning.. suck. man vill ju se allt på en gång. jaja man får väl ta och stå ut. såg nyss att den kommer ut November 2010!!!!! vad är det för månad nu? joni det är november. seriöst ååååh nu blev jag glad. ska kolla efter datum. men jaja. vi hörs senare puss!

Dagens planer.


gulliga.


måste säga att jag blir så glad på er. tack så jätte mkt :)


@söderberg

Hej ledsen för lite halv kass uppdatering igår. Men nu kan jag berätta om min dag. jag träffa söderberg, åkte till centrum, hyrde en film vilket blev case 39 faktiskt rätt dålig. den får en 2 av 5 ehm. sen så sola hon. vi åkte hem till mig sen och var där rätt länge. kollade på filmen och så. när den var slut somnade söderberg typ och klockan var typ 5 gulle. men vi satte på en till film haha mulan haha fyfan vad töntar vi är. Aja vi kolla inte klart på den för det var mat sen. efter den så åkte vi hem till söderberg. vi köpte ansiks masker och sånt. riktigt mysigt. Sen kolla vi på film, Juno.  hon somna och jag låg vaken och smsa med en bajsunge. Sen somna jag och nu är jag vaken och söderberg sover. jippi! rolig figur hon är. Sitter och chattar med dessi också om tatueringar mihihi. men jaja nu orkar jag inte blogga mer. hörs :love:

coola tjejer där va! :)

Onsdag?

Godmorgon,
sitter framför tv:n och datan med niklas och dessi. jag ska bara blogga lite snabbt och sen återgå till filmen som är på. BECK - i guds namn helt okej film. ehm.. idag ska jag träffa söderberg. vi ska till centrum, hyra film och sånt och sen ska hon sola. Efter det ska vi till källbrink haha hon ska kolla om hennes mjukisbyxor är där. Men ja nu ska jag återgå till min film vi hörs senare. puss på rumpan! :love:

titta så söt hon var. asså en gulligare filur får man ju leta efter!! :D


stallet nu.

taggar till stallet nu. vi hörs mera i morgon för kommer hem typ 
10 så då kommer jag inte palla. kyss på er så länge. :love:


tattueringar.

Har ni någon gång funderat på att tattuera er? det har jag, massor med gånger. Jag tycker det är sjukt snyggt. Fast det beror på vart man har den och den ska inte vara för mkt! På vissa personer är det skit snyggt att ha nästan överallt men det skulle inte passa mig och det beror på vad man har för stil? Men jag tycker det är snyggt att ha en någon stans. Men det finns en nackdel med att tattuera sig.. Nackdelen är att bara den där lilla tattueringen kan bestämma om du ska jobba som advokat eller på ICA hajar ni? asså.. att i vissa jobb får man inte ha en tattuering som syns. det är helt sjukt men ja så är det. men jag kan förstå om man inte kan bli advokat typ om man har hela ansiktet med det. men vafan.. inte om man har på armen eller ryggen. det är bara en totalt sjuk grej som vi har. vad hände lixom med männskliga rättigheter? men nog om det. vill ni veta vart jag tycker det är snygg att ha?
  
       ryggen.                                      magen                                handleden.

sen är det skit snygg att ha runt foten också men hitta ingen bild på det.

Fergie


hatar igentligen henne. men kände bara att den här skulle bli dagens låt.


tråkigt liv.

Det blir bara en vanligt hemma dag idag. rätt skönt faktiskt! Ska ju till stallet idag som jag skrev för ett tag sen. Taggar nog dit vid 4 typ? eller vid 6 aja vettefan riktigt men jag gör något av det. Nu sitter jag och tittar på Beck och smsar, kult liv måste jag säga. ehm.. hej jag heter kling och har inge liv. aa ni det finns inte så mkt mer att skriva jusst nu. ska ta och göra någon god mat till mig vi hörs senare någon gång ;)

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs tråkigt!

lalala

Godmorgon. ingen aning om vad jag ska göra idag men jag hittar väl på något! ska till stallet senare iaf. sitter framför tv:n och kollar på "Jims värld". haha jaja. finns inte så mkt att blogga om. vi får helt änkelt höras senare. puss så länge! :love:

@ Elvira

Sitter hemma hos elvira den skiten nu. med Ellet, Beckson, Malle & Amanda vi har kult. Ska tagga hem snart och äta. men jaja orkar inte blogga mer nu. nu vet ni puss hej! :love:

Morron.

Godmorgon. jag har lov och är ändå uppe nu. Ja jag är störd. kan inte sova mer men jaja. kollar på barnpogram nu haha. men det är fan bra, dom löser mysterier. hahah. Idag har jag inget planerat så om du vill hitta på ngt äre bara slå en pling eller smsa. Men ska göra frukost nu. vi hörs puss hej! :love:


RSS 2.0